Nadam se da ce se svi ukljuciti vise pred utakmicu u subotu. Vidjecete bordo kutiju ispred stadiona, prilog je prema vasoj zelji i mogucnostima.

e to sam htjeo i pitati, dobro je ,gdje taćno je li gdje se karte kupuju?Adis! wrote:Trenutno stanje: 954 KM (cilj: 2.000 KM)
Nadam se da ce se svi ukljuciti vise pred utakmicu u subotu. Vidjecete bordo kutiju ispred stadiona, prilog je prema vasoj zelji i mogucnostima.
sheki wrote:e to sam htjeo i pitati, dobro je ,gdje taćno je li gdje se karte kupuju?Adis! wrote:Trenutno stanje: 954 KM (cilj: 2.000 KM)
okAdis! wrote:sheki wrote:e to sam htjeo i pitati, dobro je ,gdje taćno je li gdje se karte kupuju?Adis! wrote:Trenutno stanje: 954 KM (cilj: 2.000 KM)
Bice kod Fan Shop standa ispred stadiona, odmah pored.
burgundy wrote:@ Adis - poslao sam ti PM !
19Hz87-Dobrinja wrote:Hoće li i sutra biti kutija?
ofixaaal wrote:Dokle je akcija? mozemo li se nadati novoj kameri za derby?
Adis! wrote:ofixaaal wrote:Dokle je akcija? mozemo li se nadati novoj kameri za derby?
Nazalost, kamera nece biti spremna za derbi. Jos uvijek skupljamo ostatak novca (nije jos puno ostalo), a kamera je vec narucena, ali, kako se to ne kupuje bas cesto u BiH, isporuka je minimalno 30-tak dana.
Nadamo se da cemo skupiti sav novac do momenta kada budemo trebali platiti.