Akcija za kupovinu Full HD kamere. Donirati možete već danas u kuglani u Zetri (od 16:30 do 17:40h). Samo zbog ljubavi prema bordo boji !!!
http://fksinfo.com/novosti/pomozite-fksinfocom-200x10km-za-full-hd/2006
pOZz wrote:Samo im e-mail ostavi.
Adis! wrote:pOZz wrote:Samo im e-mail ostavi.
Hvala, ucinjeno. Ko jos zeli preko PayPala, samo nek mi se javi na PP ili ovdje ostavi komentar.
Sto se tice Sarajeva, skontacemo ovih dana da sjednemo u neki kafic, pa cete onda moci donirati. Blagovremeno cemo postaviti obavijest.
Ovim putem se zelim zahvaliti onima koji su vec danas donirali, a narocito forumasu pod nickom "ahi" koji vec dugo godina bez rezerve podrzava nas portal!
nermin svjetlica wrote:Adis! wrote:pOZz wrote:Samo im e-mail ostavi.
Hvala, ucinjeno. Ko jos zeli preko PayPala, samo nek mi se javi na PP ili ovdje ostavi komentar.
Sto se tice Sarajeva, skontacemo ovih dana da sjednemo u neki kafic, pa cete onda moci donirati. Blagovremeno cemo postaviti obavijest.
Ovim putem se zelim zahvaliti onima koji su vec danas donirali, a narocito forumasu pod nickom "ahi" koji vec dugo godina bez rezerve podrzava nas portal!
Posto neznam kako to ide sa PP mogu ti poslati pare i preko western union. Potrebna mi je samo ime,prezime i adresa.
Mozes mi se javiti na moj mail.
nermin.svjetlica@gmx.ch
Pozdrav
nermin svjetlica wrote:Nisam jos uvjek dobio tvoj mail! Mozes li jos jedniom probati?
Seha84 wrote:Da li postoji mogućnost da udruženje otvori bordo liniju preko koje bi donirali pare za ovu i slične akcije! Mislim da bi dosta ljudi podržalo klub kroz ovu akciju!
KRV wrote:Opali i meni PM, za PayPal