Otkako se ugasio Megaupload, imamo dosta problema sa postavljanjem video sadržaja na neki od upload servera, konkretno riječ je o utakmicama. Trenutno smo spas pronašli u ADrive-u, međutim to nije dugoročno rješenje, jer određeni linkovi već ističu u toku nekoliko narednih dana, a i ograničeni smo sa prostorom pošto običan korisnik ima na raspolaganju samo 50 GB. Na prijedlog nekih forumaša, odlučio sam pokrenuti akciju prikupljanja novca za Premium account na jednom od upload servera, a da li će to biti RapidShare, A-Drive, FileServe ili neki drugi, odredit ćemo kasnije koji je najpovoljnjiji. Uglavnom, na skoro svim mjestima za 2 godine Premium accounta potrebno je cca. 99,90€. Dakle, kad bi se uključilo samo 50 osoba i dalo svoj doprinos od 2€, pare bi bile sakupljene.
Pare ćemo sakupljati preko Paypala, a pošto ja nemam iskustva sa njima, odlučio sam posuditi account od mog druga koji je prije samo par dana isplatio novac sa njega. Dakle, neće biti nikakvog problema što se tiče primanja para, a i nemoj da imate brige što se radi o drugom Paypal računu, jer ću ja imati uvid u njega i bit ćete blagovremeno obavještavani koji iznos je prikupljen. Paypal račun na koji možete slati pare je:
sedin_usher@hotmail.comNadam se da ćemo uspjeti u ovoj namjeri i da ćemo biti mirni naredne 2 godine što se tiče downloada utakmica. Također, u znak zahvalnosti, obavezujem se uploadovati sve dosadašnje utakmice koje sam snimio, kao i jednu utakmicu iznenađenja koju sam prije nekoliko dana dobio na DVD-u.

Hvala svima koji budu učestvovali u akciji.