FKSinfo za iPhone i Android
Re: FKSinfo za iPhone i Android
Odlicno! Radi super
Sent from my GT-P1000 using Tapatalk
Sent from my GT-P1000 using Tapatalk

Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that.
Instalirao aplikaciju na Android. Ušao na forum sve super ali kada dođe do momenta da se logujem na isti nikako ne mogu stalno mi izbacuje da se ponovo logujem... Da li je neko ima slican problem? 

R.I.P. Vedran Puljić - Pulja (1985-2009)
Ja nemam problem sa login-om...

Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that.
LiNgO wrote:Instalirao aplikaciju na Android. Ušao na forum sve super ali kada dođe do momenta da se logujem na isti nikako ne mogu stalno mi izbacuje da se ponovo logujem... Da li je neko ima slican problem?
Također nemam problema. Moguće da unosiš pogrešan pass...
Ma kakvi, unosim sve ok ali nece da se loguje samo mi izbaci opet prozor login-a... Gdje ste vi našli aplikaciju tapatalkpro jer vidim da se placa ?
Jebem ti, ja se zajebah kad sam prvi put otvaro, umjesto da preuzmem aplikciju, ja kliknuo "Prekid" mahinalno i sad mi vise ne izbacuje opciju da skinem aplikaciju...
Android je u pitanju.
Koju aplikaciju vi koristite?
Android je u pitanju.
Koju aplikaciju vi koristite?
Merso oprosti !!!
Odakle si preuzeo app ? Na marketu se plaća!
Radi odlicno.. samo sto aplikaciju nisam nasao na android marketu, vec je skinuo sa neta prebacio na mob I instalirao preko astro file managera
Sent from my Galaxy using Tapatalk
Sent from my Galaxy using Tapatalk
Sabrina napolje!
LiNgO wrote:Odakle si preuzeo app ? Na marketu se plaća!
Sa Marketa skinuo aplikaciju "Convo", besplatna je.
Merso oprosti !!!
hz_semir wrote:LiNgO wrote:Odakle si preuzeo app ? Na marketu se plaća!
e jesi konkretan! daj link choe'che!

ko tebe kamenom, ti njega poluosovinom od Stojadina
O'Grayso wrote:hz_semir wrote:LiNgO wrote:Odakle si preuzeo app ? Na marketu se plaća!
e jesi konkretan! daj link choe'che!
Kakav link, otvorio aplikaciju "Market" gore na search ukucao "Tapatalk", izbacio mi tri besplatne apliakcije i jednu koja se placa. Odabrao prvu besplatnu, "Convo" i skinuo. Nikakvi linkovi, nikakve stranice

Merso oprosti !!!