FKSinfo za iPhone i Android
Nadam se da na pravom mjestu postavljam temu. Da li je moguće da administrator ubaci tapatalk plugin (besplatan je) koji bi omogućio korisnicima iPhone-a i Android-a da koriste forum pomoću aplikacije Tapatalk jer ima odličnu preglednost foruma? 

Re: FKSInfo za iPhone i Android
To bi bilo mnogo dobro i veoma lijepo za sve korisnike
ISTINA ZA VEDRANA
Slijedeće sedmice ćemo vidjeti šta se sa tim može uraditi, dobar prijedlog 

Super. Mislim da ce ovo biti među prvim forumima u BiH koji ce biti podrzani na Tapatalk-u
Evo i link za plug-in

Evo i link za plug-in
Code: Select all
http://www.tapatalk.com/plugin.php
Postby 071 on Thu Sep 09, 2010 10:56 pm
Pozdrav fksinfo timu. Imam jedan prijedlog i nadam se da cete ga moci prihvatiti. Palo mi je na pamet dok sam na putu i cesto potrosim dosta love koristeci mobilni net.
Postoji aplikacija koja se zove "TapaTalk" i koja omogucava jednostavan pristup forumima. Potrebno je samo da se preuzme i aktivira plugin a to je sve besplatno. Na taj nacin lakse i brze se prate teme i ucestvuje u istima. Nadam se da cete razmotriti moj prijedlog.
Evo i link:
http://tapatalk.com/plugin.php
Evo da i ja dam svoj glas za ovaj prijedlog. Isto sam predlozio poodavno ali niko nije obratio paznju. Zbog toga sam citirao vlastiti post iz 2010.

Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that.
-
- iz ronilačkog kluba Vratnik
Da probudimo topic...rekli ste 18. vidjeti sljedeće sedmice, eh sad ne znam da li se mislilo na ovu, aktuelnu, ili na narednu?
Džemaludin Perajić wrote:Da probudimo topic...rekli ste 18. vidjeti sljedeće sedmice, eh sad ne znam da li se mislilo na ovu, aktuelnu, ili na narednu?
Padoh na ispitu ovaj ponedjeljak, tako da se prolongira za narednu sedmicu

oma wrote:Džemaludin Perajić wrote:Da probudimo topic...rekli ste 18. vidjeti sljedeće sedmice, eh sad ne znam da li se mislilo na ovu, aktuelnu, ili na narednu?
Padoh na ispitu ovaj ponedjeljak, tako da se prolongira za narednu sedmicuObecano je, nije frka, bice
Sretno tebi na ispitu, a ovo kad se bude imalo vremena.
P.S.
Ne brini, mi cemo te opet napomenuti

Instalirano! Nisam imao vremena za testiranje, javnite je li sve ok

-
- FKS U SRCU
Bravo oma, legendo. Cini mi se da sve radi kako treba sa fontela. Sad cu probat ovu drugu spravu.
Sent from my Android Powered HD2 using Tapatalk
Sent from my Android Powered HD2 using Tapatalk
Radi perfektno
-
- FKS U SRCU
Re: FKSinfo za iPhone i Android
Super
Sent from my NookColor using Tapatalk
Sent from my NookColor using Tapatalk
Odlicno, svaka cast majstore