WEB TV!!!

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Peca
Kiša pada,cvjetaju bandere,ja te volim ti si moja cura
Kiša pada,cvjetaju bandere,ja te volim ti si moja cura

Re: WEB TV!!!

Post by Peca »

Peca wrote:
amarHz wrote:Vido sam da je 'legla' nova kamera tj. vidio sam da momak snima sa nekom opasnom kamerom (sony ili canon) pretpostavljam. Sa druge strane pregledao sam izjave Torlaka i Hamzica i vidim da je slika odlicna ali malo trese... pa ako vam sta treba pomoci oko toga imam dosta iskustva, samo se javite

Nije nova kamera. Vjerovatno si vidio momka koji je snimao za ovaj K1/s s.ba

Čisto da ne bude zabune, od utakmice sa Čelikom na korištenje smo dobili novu kameru.
"...pa sretan sam kad vidim kakvi smo to postali, unikatni prvaci, nikada kao ostali, nikad putem što hode mase suparničkih boja..."

Vedran Puljić - Pulja (1985-2009)
vampire
Ne ide na gostovanja

Post by vampire »

ja vas moram malo kuditi, kvalitet slike je jako los sad bio na zrinjskom, nista se nije vidlo osim culo, jel postoji mogucnost da se sacuva to u vecoj rezoluciji. neznam do cega je preblom al predpostavljam da je do uploda. daj da skontamo nekom veci taj limit s vecom brzinom uplouda :)
U Sarajevu na Koševu gori sjever cijeli, svud se čuje naša pjesma naprijed bordo bijeli, grla svoja ne štedimo Sarajevo kad bodrimo, to je istina La illahe illela mi smo Horde Zla
hitman
Nermin tips!

Post by hitman »

to je do youtube-a, za jedno sat, mozda i manje slika ce biti bolja
oma
-----
-----

Post by oma »

vampire wrote:ja vas moram malo kuditi, kvalitet slike je jako los sad bio na zrinjskom, nista se nije vidlo osim culo, jel postoji mogucnost da se sacuva to u vecoj rezoluciji. neznam do cega je preblom al predpostavljam da je do uploda. daj da skontamo nekom veci taj limit s vecom brzinom uplouda :)

Već je o tome pisano, treba neko vrijeme da YouTube i kada postavi video online popravi kvalitet slike, k'o što Adis reče da se video dozove :) Probaj sada pogledati navijanje iz prvog poluvremena, sve je u redu.
vampire
Ne ide na gostovanja

Post by vampire »

sry do mene gori :DA:
U Sarajevu na Koševu gori sjever cijeli, svud se čuje naša pjesma naprijed bordo bijeli, grla svoja ne štedimo Sarajevo kad bodrimo, to je istina La illahe illela mi smo Horde Zla
Dendrlix
FKS U SRCU

Post by Dendrlix »

Ja na krivoj temi predlozi, pa reko da se ispravim:

Da se na kraju svakog klipa ubace zadnja tri tona sa najvne spice. Ono: tum tum piiiiiiiiiiiiiip! :)
Neizljecivi bolesnik!
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

Nakon godinu dana i tri mjeseca, 235 klipova, koliko se nalazi na YouTube FKSinfo kanalu, je posjećeno više od milion puta.

Image
Do nekih boljih vremena...
ammar_ilijas
FKS U SRCU

Post by ammar_ilijas »

pOZz wrote:Nakon godinu dana i tri mjeseca, 235 klipova, koliko se nalazi na YouTube FKSinfo kanalu, je posjećeno više od milion puta.

Image

MI SMO DIVOVI :DA: 8)
"...sjever pamti te, Puljiću Vedrane..."
SUCREHZ
FKS U SRCU

Post by SUCREHZ »

Svaka cast !
ISTINA ZA VEDRANA !

Stara ljubav novo proljece !

ANTIFA
Silent94
FKS U SRCU

Post by Silent94 »

ovaj uvod "fksinfo.com i hordanje" mi nekako bezze izgleda :) nekako mi se ne svidja ova trava.... :) ne izgleda mi ono "za*ebano"
Istina za Vedrana !!!
Capital City
FKS U SRCU

Post by Capital City »

Čestititam na intervju sa Plišekom .Bolje pitanja ni sam nebi postavio. 8)
Naši ciljevi mb:
-trening kamp
-renoviran stadion
-ukinute članarine u ŠF AFH
-stručni treneri u ŠF AFH
-stručni kadrovi na svim pozicijama u klubu
-posjeta na mm 15 000 ljudi
-veci budzet
-prodaja i prozvodnja igrača
-jesen u europi te titule
eagle
FKS U SRCU

Post by eagle »

Dobar klip iz Trebinja, drago mi je što ste zabilježili onaj dio sa Plišekom iako je meni još uvijek gorak ukusu u ustima poslije Blekića i ulizivanja, i on je dolazio ovako pred tribinu pa me hastra sadmo da ovo ne bude kratkog vijeka. Naravno ta dva čovjeka se ne mogu porediti, ali koga zmije ujede i guštera se boji. :nazdravi
Adis!
Stefano Lupino
Stefano Lupino

Post by Adis! »

eagle wrote:Dobar klip iz Trebinja, drago mi je što ste zabilježili onaj dio sa Plišekom iako je meni još uvijek gorak ukusu u ustima poslije Blekića i ulizivanja, i on je dolazio ovako pred tribinu pa me hastra sadmo da ovo ne bude kratkog vijeka. Naravno ta dva čovjeka se ne mogu porediti, ali koga zmije ujede i guštera se boji. :nazdravi

Ma samo bez sekiracije. Lijepa gesta, bez huškanja, srkleta i velikih obećanja. :)
Ken'an
ala Boško Buha

Post by Ken'an »

Adise, spomenuo si HD kameru. Koliko sredstava je neophodno za takav poduhvat? Jer jedna takva kamera bi sigurno digla sve ovo na jedan sasvim drugi nivo.

Osim toga, da li ste razmišljali o nabavljanju eksternog mikrofona za izjave. On bi nekako po meni imao čak i veći prioritet.
matadox
FKS U SRCU

Post by matadox »

Oko 2500 KM HD kamera.
www.skrati.org - Servis za skracivanje linkova - Uradite to jednostavno!
Post Reply