Jer mi smo Sarajevo, oni su qrac.
Omladinac wrote:Njihove reklame, koje nazivaju tv, ce propast cim sadasnja uprava ode s parama, a nas web tv samo moze prerast u nesto jos vece! Samo polako.
HZSA wrote:Jedan prijedlog za TV od mene. Bilo bi dobro napraviti pricu u legendama naseg kluba. U svakoj emisiji napraviti pricu o nekom fudbaleruj koji je ostavio veliki trag u Sarajevu. Pronaci video materijal sa utakmica tog fudbalera i izmiksati ga u emisiji, a pored toga obaviti razgovor sa tim fudbalerom, te tako povratiti svima uspomene na nesto lijepo iz proslosti.
MIslim da se super stvar mogla uraditi sada kad su igrali Sarajevo-Sloboda. MOgla se iskoristiti prilika i obaviti razgovor sa Bucom i Dedicem, te uz pitanja neka o nekim golovima koje je Buco postigao i uz njegove komentare na golove pustiti iste
gazija wrote:Cestitam momcima na ovom. Ovo se odavno cekalo i trazilo, i ko ceka taj i doceka.Nadam se da ce te channel redovno aktualizirati i aBd u buducnosti imati vlastite izvjestaje sa utakmica i tako vishe ne morati postavljati izvjestaje sa TV-a, koji vecinom i nisu pravi izvjestaji nego samo sadrze golove.
Omladinac wrote:Njihove reklame, koje nazivaju tv, ce propast cim sadasnja uprava ode s parama, a nas web tv samo moze prerast u nesto jos vece! Samo polako.
amarHz wrote:Vido sam da je 'legla' nova kamera tj. vidio sam da momak snima sa nekom opasnom kamerom (sony ili canon) pretpostavljam. Sa druge strane pregledao sam izjave Torlaka i Hamzica i vidim da je slika odlicna ali malo trese... pa ako vam sta treba pomoci oko toga imam dosta iskustva, samo se javite
KRV wrote:Nisam znao gdje da pitam, nadam se da sam "potrefio" pravu temu....
Moje pitanje je vise nekako "WEB radio" nego TV, ali eto....mislim da sam na "pravoj adresi".
Evo upravo sam pregledao 8 puta zaredom ova 2 klipa navijanja sa utakmice protiv Slobode, ustvari pregledao sam detaljno, 3-4 puta, sad samo kliknem i slucam dok radim na poslu.
Moje pitanje, postoji li mogucnost da se postavi kamera ili samo mikrofon ili bilo sta da snima navijanje (audio samo) i da se onda pjesma po pjesma postavi ovdje u mp3-u, ili da se postave ovako neki duzi "kolazi" pjesama po 10-20 minuta navijanje......ja licno bi volio to imati da mogu snimiti na CD i pustati u autu dok vozim.![]()
Hvala unaprijed!
Imas ovdje neke starije pjesme:
http://www.fksinfo.com/multimedia/pafil ... egory&id=1
,ali taj dio je vec dugo zapusten,nadam se da ce se i on vremenom osvjeziti sa novim pjesmama,samo treba vremena...