hordemalta wrote:Ima pravo na misljenje valjda. Ili nema ako je admin ?
Poslano sa stadiona Koševo
imam i ja valjda
ultraelektrika.2 wrote:Nema ako mu je mišljenje drugačije od "pravih navijača".
e ubo si, to je to, bravo...
hordemalta wrote:Ima pravo na misljenje valjda. Ili nema ako je admin ?
ultraelektrika.2 wrote:Nema ako mu je mišljenje drugačije od "pravih navijača".
zigson wrote:hordemalta wrote:Ima pravo na misljenje valjda. Ili nema ako je admin ?
imam i ja valjdaultraelektrika.2 wrote:Nema ako mu je mišljenje drugačije od "pravih navijača".
e ubo si, to je to, bravo...
Koševo Republika wrote:Buraz, licno nemam nista protiv tebe, cak sta vise, ja svakog fanatika Sarajeva gledam sa izrazenim simpatijama ali...
Mozda si jednostavno takav, moguce da i druge zivotne segmente gledas na taj nacin, ali ti meni totalno negativno zvucis. Kritika je ok, narocito ako ponudis alternativu tome sto kritikujes, meni je to super cak. Ali kritikovati sve, apsolutno sve..za mene je pretjerivanje.
I ja bih volio da smo mi Barselona za ovu drzavu barem, al nismo jos ni sugava listica, a da ne kazem Partizan, Dinamo, Rijeka...itd. Ja kontam da ti gledas kroz to neko licno i emotivno mjerilo, jer svi bi mi da smo jaci, kvalitetniji, organizovaniji...ali kritika i samo kritika, bez da se objektivno skonta situacija i potencijal koji imamo, a koji se ne moze za sezonu ili polusrzonu realizirati, je za mene kriziranje, negativa i histerija bez realne osnove.
Do prije pola godine Mahir Karic nam je bio mjerili dosega, i mogucnosti...a sada, od prije par mjeseci, Stojcev i Jajalo itd.
A cak ni oni, narocito jer su tu par mjeseci tek, i jer je dosta ekipe ostalo iz "perioda" Mahira Karica, za ovu ligu nisu nista vise sem dosezanje kvalitete listice. E sada sto se atmosfera stvorika da smo Real, i sto su apetiti enormno skocili, jer ocekuvanja su da odemo u BL i opusteno dobijemo tri razlike, je zapravo ono sto nekima "rusi snove" i stvara nervozu.
Da ne duzim, nerealna su ocekivanja, nervoza zbog cinjenice da su komsije par sezona dominantne i osvojile sve, a nas nigdje u prici o peharima, plus jos dosta nervoze, histerije i ogromnih ocekivanja preko noci, da ja licno ocekujem od momaka za koje znam da su inteligentni, a usput i fanatici kluba, da racionalno odmjere situaciju, i po tome bez nervoze i pljuvanja pozicioniraju ocekivanja i kroz to pisu, pa i konstruktivno kritikuju.
Nedavno sam reagova na tvoj post jer znam da nisi od pojedinih forumasa koji tu nalete i izbace frustracihe, i da zivis za klub kao vecina bas, bas zbog toga sam i reagova...jer na vecinu onoga sto pisu ti letaci niti reagujem niti mi je stalo sta misle, jer znam da su na utakmicama od Evrope do derbija i sl.
Mozda sam ja preoptimistican, i kroz takve naocale gledam na svijet, pa i klub, al jbg.
Nista licno, naravno. Cak sta vise, da mi nije stalo do toga, i na koji nacin, rezonujes i pises hladno bih te ignorisao, kao sto kod pisanja nekih ljudi ovdje i radim.![]()
![]()
mikiS wrote:Nakon ovih svježih dešavanja mišljenja sam da je potrebno (a ujedno je i molba) da uvedete da svi linkovi na ove domaće i regionalne portale mimo fcsarajevo.ba budu cenzurisani, a postavljač linka upozoren/banovan. Ko ima šta interesantno prenijeti neka "quota" i prekopira text.
mikiS wrote:Nakon ovih svježih dešavanja mišljenja sam da je potrebno (a ujedno je i molba) da uvedete da svi linkovi na ove domaće i regionalne portale mimo fcsarajevo.ba budu cenzurisani, a postavljač linka upozoren/banovan. Ko ima šta interesantno prenijeti neka "quota" i prekopira text.