8. godina FKSinfo.com - nova verzija V4

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.

Moderator: j4l3

Post Reply
Manjerka
FKS U SRCU

Re: 8. godina FKSinfo.com - nova verzija V4

Post by Manjerka »

Škvadro, divno ste ovo uradili, divno
I mene baca na stare i pročitane teme, ali divno je sve
Asmir465
FKS U SRCU

Post by Asmir465 »

Kome i dalje ne otvara ispravu stranicu sa najnovijim komentarom, probajte očistiti historiju i cache browsera. Trebalo bi nakon toga da proradi kako treba.
mikiS
Кобре Дабре! Ко бре? Да бре!

Post by mikiS »

Asmir465 wrote: 22 Mar 2025, 22:47 Kome i dalje ne otvara ispravu stranicu sa najnovijim komentarom, probajte očistiti historiju i cache browsera. Trebalo bi nakon toga da proradi kako treba.
I dalje ništa. Onu temu reprezentacije mi otvara na vakat kad je Mirsad Dedić branio za nju
Ljutio me Alaim...
VEDOpitar
FKS U SRCU

Post by VEDOpitar »

Fali ovde idalje moderatorske snage. Razumijem poraz, razocarenje, nastavak tmurnog perioda i vjerovatno jos jedne sezone bez osvojenog trofeja, kriminalne forme ekipe, itd. ali seruckanje po imenu kluba i pljuvanje istog na forumu navijaca tog istog kluba je morbidno i debilno. Valjda se ti genijalni pojedinci nadaju da ce se neko sentimentalno uznemiriti jer oni eto nece vise nikad doci na stadion. :ashamed
uNbx
FKS U SRCU

Post by uNbx »

Nije valjda da niko nije spreman uhvatit se u koštac da izmoderira ovo, nije forum ni blizu aktivan ko nekad, i svakako nema više od par ljudi koji malo malo bolesne stvari pišu.
Semir!
-----
-----

Post by Semir! »

VEDOpitar wrote: 02 Apr 2025, 23:16 Fali ovde idalje moderatorske snage. Razumijem poraz, razocarenje, nastavak tmurnog perioda i vjerovatno jos jedne sezone bez osvojenog trofeja, kriminalne forme ekipe, itd. ali seruckanje po imenu kluba i pljuvanje istog na forumu navijaca tog istog kluba je morbidno i debilno. Valjda se ti genijalni pojedinci nadaju da ce se neko sentimentalno uznemiriti jer oni eto nece vise nikad doci na stadion. :ashamed
Nije ni rečeno/najavljeno da će se u ovoj fazi riješiti problem moderacije, niti da će se baviti time. Srediće se i to. Predugo su i forum, a psebno sajt bili na autopilotu, da bi se sve sredilo preko noći.
Merso oprosti !!!
tarpi do bagro
FKS U SRCU

Post by tarpi do bagro »

Semir! wrote: 03 Apr 2025, 12:46
VEDOpitar wrote: 02 Apr 2025, 23:16 Fali ovde idalje moderatorske snage. Razumijem poraz, razocarenje, nastavak tmurnog perioda i vjerovatno jos jedne sezone bez osvojenog trofeja, kriminalne forme ekipe, itd. ali seruckanje po imenu kluba i pljuvanje istog na forumu navijaca tog istog kluba je morbidno i debilno. Valjda se ti genijalni pojedinci nadaju da ce se neko sentimentalno uznemiriti jer oni eto nece vise nikad doci na stadion. :ashamed
Nije ni rečeno/najavljeno da će se u ovoj fazi riješiti problem moderacije, niti da će se baviti time. Srediće se i to. Predugo su i forum, a psebno sajt bili na autopilotu, da bi se sve sredilo preko noći.
Mislim da bi neki vatrogasac trebao biti mod, simbolicno je
Mrzim hitmana, mikiSa, BenkuMersudina, Anonimnog i Tastaturu!
Semir!
-----
-----

Post by Semir! »

Ako neko ima želju da bude moderator, neka se slobodno javi, barem je to najmanji problem :)

Čak i ako želi ostati "amomiman", da se ne zamjera raji, ni to nije problem, ima stari dobri nick KrupiZuka, čeka da ga neko preuzme :D
Merso oprosti !!!
tarpi do bagro
FKS U SRCU

Post by tarpi do bagro »

Uh kako bih Wengera spakovao na vjecna lovista mmm
Mrzim hitmana, mikiSa, BenkuMersudina, Anonimnog i Tastaturu!
Scouser
FKS U SRCU

Post by Scouser »

Imam želju da nam vratiš kladionicu, šta će mi moderator.
HZ4EVER
Bolje zna od johnnya...

Post by HZ4EVER »

Kad bi se malo potrudio, odvojio vremena za to.. bolje od sex-a bilo :D Sema, mani se gluposti u zivotu i pokreni opet..da ss prijavljujemo :D
Scouser
FKS U SRCU

Post by Scouser »

Nek batali ovaj vremeplov, stvarno me ne interesuje šta je bilo na današnji dan prije 23-47 godina niti ko ima najviše utakmica protiv GOŠK-a.

Ako on nema kad, mislim da su mu junaci dovoljno stasali ruke da daju. Vrijeme im je da se počnu baviti nečim društveno-korisnim.
uNbx
FKS U SRCU

Post by uNbx »

Kladara je bila nešto najbolje što je forum iznjedrio :D
Semir!
-----
-----

Post by Semir! »

Scouser wrote: 04 Apr 2025, 13:46 Imam želju da nam vratiš kladionicu, šta će mi moderator.
koju hoćeš, onu staru originalnu timsku ili onu zadnju što smo igrali, pojedinačnu :D
Merso oprosti !!!
Scouser
FKS U SRCU

Post by Scouser »

Samo pojedinačna, nemoj da me neki hitman sabotira.
Post Reply