Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
Username01
FKS U SRCU

Re: Forum

Post by Username01 »

Hvala lijepo na poštenom odgovoru, čisto da se ne nerviram.
skile
FKS U SRCU

Post by skile »

smaja wrote:Procjena administracije. Hvala!

Puno se, hajd da kazem smarate, oko postova i membera. Možda je prioritet što manje banova, kako bi se memberi zadržali i sl. Ne znam vaš unutrašnji dogovor i sl. ali puno više ima opomena nego banova. Napišete u sedmici nekoliko upozorenja i opomena. Pravila su definisana i jednostavno treba sankcionisati.

Bez uvrede, ali to sam primjetio.
smaja
FKS U SRCU

Post by smaja »

Osnovni prioritet je da se podigne kvalitet foruma i diskusije. Drugih imperativa nema. I potezi i pooštreni kriteriji u tom smjeru će se svakako intenzivirati.
... life is ours, we live it our way!
northgate
FKS U SRCU

Post by northgate »

Denis! wrote:Nisi jedini, ima cak i nas administratora sa tim problemom. Potrebno je dosta vremena izdvojiti da se to rijesi, koje mi trenutno nemamo. Cim uhvatimo to nam je prioritet.

Pa ako ne mozete rjesiti to, mozetel bar aktivirati kad se napravi novi profil?
Semir!
-----
-----

Post by Semir! »

Postoji rješenje.

Kad se kreneš ulogovati, odeš na opciju Forgot password. Na mail će ti doći novi password, uloguješ se s tim novim passwordom i riješen problem.

Kasnije možeš ručno promjeniti password.
Merso oprosti !!!
mikiS
Кобре Дабре! Ко бре? Да бре!

Post by mikiS »

Joj zajebem li šta, pa budem morao praviti novi account, mislim da će na Malti naći novu avionsku bombu, koja će ovaj put slučajno okinuti, pa će onda biti baš "nema na čemu" :D .
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

northgate wrote:
Denis! wrote:Nisi jedini, ima cak i nas administratora sa tim problemom. Potrebno je dosta vremena izdvojiti da se to rijesi, koje mi trenutno nemamo. Cim uhvatimo to nam je prioritet.

Pa ako ne mozete rjesiti to, mozetel bar aktivirati kad se napravi novi profil?

Ako treba koga aktivirati, reci.
Do nekih boljih vremena...
mikiS

Post by mikiS »

Svoj ti pos'o :D
northgate
FKS U SRCU

Post by northgate »

Semir! wrote:Postoji rješenje.

Kad se kreneš ulogovati, odeš na opciju Forgot password. Na mail će ti doći novi password, uloguješ se s tim novim passwordom i riješen problem.

Kasnije možeš ručno promjeniti password.

E jbg, sjetih se da mi je acc priajvljen na stari mail, koji mi je deaktiviran :zzzz

Pisaj ga
mikiS

Post by mikiS »

Dajte ba ako se već raziđete svi, vi s mogućnošću brisanja i banovanja, okolo kad je ovako prenos, onda makar napravite neki filter ili šta već da čim se spomene "link" obriše post. Svaka tema se pretvori u moljakanje za link.
Kowalsky
FKS U SRCU

Post by Kowalsky »

mikiS wrote:Dajte ba ako se već raziđete svi, vi s mogućnošću brisanja i banovanja, okolo kad je ovako prenos, onda makar napravite neki filter ili šta već da čim se spomene "link" obriše post. Svaka tema se pretvori u moljakanje za link.

Od slijedeceg puta ce forum biti zakljucan dok traje utakmica. Ocigledno drugacije ne ide.
mikiS

Post by mikiS »

Kowalsky wrote:
mikiS wrote:Dajte ba ako se već raziđete svi, vi s mogućnošću brisanja i banovanja, okolo kad je ovako prenos, onda makar napravite neki filter ili šta već da čim se spomene "link" obriše post. Svaka tema se pretvori u moljakanje za link.

Od slijedeceg puta ce forum biti zakljucan dok traje utakmica. Ocigledno drugacije ne ide.

:DA: mjera
šeher
FKS U SRCU

Post by šeher »

ne znam gdje da priupitam, moze li se znati sto od gradacca nema video navijanja?
kerim87
Pročit'o Ancelottija

Post by kerim87 »

opet mi se desava imda ne mogu uci jer sam kao pokusao maximalni broj puta tj you ecxeeded maximum allowed number of login attempts

ovo sam mobitela pisem gdje mi je sifra ostala zapamcena i automatski sam logovan ali me izbacio sa mozile i chromea pa ce vrlo brzo i odavde
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

Probaj na fazon zaboravljene šifre.
Do nekih boljih vremena...
Locked