Carsija at Night wrote:Prije par sedmica sam pokusao da se logiram na forum, ali svaki put mi je govorilo da probam ponovo. Nakon nekoliko upisivanja sifre poslan sam na opciju na kojoj trazi da upises "capche code." Medjutim, slika sa kodom se uopste ne pojavljuje. Kontaktirao sam nekog sa stranice i rekli su mu da se par ljudi zalilo na isti problem i da se nesto radi na tome. Imal' kakvog pomaka? Stvarno bi volio da koristim isto ime koje sam koristio jos od 99. i zutog foruma sa bordopage-a.
O'Grayso wrote:dvije teme, "Novi trener F.K Sarajevo???" i "Novi trener (anketa)", nema potrebe a obje fakat... mozda da se sastave nekako?
Ponekad pomislim da pojedinci otvore temu samo da bi fol postali poznati na forumu. Evo kao u ovoj situaciji, ima tema o novom treneru i onda dođe frajer i otvori istu temu.
Otvorio sam temu sa anketom da vidimo za koga je ko od forumaša, a ne da postanem poznat.
Kleveta označava ogovaranje, omalovažavanje, vrijeđanje časti ili davanje izjave u kojima tvrdi neistine iako zna da su neistinite s ciljem stvaranja negativne slike o pojedincu.
hordas'87 wrote:Otvorio sam temu sa anketom da vidimo za koga je ko od forumaša, a ne da postanem poznat.
Sve se može vidjeti u onoj temi koju je otvorio VelaHavle@ a ako baš toliko treba anketa onda se ona samo ubaci, edituje se tema (valjda može). Odoh sad ja otvoriti temu sa anketom da vidimo koliko nas je "za" a koliko "protiv" dolaska Husrefa.
hordemalta wrote:Dobra je bila tema u kojoj su postavljeni treneri bez Husrefa @ viewtopic.php?f=40&t=3168 toj niko nije prigovarao osim pojedinaca ali ova u kojoj treba reći konkretno i odlučiti se za koga si ne valja ili ???
Nije problem samo u ovome što je hordas'87@ otvorio istu temu, nego eto inače da se malo pripazi kakve se teme otvaraju. Ovo govorim samo da se kvalitet foruma poboljša, a ne da bih pljuvao po forumašima.
ja i dalje ne znam zasto sam bio banovan na 14 dana, ne kazem da nije opravdano, ali stvarno ne znam razlog za tako dugotrajan ban. pa ako ovaj sto me banovao moze da me uputi na taj post gdje sam tako brutalno prekrsio pravila foruma. hvala
Ljudi često greše oko toga šta je podrška, misleći da je to aplauz kad se slavi pobeda. AKO STANEMO GUBIMO SVE...
Carsija at Night wrote:Prije par sedmica sam pokusao da se logiram na forum, ali svaki put mi je govorilo da probam ponovo. Nakon nekoliko upisivanja sifre poslan sam na opciju na kojoj trazi da upises "capche code." Medjutim, slika sa kodom se uopste ne pojavljuje. Kontaktirao sam nekog sa stranice i rekli su mu da se par ljudi zalilo na isti problem i da se nesto radi na tome. Imal' kakvog pomaka? Stvarno bi volio da koristim isto ime koje sam koristio jos od 99. i zutog foruma sa bordopage-a.
Problem je nastao prilikom zadnjeg update-a foruma. Pokusacemo za par dana opet se pozabaviti ovim problemom (nismo htjeli tokom sezone). Nadamo se da cemo ukloniti taj i jos neke probleme na forumu.