Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
mikiS
Кобре Дабре! Ко бре? Да бре!

Re: Forum

Post by mikiS »

Sarajevo je jedini klub čiji "velikani" žele loše svom klubu, ne zauzimaju se za svoj klub jer "ne znaju nikoga u njemu i to ih zastrašuje", otvaraju kojekakve trening centre umjesto da su uz svoj klub i samo žele da steknu ličnu korist na osnovu svog bivšeg kluba. Ni jednom klubu ne želim da ima takve "velikane". Da "velikanu" ne daj Bože dugujemo para koliko dugujemo Zuki to bi do sad bilo na svim portalima, u svim novinama i svim televizijama, on bi se zgražavao i zastrašivao trenutnim ljudima u klubu. Dok u medijima gledamo kako se nečije drugo legende zalažu da im se popravi stadion, naše "legende" rade na tome da se probiju na mjesto predsjednika saveza preko naših leđa vraćajući u Klub ljude zbog kojih smo trenutno tu. Kad (ako) naše "legende" počnu raditi za dobrobit našeg Kluba tad će možda i postati legende, ovako su samo jedni u nizu igrača koji su prošli kroz FKS koje možemo hvaliti ili pljuvati, sve po ličnim impresijama.
Ljutio me Alaim...
Schwabche
FKS U SRCU

Post by Schwabche »

Kad god mi dodje pm, pise mi gore 0 new messages ?
KRV
FKS U SRCU

Post by KRV »

Schwabche wrote:Kad god mi dodje pm, pise mi gore 0 new messages ?

Pun ti je inbox :ajs
MI SMO DIVOVI!
Kicoš
FKS U SRCU

Post by Kicoš »

hordemalta wrote:

I meni se to dešava na Google Chrome-u ali to je valjda zbog onih skočnih prozora ili kako se već zovu

I kako riješiste ovaj problem?
Kicoš
FKS U SRCU

Post by Kicoš »

Hvala
Apocal
Frajer UDBA

Post by Apocal »

Zamolio je @hordemalta da ga banujete za stalno.

@pozz ti budi novi kapiten jer se malta nece vracati,a moramo i naci novog igraca.
1946
admin
Site Admin

Post by admin »

jasmin1993 wrote:Zamolio je @hordemalta da ga banujete za stalno.

@pozz ti budi novi kapiten jer se malta nece vracati,a moramo i naci novog igraca.

A administracija ce zamoliti i njega i sve ostale clanove da prestanu podnositi takve zahtjeve. Vise niko nece biti banovan na svoju volju. Ko ne zeli da bude na forumu moze jednostavno prestati dolaziti.
VEDOpitar
FKS U SRCU

Post by VEDOpitar »

KRV wrote:

Pun ti je inbox :ajs

Kad je pun inbox pise npr. 2 new messages ali kad otvoris, ne vidis nijednu dok neke ne obrises..
Semir!
-----
-----

Post by Semir! »

del piero wrote:
admin wrote:
rema wrote:
Znao sam za ovu info prije 2 dana ali tvoj kolega denis se kofrci i trazi izvor info. na forumu...mogao je i on u kinu ali nije htio...mislim na huseinovica.

P.S.Hos na t?

Mislis da kolega Denis nije znao za ovu informaciju? Mislis da je kolega Denis, kao i ostatak FKSinfo tima, slucajno istu presutio?

Savjetujem ti da pripazis ubuduce na ponasanje. Nije to Denisovo pravilo niti je to pravilo bezveze doneseno.

e do mene je,greskom sam sa telefona napisao post sa bratovog usera-a pa je bilo teško povezat zašto sam gore navedeno napisao...

Što se tiče pravila glupo je da gluplje nemoze biti ali vama je politika foruma u fazonu kofrčenja,gdje se to na forumu pisu samo provjerene info i gdje se pise izvor info....to je forum ne sajt....

Vodio sam i ja stranicu i forum drugog sadrazaja,vama svaka cast na stranici ali forum moze bolje...ali i tu znam da nije do vas sve stizu i neke "smjernice odozgo"...

Ja sam prije nekih 20tak dana napisao samo ime i prezime jednog igrača i pritom nisam napisao ništa,ni dolazi,ni proba niti išta drugo i dobio sam ban....na osnovu čega?nije problem daj trajni...ima ona vaša koju stalno forsirate,ako ti se ne sviđa fajront,nije mi baš najjasnija po pitanju posjeta al eto...imate monopol pa mozete.

poz mahalašima koje ste rastjerali...

Da ne idem tamo u off topic, a moram ti odgovoriti. Sta imas od toga da si napisao ovu ibfo prije dva dana? Ja sam za ovo cuo jos u proslu nedjelju pa sta? Sta bih ja imao od toga da sam to napisao na forumu?

I upravo si sam sebi odgovorio sve ovom zadnjom recenicom. Pozdrav mahalasima koji se napokon vise ne mogu ovdje izdrkavati i glumiti insajdere i ljude bliske klubu.
Merso oprosti !!!
ada
FKS U SRCU

Post by ada »

Da ne viđoh sada na naslovnoj strani, ne bih niti znao da sam dobio kartu za današnji susret. Naime, ostavio sam tačan kontakt broj telefona( maloprije sam provjerio misleći da sam slučajno ostavio pogrešan, te zbog toga nisam bio kontaktiran ), ali uopšte nisam dobio sms obavijest da sam dobio kartu, te da istu mogu preuzeti, kao što je bilo rečeno u opisu nagradne igre. Možda se desilo slučajno to da nisam obaviješten ili šta već, ali eto, samo da kažem, da se ubuduće ne bi dogodila slična situacija sa nekim drugim dobitnikom ... ;)
LP
Da sam Hordaš to svako zna !
Ja ne mogu bez Saraj'va !
mirzakb
FKS U SRCU

Post by mirzakb »

aden-rc wrote:Da ne viđoh sada na naslovnoj strani, ne bih niti znao da sam dobio kartu za današnji susret. Naime, ostavio sam tačan kontakt broj telefona( maloprije sam provjerio misleći da sam slučajno ostavio pogrešan, te zbog toga nisam bio kontaktiran ), ali uopšte nisam dobio sms obavijest da sam dobio kartu, te da istu mogu preuzeti, kao što je bilo rečeno u opisu nagradne igre. Možda se desilo slučajno to da nisam obaviješten ili šta već, ali eto, samo da kažem, da se ubuduće ne bi dogodila slična situacija sa nekim drugim dobitnikom ... ;)
LP

Nisam ni ja dobio sms. Nema veze biće slijedeći put. :)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021, 2024/2025
Superkup - 1996/1997
Dupla kruna - 2018/2019
Sedmi pečat
FKS U SRCU

Post by Sedmi pečat »

i ja dobio kartu...
Adis!
Stefano Lupino
Stefano Lupino

Post by Adis! »

Ja se izvinjavam u ime ekipe, to je do mene, nastala trka-frka i ne poslah.

Rijesicemo to na nacin da oni koji nisu podigli karte, a ostavili su kontakt podatke, automatski su dobitnici za sljedece kolo, a za ostatak karata ce biti nagradna igra tada. Mislim da je fer i korektno. :)

:sarajvooo
Dino!
-----
-----

Post by Dino! »

hordemalta wrote:Nisam ni ja dobio sms :P

Dacu ti ja gutljaj soka od narandze i 10 kospica iducu. :slavlje4
I kada suti Sarajevo pjeva, I kada zmiri svjetlucaju mu oci
Suzama kisa u oluk se slijeva, Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci!
Volim Sarajevo!
Dino!
-----
-----

Post by Dino! »

hordemalta wrote:
Dino! wrote:
hordemalta wrote:Nisam ni ja dobio sms :P

Dacu ti ja gutljaj soka od narandze i 10 kospica iducu. :slavlje4

Dje'š bit ' sutra ?

Cekam te na starom mjestu, malo ljevlje. :D
I kada suti Sarajevo pjeva, I kada zmiri svjetlucaju mu oci
Suzama kisa u oluk se slijeva, Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci!
Volim Sarajevo!
Locked