Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
KRV
FKS U SRCU

Re: Forum

Post by KRV »

@Denis
Znas i sam da ti se nikad nisam javio sa pitanje sto je ovaj sto je onaj banovan....ali da bude BILO KO (ne samo vjecnobordo) banovan sto je nazvao drugog clana foruma "Munibe" mislim :lol
Pa dragi Denise, kad bi se tako ljudi banovali, "tata tata, onaj mmi mali reko da sam ruzan"....sad tata treba izaci iz kuce ubit, prebit to drugo dijete zvog toga....pa yebote isto ko da mu je mater opsovo, sto ga je nazvao "Munibe". Jos se uvijek ibretim da bi se bilo ko sa ovog foruma mogao zaliti tebi zbog ovog, ono fakat mi je smijesno. Isto ko da smo 7 ili 8 godina, 1.-2. razred osnovne.... :lol
Moj Denise, meni, tebi, malti, petom-desetom toliko toga smeta (pojedini clanovi foruma i njihove izjave) pa smo opet ovdje, NE KUKAMO I NE "PLACEMO" zbog naziva Munibe, Jovane, Milane, Iljo, Muco i slicno....sa svim RESPEKTOM za ovaj forum, ovaj ban mi daje sliku (samo za trenutak-sekundu) - nekog obdanista/vrtica. I jos uvijek nemou da vjerujem da je jedan clan foruma dobio ban jer je nazvao drugog clana foruma "Munibom". Pa ja sam tog istog clana nazvao i Sadamom, i Gadafijem i Staljinom, ne zbog toga sto ga ne volim, sto ga mrzim i hocu da ga uvrijedim, nego zato sto se tako ponasao kada je ova kladionica i ova IGRA pocela. Sto kaze onaj ceh, svabo i englez kod njega je bilo MY WAY OR HIGHWAY! :zbunjen1

Cuj vrijedja ga ime Munib :lol

Izvinjavam se na malo poduzem postu, ali sam jednostavno morao.... :nazdravi
MI SMO DIVOVI!
Denis!
Disciplinska komisija
Disciplinska komisija

Post by Denis! »

Denis! wrote:Pa i nije, zato i nije banovan prvi put. Medjutim nebitnom to ocigledno smeta i skrenuo mu je paznju, da bi ovaj to ponovio. Dakle klasicna provokacija.

Citat, citat, citat i citat. Pa necu se ja ponavljat' 100 puta. Sta vam je vise. Svako bi sad da dobije pojedinacno objasnjenje zbog ovoga.

Sa ovim postom se prica na ovu temu zavrsava.
Vedran Puljić
Mirza85
FKS U SRCU

Post by Mirza85 »

hordemalta wrote:A zašta je dobio ban on uopšte ? Meni je vjecnobordo jedan od najdrazih ovdje na forumu za razliku od nekih koji samo ponavljaju jedno te isto kontajući da su time nekome interesantni. Hvala Bogu ima foe opcija za pojedince pa odmorim od njihovih gluposti i preseravanja. Pored svega vjecnobordo je imao svoj stav uvijek a ja volim ljude koji imaju stav i n estide ga se iznijeti pa makar i na forum

Meni su i prijetili zbog toga što imam stav i što ne idem niz dlaku :) metodama birvaktilske Uprave državne bezbjednosti na čelu sa Rankovićem, pazi šta i kako pišeš, to bi valja trebalo značiti da postoji realna opasnost da me pojede mrak :D Al **** to, to su toliko benigne stvari koje ne mogu biti predmetom moga ozbiljnog interesovanja ili žalbe. Kako da uradim to "foe" i da li tada ne vidim postove onih koji su na toj listi?
Edit: Ne treba, skonto sam.
VIŠE VOLIM DOMAĆI IZMET NEGO TORABIJEVU TUFAHIJU
ALLI
FKS U SRCU

Post by ALLI »

KRV wrote:@Denis
Znas i sam da ti se nikad nisam javio sa pitanje sto je ovaj sto je onaj banovan....ali da bude BILO KO (ne samo vjecnobordo) banovan sto je nazvao drugog clana foruma "Munibe" mislim :lol
Pa dragi Denise, kad bi se tako ljudi banovali, "tata tata, onaj mmi mali reko da sam ruzan"....sad tata treba izaci iz kuce ubit, prebit to drugo dijete zvog toga....pa yebote isto ko da mu je mater opsovo, sto ga je nazvao "Munibe". Jos se uvijek ibretim da bi se bilo ko sa ovog foruma mogao zaliti tebi zbog ovog, ono fakat mi je smijesno. Isto ko da smo 7 ili 8 godina, 1.-2. razred osnovne.... :lol
Moj Denise, meni, tebi, malti, petom-desetom toliko toga smeta (pojedini clanovi foruma i njihove izjave) pa smo opet ovdje, NE KUKAMO I NE "PLACEMO" zbog naziva Munibe, Jovane, Milane, Iljo, Muco i slicno....sa svim RESPEKTOM za ovaj forum, ovaj ban mi daje sliku (samo za trenutak-sekundu) - nekog obdanista/vrtica. I jos uvijek nemou da vjerujem da je jedan clan foruma dobio ban jer je nazvao drugog clana foruma "Munibom". Pa ja sam tog istog clana nazvao i Sadamom, i Gadafijem i Staljinom, ne zbog toga sto ga ne volim, sto ga mrzim i hocu da ga uvrijedim, nego zato sto se tako ponasao kada je ova kladionica i ova IGRA pocela. Sto kaze onaj ceh, svabo i englez kod njega je bilo MY WAY OR HIGHWAY! :zbunjen1

Cuj vrijedja ga ime Munib :lol

Izvinjavam se na malo poduzem postu, ali sam jednostavno morao.... :nazdravi

:DA:

Mislim da je ovaj ban ipak malo preostar. Jer ako se bude drzalo istih principa, onda cemo svi biti banovani.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ - PULJA 1985-2009

Bijeda je karakterna osobina.
alenpitar
FKS U SRCU

Post by alenpitar »

hitman
Nermin tips!

Post by hitman »

Do tebe.
Adis!
Stefano Lupino
Stefano Lupino

Post by Adis! »

alenpitar wrote:Jel do mene nesto ili?

http://img843.imageshack.us/img843/5889/98533901.png

Da nisi slucajno prebacio na neki lijevi jezik, tipa svahili?
alenpitar
FKS U SRCU

Post by alenpitar »

Adis! wrote:
alenpitar wrote:Jel do mene nesto ili?

http://img843.imageshack.us/img843/5889/98533901.png

Da nisi slucajno prebacio na neki lijevi jezik, tipa svahili?

Nisam nista dirao,sad je sve uredu kako doslo tako otislo :)
Hooligan_North
lažni zlatko

Post by Hooligan_North »

Cisto da pohvalim administraciju FKSINFO tima.
vjecnobordo
Kontraš

Post by vjecnobordo »

Zbog čega se nečiji postovi brišu, a neko se banuje bez razloga?
Sreća i ljubav,ponos i nada,
ime mog kluba - ime mog grada!
Denis!
Disciplinska komisija
Disciplinska komisija

Post by Denis! »

vjecnobordo wrote:Zbog čega se nečiji postovi brišu, a neko se banuje bez razloga?

Koga se to banovalo bez razloga molim te?
Vedran Puljić
vjecnobordo
Kontraš

Post by vjecnobordo »

Zbog čega se brišu postovi koji su za ban? Nema potrebe okretati vodu na drugi mlin.
Sreća i ljubav,ponos i nada,
ime mog kluba - ime mog grada!
Denis!
Disciplinska komisija
Disciplinska komisija

Post by Denis! »

vjecnobordo wrote:Zbog čega se brišu postovi koji su za ban? Nema potrebe okretati vodu na drugi mlin.

E ovo je vise prevrsilo svaku mjeru. Prvo sam napises da se neko banuje bez razloga, kad te pitam ko konkretno, ti kazes da je to okretanje vode na drugi mlin.

Trajni ban.
Vedran Puljić
Dino!
-----
-----

Post by Dino! »

9000 clanova na forumu!

Total members 9000 • Our newest member Haris Bico
I kada suti Sarajevo pjeva, I kada zmiri svjetlucaju mu oci
Suzama kisa u oluk se slijeva, Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci!
Volim Sarajevo!
mirzakb
FKS U SRCU

Post by mirzakb »

Dino! wrote:9000 clanova na forumu!

Total members 9000 • Our newest member Haris Bico

:nazdravi

Čestitam Bici. :slavlje2
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021, 2024/2025
Superkup - 1996/1997
Dupla kruna - 2018/2019
Locked