Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
Mirza85
FKS U SRCU

Re: Forum

Post by Mirza85 »

Prošlo je punih 5 godina moga prisustva na forumu i za tih pet godina ja mogu posvjedočiti da se na ovom forumu nikad nije gušila sloboda govora i pravo na mišljenje, sve dok je ono bazirano na elementarnoj kulturi i civilizacijskom ponašanju. Ako neko misli da istorijat navijačke kulture na Koševu datira od trenutka njegovog pojavljivanja na stadionu, onda je to samo njegov problem, nikako problem grupice entuzijasta koji su svojim sada već dugogodišnjim radom omogućili svim dobronamjernim navijačima, simpatizerima, zaljubljenicima da na ovom mjestu razmjene mišljenja i doprinijeli toliko da sada već svijetla obraza svi oni mogu kazati FksInfo je brend.
VIŠE VOLIM DOMAĆI IZMET NEGO TORABIJEVU TUFAHIJU
Pitar_do_groba
FKS U SRCU

Post by Pitar_do_groba »

@Semir

Bio sam voljan replicirati,ali me malo izbacio ovaj pametnjakovic greda iz takta pa bi najradije da sutim i dalje.
Za KOSEVO za SARAJ'VO za HORDE ZLA sad pjevam ja...daj go SARAJ'VO nama vise ne treba ooo....
dagre
FKS U SRCU

Post by dagre »

Pitar_do_groba wrote:@Semir

Bio sam voljan replicirati,ali me malo izbacio ovaj pametnjakovic greda iz takta pa bi najradije da sutim i dalje.

Pa sto si onda replicirao..?
Pitar_do_groba
FKS U SRCU

Post by Pitar_do_groba »

dagre wrote:

Sto god da sam nije tvoja stvar.
Za KOSEVO za SARAJ'VO za HORDE ZLA sad pjevam ja...daj go SARAJ'VO nama vise ne treba ooo....
dagre
FKS U SRCU

Post by dagre »

Pitar_do_groba wrote:
dagre wrote:

Sto god da sam nije tvoja stvar.

Ako sam ja nesta kriv i ako me prozivas onda jeste.
Pitar_do_groba
FKS U SRCU

Post by Pitar_do_groba »

Jesi li kriv ocijeniti ce moderatori.
zlatko
Veze s vezom nema

Post by zlatko »

Mirza85 wrote:Prošlo je punih 5 godina moga prisustva na forumu i za tih pet godina ja mogu posvjedočiti da se na ovom forumu nikad nije gušila sloboda govora i pravo na mišljenje, sve dok je ono bazirano na elementarnoj kulturi i civilizacijskom ponašanju. Ako neko misli da istorijat navijačke kulture na Koševu datira od trenutka njegovog pojavljivanja na stadionu, onda je to samo njegov problem, nikako problem grupice entuzijasta koji su svojim sada već dugogodišnjim radom omogućili svim dobronamjernim navijačima, simpatizerima, zaljubljenicima da na ovom mjestu razmjene mišljenja i doprinijeli toliko da sada već svijetla obraza svi oni mogu kazati FksInfo je brend.

potpis, apsolutni. Takodje, iz sestogodisnjeg iskustva na ovom forumu, tvrdim da nikada nije bilo "gusenja" diskusije. To sto pocesto u njoj nedostaje argumenata, to je vec problem onoga ko pise.
A ovo boldirano je najjace ikada napisano.
Brdo najucestalijih "pametnjakovica", pod broj jedan- ne zna pisati; a pod broj dva- ne sjecaju se Beganovica, Suljagica i slicnih, a da ne pricamo o nekom jos duzem pracenju FK. Pola njih u zadnjih par godina skuplja, a istovremeno i prosipa pamet.
Komentarisemo neki dan izbor Beganovica za sefa struke u Celiku i pomocnika njegovog. Veli co'jk- a k'o je taj Japaur :slavlje1
Hooligan_North
lažni zlatko

Post by Hooligan_North »

@greda - Ta ista kao što je ti nazivaš "retardirana omladina" bi dala život za svoje Sarajevo,živi 24 sata za svoj klub,za svoj šal,za svoj duks, isto tako drugi stariji clanovi. Sto ne mogu vise cuti te price da je omladina za sve kriva,ja sa svojih 19 godina kad procitam svakodnevno jedno 3 do 5 postova kako je omladina za sve kriva,kako je ona rusila stadion protiv Listice,dodje mi da vise nista ne napisem,jer cim imas drugo misljenje smatraju te budalom,indolescentom jednostavno ovdje treba otjerati takve kao ti i rješen problem.

Ćao
curvalanord
FKS U SRCU

Post by curvalanord »

Mirza85 wrote:Ako neko misli da istorijat navijačke kulture na Koševu datira od trenutka njegovog pojavljivanja na stadionu, onda je to samo njegov problem

Covjek je u jednoj recenici opisao ovaj problem

A fks info "ovakvima" ne valja jer je forum na kojem ne vlada jednoumlje i na kojem nije zabranjeno misliti svojom glavom i naravno to i reci.
Ovo je forum svih navijaca FK Sarajevo, sa svih tribina, i neslaganja su ocekivana, ali i pozeljna, jer samo razmjenom misljenja i vidjenja mozemo dalje.
Najlakse se ogranicit u svoj tor i ne vidjeti dalje od nosa i ne htjeti cuti sta drugi imaju reci.

Ostanite ovakvi kakvi jeste
dagre
FKS U SRCU

Post by dagre »

Hooligan_North wrote:@greda - Ta ista kao što je ti nazivaš "retardirana omladina" bi dala život za svoje Sarajevo,živi 24 sata za svoj klub,za svoj šal,za svoj duks, isto tako drugi stariji clanovi. Sto ne mogu vise cuti te price da je omladina za sve kriva,ja sa svojih 19 godina kad procitam svakodnevno jedno 3 do 5 postova kako je omladina za sve kriva,kako je ona rusila stadion protiv Listice,dodje mi da vise nista ne napisem,jer cim imas drugo misljenje smatraju te budalom,indolescentom jednostavno ovdje treba otjerati takve kao ti i rješen problem.

Ćao

Ako je tako šta onda koji kurac tu omladinu boli za jedan fksinfo.com forum i od njega prave problem, živit ce on zivot za FKS i sa fksinfo.com i bez njega. Zna se odlicno na sta sam ja mislio kad sam rekao. Zna se odlicno da je jedno 90% te omladine tu radi furke a ne radi ljubavi prema FKS, zna se da svake 2-3 godine ljudi odustaju od navijanja, kluba i slicno, pusti mi se prica o 24h zivota za FKS.

A ti ocito nisi razmislio a jos manje i procitao o cemu se uopste pise i o cemu se raspravlja ovdje nego pocinjes neke price o rusenju Koseva protiv Lištice i sta je i kako je tada bilo..da te uputim raspravlja se o tome zašto se pocelo sa nekim pricama o tome kako je FKSInfo pitarski forum i kako su ovdje sve seratori i slicno..
Manjerka
FKS U SRCU

Post by Manjerka »

Podjele na "prave" i na "krive" navijače je po meni pravi "Pitarski mentalitet".Pojedinci nek se prepoznaju u ovome.
Denis!
Disciplinska komisija
Disciplinska komisija

Post by Denis! »

Manjerka wrote:Podjele na "prave" i na "krive" navijače je po meni pravi "Pitarski mentalitet".Pojedinci nek se prepoznaju u ovome.

E ovo je greska u startu. Rijec "Pitar" se dovodi u negativan kontekst. Htio to neko priznati ili ne, mi smo svi Pitari, na istoku, sjeveru, zapadu. Nasi ocevi, djedovi su provokaciju onih anamo preobratili u nesto pozitivno i sada se javljaju ljudi, navijaci Sarajeva, koji joj vracaju prvobitno znacenje. Stvarno nema smisla...
Vedran Puljić
ALLI
FKS U SRCU

Post by ALLI »

Podjela je uvijek bilo i bice, to se ne moze promjeniti. Koja je vasa greska kao moderatora, ne bih mogao sa sigurnoscu reci. Nije neko ulizivanje, ali cini mi se da ste principijelni kada je u pitanju sloboda izrazavanja. Tu i tamo se desi pokoji bezvezni ban, ali sve u svemu mislim da je fer i korektno.

U sustini me nerviraju ljudi koji kontstantno pozivaju na neki linc i svojim pisanjem dizu tenzije bez ikakvog razloga. Nakon toga krive "omladinu"ili "mladje snage", sto je stvarno bezobrazno. Nekada je bilo sasvim normalno da se recimo mezi na zapadu, ali se vremenom to promjenilo. Dosta tih starih pitara vise ne dolazi na utakmice. Istok je generalno uvijek imao saroliku strukturu, pa si tako uvijek imao one koji su Za ili Protiv. A na Sjever su isli navijaci i kokuzi.
Navijaci su oni koji navijaju, a kokuzi oni koji se guraju prema Sjeverozapadu ili Sjeveroistoku. Lahko ih je prepoznati skroz. Uglavnom, svi smo razliciti, a veze nas ljubav prema FKS. Svi je ispoljavamo na neki nacin, neko psovkama, neko navijanjem, a neko nesanicom :). Kad skontamo da onaj koji misli drugacije nije "neprijatelj", onda stvari mozda krenu na bolje. A do tada cemo da se dijelimo :).
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ - PULJA 1985-2009

Bijeda je karakterna osobina.
Ofanziva
FKS U SRCU

Post by Ofanziva »

Bezveze vam je prica pravo, Sema nema potrebe za ovom diskusijom.
Postoje trovaci na ovom forumu i to je činjenica a takođe ima i mlađe populacije koja je izgubljena u prostou i vremnu.
Zbijmo redove do konačnog cilja! :sarajvooo
vuva
FKS U SRCU

Post by vuva »

Ofanziva wrote:Bezveze vam je prica pravo, Sema nema potrebe za ovom diskusijom.
Postoje trovaci na ovom forumu i to je činjenica a takođe ima i mlađe populacije koja je izgubljena u prostou i vremnu.
Zbijmo redove do konačnog cilja! :sarajvooo

:DA:

bravo burazeru!!!

Sad nam treba jedinstvo vise nego ikad. :sarajvooo
Sarajevo, das sind wir.
Locked