Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
Lerdi
Sjedi pored Seme

Re: Forum

Post by Lerdi »

Moje je mišljenje da za svako vrijeđanje na nacionalnoj, vjerskoj ili rasnoj ide banana bez ikakve opomene. Pa bar na 3 dana
Biti srcem vezan , u tome leži snaga

R.I.P. VECA
mikiS
Кобре Дабре! Ко бре? Да бре!

Post by mikiS »

Omladinac wrote:Nije tvoje i mikiS-ovo da upozoravate. Vase je da komentarisete, ukoliko zelite, na zadanu temu i drzite se zadane teme, a postoje administratori i moderatori koji ce upozoriti i sankcionisati clanove koji pisu nepogodne stvari. Ipak se zbog toga i zovu administratori i moderatori, jer brinu o forumu, a ne tek onako postoje.

Svaka vama cast sto ste ukazali na HZSA-ovu pogresku, na nesto ruzno, al' s Vasa 2 posta citav topic ode u neku stvar, jer ce se nadovezat jos 5 istih.

Nadam se da razumijes. Pozdrav!

Ja sam razumio odmah, ali ono nisam mogao prešutiti, izvinjavam se ostatku foruma.
Ljutio me Alaim...
Che
FKS U SRCU

Post by Che »

Ja ću samo da vas pohvalim na pooštrenim kriterijima. ;) Počele su padat' opomene i banane za sve gluposti, a to će sigurno u kratkom roku popraviti kvaliet foruma, postova i pokazat' pojedincima da dobro razmisle prije piskaranja raznih budalaština, smajlija, vrijeđanja i sličnog. Samo naprijed!
Lerdi
Sjedi pored Seme

Post by Lerdi »

Šta mislite o tome da se u forumu utakmice napravi tema "Prijateljske utakmice" u kojima bi se pisalo o sastavima timova i igri na ovim prijateljskim koje igramo između kola? Ovako se opet pomalo druge teme kvare
Biti srcem vezan , u tome leži snaga

R.I.P. VECA
Dino!
-----
-----

Post by Dino! »

Lerdi wrote:Šta mislite o tome da se u forumu utakmice napravi tema "Prijateljske utakmice" u kojima bi se pisalo o sastavima timova i igri na ovim prijateljskim koje igramo između kola? Ovako se opet pomalo druge teme kvare

Ma ove prijateljske su rijetkost dok traje prvenstvo, ali ako osjecate potrebu bujrum :).
I kada suti Sarajevo pjeva, I kada zmiri svjetlucaju mu oci
Suzama kisa u oluk se slijeva, Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci!
Volim Sarajevo!
Da_Force
FKS U SRCU

Post by Da_Force »

Budite aktivniji u brisanju glupih i off postova ;)
FKS U SRCU
Apropos
Komunjara

Post by Apropos »

kad ću dobiti ban? imam već 3-4 opomene :D (nemojte pls,nešto me nadahnulo da se javim :D )
tata02
FKS U SRCU

Post by tata02 »

Hoće li admini blokirati ove avatare i potpise sa likovima koji nemaju apsolutno nikakve veze sa voljenim klubom? Mislim na ove tipa: Bergamp, Mourinho, Quaresma, Vieri, Pjanić itd. Bez predrasuda, ali ovo je FKS(arajevo)INFO.
tata02
cfaruk
FKS U SRCU

Post by cfaruk »

tata02 wrote:Hoće li admini blokirati ove avatare i potpise sa likovima koji nemaju apsolutno nikakve veze sa voljenim klubom? Mislim na ove tipa: Bergamp, Mourinho, Quaresma, Vieri, Pjanić itd. Bez predrasuda, ali ovo je FKS(arajevo)INFO.

potpis
Godine samo brojke postaju, ljubav i vjernost vječno ostaju.
11541
Cyanide
FKS U SRCU

Post by Cyanide »

prcmoje wrote:
tata02 wrote:Hoće li admini blokirati ove avatare i potpise sa likovima koji nemaju apsolutno nikakve veze sa voljenim klubom? Mislim na ove tipa: Bergamp, Mourinho, Quaresma, Vieri, Pjanić itd. Bez predrasuda, ali ovo je FKS(arajevo)INFO.

potpis

pretjerivanje !! Vjeruj mi da neki ovdje mogu imat Avatare potpuno ne vezane za Sarajevo,a da ga vole vise nego sto ti i mozes zamisliti........
tata02
FKS U SRCU

Post by tata02 »

Cyanide wrote:
prcmoje wrote:

potpis

pretjerivanje !! Vjeruj mi da neki ovdje mogu imat Avatare potpuno ne vezane za Sarajevo,a da ga vole vise nego sto ti i mozes zamisliti........

Niko nije rekao da osobe koje postavljaju takve avatare vole FKS manje od onih drugih. Uostalom, koja je jedinica da se izmjeri ljubav prema nečemu (u konkretnom slučaju prema FKS)?
Gore navedeni avatari i potpisi nemaju nikakve veze sa FKS i jednostavno im nije mjesto na ovoj stranici. Zašto na našoj stranici reklamirati ljude koji nemaju apsolutno nikakve veze sa nama? Zašto ja kao navijač FKS kada otvorim forum koji se bavi FKS-om moram da gledam Vierija na čiji se koeficijent intelegencije ismijava kompletna Italija? Šta je ovdje pretjerano? To što neko voli svoje, a ne tuđe!? Pa napisao sam bez predrasuda ili ako je jednostavnije: svakom svoje!
tata02
DenchiNL
FKS U SRCU

Post by DenchiNL »

posto se ovo tice licno mene,
tatice02
ne budi ljubomoran levat
to sto ja poshtujem neke ljude je moje pravo(zivimo u demokratiji)
isto kao sto neki ljudi imaju za pravo staviti sabana saulica ili neke ptice u sig(clanovi ovog foruma)
pa se niko ne buni ??? zar ne
Vierijev kvocijent inteligencije??? o cemu ti ba???
koga to interesuje??? covjek je vrhunski golgeter ,niko ga nije proglasio Einsteinom?
ako ti se ne svidja i nemora ti se svidjat???
ne mozes reci bez predrasuda, pa onda pisat sa predrasudama(koment. inteligencija)
ja mislim da je moj i avatar(bergkamp u BORDO dresu) ok, a i potpisi ....
s obzirom kakvih ima... npr. gepard koji buba glavom sa slusalicama(Moderator), isjecak iz HALO2 igrice,bijele tene???, crvena puma?? ja ima i neki supermen nesto???smedja kozna tasna????
a sig sabana saulica je vrh vrhova , to nikom ne smeta ocigledno
eh ako je ovo gore navedeno "vezano za FCS" ili ima ikakvih dodirnih tacaka s FCS eh pa onda su moji sigovi i avatar za uzor...

peace,love,respect
Geddon
FKS U SRCU

Post by Geddon »

Ocito je tebi losa trava u holandiji udarila u glavu :roll:
1.Nazivas ljude levatima sto sam dokazuje tvoju opstu kulturu
2.Navodis neke avatare drugih forumasa i na to ti samo mogu reci : :lol:

Niko tebi ne brani da stavis:majmuna,pticu,kucu,bananu,sliku grada...bla bla
Ali ti stavljas druge IGRACE iz DRUGIH timova koji apsolutno nemaju veze sa FKS i samim tim dizes te igrace (klubove) iznad nasih .Eh u tome lezi problem ;)
No man can seperate what we create...Unstoppable and Untouchable...HordeZla!
MirneSacir
Šatro VIP

Post by MirneSacir »

Neko pomenu smedju torbu !!??

-Ne radi se o torbi, vec je u pitanju aktovka bleeeeeee :p
p.s. - reci mu sad tatice02, pardon tata02, sad mu se nagovori, bas ima materijala za jednu kvalitetnu repliku ;)
Istinski VIP ovog foruma

Mogu mi promijenit potpis, ali ne mogu promijeniti mene (h)
DenchiNL
FKS U SRCU

Post by DenchiNL »

ako vec hocete da radite revno svoj posao

citiram taticu02:
" pretjerano? To što neko voli svoje, a ne tuđe!? Pa napisao sam bez predrasuda ili ako je jednostavnije: svakom svoje!"

kako ti znas sta je chije???
na koji mail da posaljem skeniran holandski pasos?
znaci Bergkamp je i moj , a ovo ti je stari moj cista rasisticka opaska.
koliko znam rasizam u bilo kojoj formi=BANana

koji avatar ili sig imam nebi trebalo da je bitno , ovo je upravo napravljeno da bi se mnogobrojni ucesnici i korisnici mogli razlikovati (a vi ste malo fulili poentu)
meni je receno da su mi sig i avatar skinuti jer nemaju veze sa FCS, ja samo argumentovano tvrdim da nisam jedini ,te da ima gorih slucajeva od mene,cak medju Modovima?
ako cemo tako dajte ba ukinite i nickove (zasto se razlikovati i biti originalan)
svi cemo se zvati fcs0001 pa do beskonacno i imati iste avatare i mirna bosna

smijesno je da neko misli da jednom Mourinhu,Vieriju,Quaresmi,Bergkampu potrebna reklama?????
i uopste ne dizem nikog nigdje(nadji moj post gdje to stoji ?) ja volim klub Sarajevo i sve igrace koji igraju za njega
neke vishe neke manje ali dok su u fcs svi su mi dragi.
medjutim ja sam realan , nikad necu se derat i vristat: Alaim je bolji od Buffona 100x ,nisam Sasa Matic, niti balavac od 16 god, samo zato sto igra za FCS.

P.S. - nema loshe trave u Holandiji, ni u cofeeshopu a ni na terenima, a sve vam ovo pisem sa skenderije, tako da koment. tipa dijaspora/ovo-ono , nidje veze
Locked