FKSINFO.COM SHOP
Re: FKSINFO.COM SHOP
EE adise mogu li ja sad da pokupim majicu ili da mi je sacuvate pa da je pokupim neki drugi dan..jer idem na vikendicu ii necu biti tu kada bude podjela...molim te brzo odgovori 

Original 1987 wrote:ja sam adise tebi poslao pm 9 augusta i meni nije doslo nikako obavjestenja,ocul ja opet poslat pm il sta
Gotova je tvoja majica, trebas i ti doci. Znaci od 12.08 - 27.08. + ti

- neuracunljiv
- FKS U SRCU
Danas nisam mogao doci na podjelu majica, inace narucio sam 3 majice. Da li mogu naknadno doci i preuzeti majice i kada?
- Peca
- Kiša pada,cvjetaju bandere,ja te volim ti si moja cura
neuracunljiv wrote:Danas nisam mogao doci na podjelu majica, inace narucio sam 3 majice. Da li mogu naknadno doci i preuzeti majice i kada?
Biće organizovano preuzimanje početkom naredne sedmice, kad i gdje tačno na vrijeme ćete biti obavješteni.
"...pa sretan sam kad vidim kakvi smo to postali, unikatni prvaci, nikada kao ostali, nikad putem što hode mase suparničkih boja..."
Vedran Puljić - Pulja (1985-2009)
Vedran Puljić - Pulja (1985-2009)
meni je adis! rekao da je sutra i prekosutra moze doc u udruzenje...
Adis je rekao da ce podjela biti onda kada Udruzenje bude radilo (sto bi trebalo biti ponedjeljak, utorak...) i sto ce naravno biti objavljeno na vrijeme.
PA meni buraz hoce da doce po majicu pa nezna kada moze??
PA kad ce to biti jer se meni zuri jer moram da idem nesto pa necu tu biti pa ako je ikako moguce mozeli se to desiti sutra(utorak 1.9.)za tu moju majicu ili da se dogovorimo da se nadjemo negdje pa da pokupim majicu i tebi dam pare...molim te.. 

galata wrote:PA kad ce to biti jer se meni zuri jer moram da idem nesto pa necu tu biti pa ako je ikako moguce mozeli se to desiti sutra(utorak 1.9.)za tu moju majicu ili da se dogovorimo da se nadjemo negdje pa da pokupim majicu i tebi dam pare...molim te..
Nazvacu te sutra.
haj dobro nazovi me danas(utorak)...
broj ti je:033643427
broj ti je:033643427

ja sam danas narucio majcu moguli znati za koliko dana cu moci preuzeti majcu.
ee adise sto me niko ne zove???...meni se zuri jer moram da idem negdje pa nemogu sad nes previse cekat,a nebih zelio da mi
majica propadne..pa ako mozes da je sutra(srijeda 2.9.) doneses u UNFKS pa da ja dodjem oko 5 po nju...plizzz

majica propadne..pa ako mozes da je sutra(srijeda 2.9.) doneses u UNFKS pa da ja dodjem oko 5 po nju...plizzz

Sutra (srijeda) je preuzimanje u Udruzenju od 18:30 do 19:30, tj. u terminu u kojem i radi UNFKS. Molim sve one koji su narucili, a nisu dosli po majicu da ispune svoje obaveze.
Adis! wrote:Sutra (srijeda) je preuzimanje u Udruzenju od 18:30 do 19:30, tj. u terminu u kojem i radi UNFKS. Molim sve one koji su narucili, a nisu dosli po majicu da ispune svoje obaveze.
UNFKS ce raditi u srijedu od 17:30h 18:30h.
U prodaji ce biti slijedece majice:
- Moj grad moj klub
- Bijela retro majica - Najludje su HZ
- Crna majica sa kockicama - Original 1987
- Crna majica 1987
?????
Do mene, do mene.
Termin je 17:30 - 18:30!
Termin je 17:30 - 18:30!