Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
tarpi do bagro
FKS U SRCU

Re: Forum

Post by tarpi do bagro »

pOZz wrote:
nidze07 wrote:Izvini, ja sam pogresno protumacio. Pitao sam bez ikakve zle namjere. Kao jedan obican i stari forumas (po stazu) zelim da se uvede red. Nista vise.

Što se tiče eventualnih dvostrukih aršina, član FKSInfo tima je prije 2 sedmice banovan, jer je pretjer'o. Nemamo se više nikome pravdati i dokazivati nešto, ali eto, što bi rekli, #samokazem.

Ne upratih, ko je banovan iz tima ?
Mrzim hitmana, mikiSa, BenkuMersudina, Anonimnog i Tastaturu!
RN'87
Budući doktor... kuku nam se

Post by RN'87 »

Kokot :D
Srcu što je drago, ne može da kupi, đavolu su skupi, i duša, i tijelo, k*rcem ih Halide u čelo

#carvaHalid
VEDOpitar
FKS U SRCU

Post by VEDOpitar »

Gdje cete na belmina, najmanji je problem :D Nisam ni slutio da je frajer vec bio na forumu i da je radio istu stvar kao i sad.Godine prodjose i ne popusta jebote. :sta

pOZz wrote:@Fare_93
Da sam na tvom mjestu, mene bi bilo stid uopšte ući na forum, a kamoli pisati na njemu posebno na ovoj temi. Znaš ti vrlo dobro o čemu je riječ. Ono što si ti izrek'o na moj račun je TROVANJE i na svakom drugom forumu sličnog tipa bi ti to bile posljednje riječi. Ne kažem da nema ovakvih elemenata na forumu, ima članova koji pišu iz interesa, ali ja na svaki mogući način pokušavam da ih spriječim u tome.

Jel ti ikad odgovorio na ono ili mu je laptop vjecno ostao kuci ? :D
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

Čekamo laptop, a ako ga ne mogne naći, pokrenut ćemo peticiju sakupljanja para da mu kupimo.

mikiS wrote:
pOZz wrote:Moji drugovi sa tribine su svi istinski navijači Sarajeva.

Ko izdaje te certifikate? :zbunjen3 :D

Moja malenkost. :P
Do nekih boljih vremena...
vela46
FKS U SRCU

Forum

Post by vela46 »

Mislim da bi se trebalo vratiti na Denisov sistem od prije par mjeseci. Dok su se banovi dijelili fino za svaki off topic, forum se smirio, ovo vec ide u nedogled sve...
Šta hoće družina sa uske pruge, kraj dvije titule iz bivše Juge?
wenger
Bare-bare sa Rafom Benitezom

Post by wenger »

Odgovorno tvrdim da je za mnoge glavni razlog ovolike kuknjavije na forumu - kompleks od strumfova.

@metar drva se konstantno pljuje i omalovazava jer ne ide niz dlaku i konstantno mu se prisiva da je strumf.

@apocalu se zamjeraju negativnosti koje iznosi (nekad opravdane, nekad ne - samo sto ti isti koji se zale nekad nekim uvazenijim clanovima foruma nisu takve iste promasaje imali m*da napisati vec su redovno pisali "bravo", :DA: , to majsta, kralju, sahu) - a glavni razlog zamjeranja. nemoj ima strumfova naforumu, ne damo im da nam se nasladjuju.

I u konacnici, evo pocelo je da se zamjera (konkretnije, na manja vrata je provuceno i ranije) ako ko ima i kakve rodbine da navija za anamo one.

Jedino kod @swoopera vidim iskreno zaljenje za nekakvom diskusijom iz proslih vremena - mada je to vise njegova licna percepcija kroz zaljenje za nekim forumasima, nego sto je realno i cinjenicno stanje.

Ovo ostalo je klasicno naprdjivanje i presipanje iz supljeg u prazno.
Kad ti ponestane argumenata, kad ti se trazi da obrazlozis pljuvacinu koju si iznio - a ti ne mozes ili ne znas, onda se pocnes vaditi na diskusiju na forumu.
Ili gora varijanta - u cestvujes u svemu tome i uporedo se zalis na sve to.

Cirkus.
Last edited by wenger on 23 Dec 2015, 22:58, edited 1 time in total.
"HOŠ' TI IL' ČU JA? HAJ' TI..." NAPOLJE
VelaHavle
Vela Kuvete

Post by VelaHavle »

Man3 wrote:Iz mog nekog ugla, "problem" infa je isti kao i sa sjeverom. Osnivaci infa (ekipa sa zapada u slucaju hz) su godinama napredovali do trenutka kad je trebalo smjenu generacija napraviti i povuci rucnu, a mladje uvesti u masineriju. Sada vecina ima poslovno-porodicne obaveze, i normalno da ce im tamo biti fokus slobodnog vremena, a ne citanje i banovanje raznih pacijenata.

To je to.
Ljudi morate skontati 2-3 provjerena mladja moderatora. Neka ova stara ekipa ostanu Administratori, ali je neophodno da 2-3 momka koji mogu cesce biti ba forumu moderiraju ovo.
Image
swoper
FKS U SRCU

Post by swoper »

pOZz wrote:Ja ne mogu banovati svoje drugove sa tribine samo zato što npr. @Apocal kaže kako Klub nije platio hosting te je stranica pala.

Konačno razrješena misterija nedodirljivosti apocala na forumu i ne mogućnost da istog add foe. Brate to ste trebali javno reći prije da poštedite raju nerviranja ili vam je merak da nas malo jebete :ljut

Drugo, hoćete me ubjediti da niste mogli naći 3-4 momka sa dovoljno entuzijazama, poštenja, slobodnog vremena i forumskug iskustva da vam pomognu u održavanju reda na forumu? Najlakše je reći "joj ja nemam vremena". Nakon takve konstatacije nameće se logično pitanje "a koji se kurac hvataš nečega ako nemaš vremena". I ja imam hiljadu želja u životu pa ih se ne hvatam jer kući dolazim radnim danom u 18 ili 19 h.

Ako želite dobro ovom forumu onda morate stvari okrenuti naglavačke i tu nema pogovora. Ako pak želite da se ovaj forum ugasi onda ostavite sve kako je sada i ta vas sudbina zasigurno čeka.

Ovo vam piše neko sa solidnim životnim i pitarskim iskustvom i neko kome je ljubav prema svemu što se dovodi u kontekst sa FK Sarajevom nemjerljiva a sve iz najbolje namjere i sa potpunim odsustvom ikakvog ličnog interesa.
wenger
Bare-bare sa Rafom Benitezom

Post by wenger »

swoper wrote:Konačno razrješena misterija nedodirljivosti apocala na forumu i ne mogućnost da istog add foe.

Evo kod mene ima opcija da dodam apocala na add foe.
"HOŠ' TI IL' ČU JA? HAJ' TI..." NAPOLJE
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

swoper wrote:
pOZz wrote:Ja ne mogu banovati svoje drugove sa tribine samo zato što npr. @Apocal kaže kako Klub nije platio hosting te je stranica pala.

Konačno razrješena misterija nedodirljivosti apocala na forumu i ne mogućnost da istog add foe. Brate to ste trebali javno reći prije da poštedite raju nerviranja ili vam je merak da nas malo jebete :ljut

Stariji si i nisi glup pa ću ti reći: Nemoj biti ograničen kao balkon. @Apocal je banovan i to više puta s moje strane i bit će banovan kada god to zasluži. Kontekst priče je drugačiji, drugovi na tribini su svi ljudi koji dođu protiv Travnika po minusu da gledaju Sarajevo.
Do nekih boljih vremena...
Adis_Hordas_ilijas
FKS U SRCU

Post by Adis_Hordas_ilijas »

Mislim da pozz nije licno mislio ka Apocala nego opcenito na raju sa tribine koje licno poznaje pa je naveo samo njega kao primjer jer zna da nema momak lose namjere niti je iciji igrac.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
mikiS
Кобре Дабре! Ко бре? Да бре!

Post by mikiS »

pOZz wrote:Kontekst priče je drugačiji, drugovi na tribini su svi ljudi koji dođu protiv Travnika po minusu da gledaju Sarajevo.

<3

Ne mogu, a da ne primjetim, da se ovo masovno međusobno cyber hvatanje za vratove počelo dešavati nakon odlaska velikog Ibrake. Dok je on bio tu, većina je bila kanalisana na njega :cool . Grande Avduka :cool
Lazio
FKS U SRCU

Post by Lazio »

pOZz wrote:
swoper wrote:

Stariji si i nisi glup pa ću ti reći: Nemoj biti ograničen kao balkon. @Apocal je banovan i to više puta s moje strane i bit će banovan kada god to zasluži. Kontekst priče je drugačiji, drugovi na tribini su svi ljudi koji dođu protiv Travnika po minusu da gledaju Sarajevo.

Pod temperaturom jos :)

Znaci drugovi smo :D
Ruud van Cipelić
tarpi do bagro
FKS U SRCU

Post by tarpi do bagro »

Leotar, 3-0, Komazec lobov'o golmana. :D

Eh tu su drugovi bili. :D
Mrzim hitmana, mikiSa, BenkuMersudina, Anonimnog i Tastaturu!
vazna
FKS U SRCU

Post by vazna »

Trebalo bi da svi malo spuste loptu, glupo je i pricati o nekakvom gasenju foruma jer to nikome nije u cilju. Nekada me neke stvari na forumu toliko znaju iznervirati da mi treba tableta za smirenje ali kada nekoliko sati ne udjem na forum imam osjecaj kao da sam propustio nesto veoma bitno.
Normalno je da se "svadjamo" jer ne bi ni valjalo da svi mislimo isto, naravno sve treba da ostane u granicama neke normale. Nadam se da ce se pronaci "odgovarajuci" ljudi koji ce naci vremena da se posvete forumu i da se malo vise uvede reda. :vopi :sarajvooo
"Musemić je postao besmrtan, postao je neko ko je sinonim za klub sa Koševa"
Locked