Forum
Re: Forum
belmin wrote:pOZz wrote:Baudelaire wrote:Musić je bolji igrač nego mu se ovdje priznaje.
Pa ne znam baš... šta znači to? Mrda li dalje od Skakavaca ili ga eto u Travnik za sezonu?
A gle'aj @belmina što uživa, život mu se izgleda sveo na to da dođe na Info ismijavati šta god mu napisano ne odgovara... Tužno.
Normalno da je za smijanjai to grohotom.Ti bi trebao da sprijecis pisanje ovakvih gluposti,zalosno je sta dopustate a smijete se drugim forumima.Ovo je postalo dno sta se pise,a tome doprinosis ti koji mene komentarises.Imam sredjen zivot,imam zenu,djecu,drzavni posao
,kucu....potpuno samostalan u svom zivotu.Uzivam naprosto,a priznaces sam da je tuzno da ti sebi dopustas da komentarises neciji zivot,a ne ono sto ja komentarisem.Reci mi ako je zabranjeno komentarisati neciju glupost,vec sam ti to rekao ili me odstrani ako ti se ne svidjam i to trajno.Jednostavno,zar ne.Ovdje ljudi vise po vas cijeli i presipaju iz supljeg u prazno i nisi nijednom niciji zivot prokomentarisao osim moj.Postavio sam ko sam,ne krijem se iza nicka,ne pametujem ko 70% ljudi ovdje,nemam oraha u dzepu,ne izmisljam,nisam insajder,ne lazem..............tebe treba biti stid.
Znaš kako... stvar je vrlo jednostavna, jer ja fakat ne znam kakvi tebe porivi muče pa radiš to što radiš.
OK, gluposti se pišu, dopušta se to... a da li tebe neko tjera da to čitaš i da komentarišeš? Ako ti se ne sviđa, kakav te vrag tjera da čitaš gluposti? Ja sam na najveći mogući način tolerisao tvoje pisanje, gdje ti se većina komentara svede na ismijavanje postova BEZ IKAKVIH argumenata, ali tako više neće moći. Sve je na tebi.
Do nekih boljih vremena...
Vec ti bolan rekoh,da se ne ponavljam...ali ovo sto ti radis je odron i koje bolan moje pisanje.Imam 50 postova za 5 godina,jbt.O cemu pricas
pisam u zadnje vrijeme jer ovo sto se sad pise je gore nego ss.ba.Ustvari zaboli me kurac,ba.Radi sta hoces.
I da,kakvo ti je ono glupo komentarisanje necijeg zivota...imas pacijenata koji su zreli za lijecenja i ti naso mene i moj zivot komentarisati.Jadan si.

I da,kakvo ti je ono glupo komentarisanje necijeg zivota...imas pacijenata koji su zreli za lijecenja i ti naso mene i moj zivot komentarisati.Jadan si.
Dzevad Gazibara Đeša
Tako si sâm sebe predstavio - ja sam ti samo rekao kako te drugi percipiraju.
50 postova? Slabo ti to nešto računaš.
50 postova? Slabo ti to nešto računaš.
Code: Select all
Total posts: 988
Do nekih boljih vremena...
pOZz wrote:Tako si sâm sebe predstavio - ja sam ti samo rekao kako te drugi percipiraju.
50 postova? Slabo ti to nešto računaš.Code: Select all
Total posts: 988
Gdje ja mogu pogledati ovaj broj postova,majke ti....
Zaboli me kita kako me drugi vide,isto tako i ja imam misljenje o svakom forumasu ali ne pricam kako je njihov zivot tuzan,nasmijem im se i idem dalje.Ozbiljnim momcima kojih itekako ima svaka cast,ali ne dolaze do izrazaja od nebuloza koje se prosipaju svaki dan i sve se to dopusta.Kad se na to odgovori,ti opletes po njemu.
Dzevad Gazibara Đeša
- ultraelektrika
- Ne da na Hebiba
Belmin svoje nezadovoljstvo padom kvaliteta ovog foruma iznosi javno i to ga jebe. I ja se osjećam tužno zbog toga što je mjesto koje je godinama spajalo navijače FKS postalo mjesto stvaranja negativne atmosfere za sve vezano za klub ali sam se ohladio i želja da ispravim krivu Drinu je ispuhala.
Nisu krivi oni koji takvu atmosferu stvaraju, naše društo je na žalost puno takvih negativaca, već je kriv onaj ko im to dopušta a to je u ovom našem slučaju administrator. On je direktni krivac zbog činjenice što toleriše padobranca koji npr. izvrjeđa klub zbog toga što oficijelna stranica ne radi par minuta a poslje se i ne udostoji uputiti izvinjenje dok za isto vrijeme taj administrator uzima za pravo postavljati pitanje o smislu života nekog drugog forumaša.
Pošto će vjerovatno sada ići komentari tipa "pa što dolaziš na info ako ti se ne sviđa" odmah da odgovorim na to da se dežurna bratija ne trudi pisati:
Ima stvari za koje se u životu treba malo boriti. Sve što volite i što vam je drago, porodica, prijatelji, rodbina, za to se i borite. Meni je drago mjesto okupljanja navijača FKS tj. ovaj forum i teško mi je prihvatiti činjenicu da se pretvara u nešto drugo. Iskreno se nadam da će doći do korjenitih promjena i da će se forumu vratiti na stari nivo.
Nisu krivi oni koji takvu atmosferu stvaraju, naše društo je na žalost puno takvih negativaca, već je kriv onaj ko im to dopušta a to je u ovom našem slučaju administrator. On je direktni krivac zbog činjenice što toleriše padobranca koji npr. izvrjeđa klub zbog toga što oficijelna stranica ne radi par minuta a poslje se i ne udostoji uputiti izvinjenje dok za isto vrijeme taj administrator uzima za pravo postavljati pitanje o smislu života nekog drugog forumaša.
Pošto će vjerovatno sada ići komentari tipa "pa što dolaziš na info ako ti se ne sviđa" odmah da odgovorim na to da se dežurna bratija ne trudi pisati:
Ima stvari za koje se u životu treba malo boriti. Sve što volite i što vam je drago, porodica, prijatelji, rodbina, za to se i borite. Meni je drago mjesto okupljanja navijača FKS tj. ovaj forum i teško mi je prihvatiti činjenicu da se pretvara u nešto drugo. Iskreno se nadam da će doći do korjenitih promjena i da će se forumu vratiti na stari nivo.
- ultraelektrika
- Ne da na Hebiba
Logično da moraju svi biti super pozitivni kad se pored svih ulaganja nalazimo na 5om mjestu sa 6 bodova kašnjenja za prvoplasiranim kojem uz to idemo u goste, za drugoplasiranim 5 bodova i takođe im idemo u goste, a imamo pred sobom manje od pola sezone.
Razloga za optimizam ima na pretek.
Razloga za optimizam ima na pretek.
Semire hvala ti !
E kad sam ja pisao da se treba nesto promjeniti bas su meni odgovoarali zasto dolazis na forum.
A eto bas taj isti Belmin meni neki dan rece kao ti nisi u nekom krugu forumasa da budem relaventan, e sad je taj zakljucaj izgleda da je on bas u tom krugu pa mu pozz ne smije nista
Salu na stranu ako ja nisam, ja sam ga pitao fino da mi odgovori sto nisam, kako doci do VIP statusa ovdje kao sto je on i da mu odgovori ko me gdje provalio i ufatio u nekoj lazi ili necemu.
Druga stvar foruma, treba se promjeniti od danas ako je ikako moguce, znaci tema/ moguca pojacanja to treba obrisati odmah, tema igracki kadar treba ostaviti i iskljucivo pisati o igracima pod ugovorm, ovo mahalanje je preslo sve granice.
Zabraniti pisati ko ce mozda doci, skim se pregovara, koliko ovaj ili onaj ima platu, ko se vrti oko kluba, ko dovodi igrace, ko sta jede, kad ko pusi, kad ko lize itd .. dok se to ne presjece nista od ovog foruma nece biti
A eto bas taj isti Belmin meni neki dan rece kao ti nisi u nekom krugu forumasa da budem relaventan, e sad je taj zakljucaj izgleda da je on bas u tom krugu pa mu pozz ne smije nista

Salu na stranu ako ja nisam, ja sam ga pitao fino da mi odgovori sto nisam, kako doci do VIP statusa ovdje kao sto je on i da mu odgovori ko me gdje provalio i ufatio u nekoj lazi ili necemu.
Druga stvar foruma, treba se promjeniti od danas ako je ikako moguce, znaci tema/ moguca pojacanja to treba obrisati odmah, tema igracki kadar treba ostaviti i iskljucivo pisati o igracima pod ugovorm, ovo mahalanje je preslo sve granice.
Zabraniti pisati ko ce mozda doci, skim se pregovara, koliko ovaj ili onaj ima platu, ko se vrti oko kluba, ko dovodi igrace, ko sta jede, kad ko pusi, kad ko lize itd .. dok se to ne presjece nista od ovog foruma nece biti
Ruud van Cipelić
Zasto bi bilo zabranjeno pisati s kim se pregovara, ko nam se vrti oko kluba itd?
Ispade ako ne pises pozitivno da si manji navijac ili dusman kluba. U klubu ima pozitivnih stvari, ima i negativnih i o njima treba isto pisati a ne praviti se slijep i sutiti da ne bi bilo talasanja. To nam nece donjeti nista pozitivno, naprotiv.
Ispade forum kriv za sve, za neuspjele transfere, za lose stanje na tabeli, forum kriv sto nam se po lozi vrti propali bokser, sto raskidamo ugovore sa igracima ko na traci bez da dobijemo obestecenje(kakvu smo korist imali od Protica, Ostrakovica, Mitrevskog, Kostica...), sto nam fan shop radi kako radi. Za sve je kriv forum i Apocal.
Ispade ako ne pises pozitivno da si manji navijac ili dusman kluba. U klubu ima pozitivnih stvari, ima i negativnih i o njima treba isto pisati a ne praviti se slijep i sutiti da ne bi bilo talasanja. To nam nece donjeti nista pozitivno, naprotiv.
Ispade forum kriv za sve, za neuspjele transfere, za lose stanje na tabeli, forum kriv sto nam se po lozi vrti propali bokser, sto raskidamo ugovore sa igracima ko na traci bez da dobijemo obestecenje(kakvu smo korist imali od Protica, Ostrakovica, Mitrevskog, Kostica...), sto nam fan shop radi kako radi. Za sve je kriv forum i Apocal.
Last edited by Apocal on 23 Dec 2015, 10:45, edited 1 time in total.
1946
Ne bih dublje da ulazim u raspravu swooper, medjutim vas izuzetno postujem pa moram prokomentarisati. Uglavnom kvalitetni forumasi odustaju od foruma, niko da prstom mrdne i da pokusa unaprijediti kvalitet diskusije.
Jel to ta borba o kojoj vi govorite, il je to predaja?
Cemu doprinosi konstantno pljuvanje belmina po forumu i clanovima, jel to nacin? On je najgori, a i ta prica o nekom crnjacenju po forumu mi je malo izlizana. Atmosfera je odlicna, ako se uzme u obzir kakvu polusezonu imamo iza sebe.
Na kraju krajeva, nedavno stavih link stranice sa teme (ne)rad uprave FK Sarajevo, postovi pisani 2013, a vezano za slucaj Mirze Kurtovica i afere pecat, gdje se pljuje uprava, klub, Mirza Kurtovic, ma sve redom i to mahom od "kvalitetnih" forumasa.
Vazda je isto sve na forumu.
@Lazio, nisi ti tad skontao Belmina, on je i tad nasao nacin da pljune po forumu, nije nista protiv tebe rekao. Procitaj post ponovo. I sto bi se prekidala tema o mahali, mahala se od kad je Sarajeva. Jestel to zaboravili mejdana 10000%, sjecatel se ZJC? Samo je stvar licne procjene ko mozda ima informacije i koga koliko uzeti za ozbiljno. Nekad smo se sa insajderima sprdali, sad zbog njih bjezite od foruma, pljujete ga, i trazite ukidanje tema. Do vas je.
Jel to ta borba o kojoj vi govorite, il je to predaja?
Cemu doprinosi konstantno pljuvanje belmina po forumu i clanovima, jel to nacin? On je najgori, a i ta prica o nekom crnjacenju po forumu mi je malo izlizana. Atmosfera je odlicna, ako se uzme u obzir kakvu polusezonu imamo iza sebe.
Na kraju krajeva, nedavno stavih link stranice sa teme (ne)rad uprave FK Sarajevo, postovi pisani 2013, a vezano za slucaj Mirze Kurtovica i afere pecat, gdje se pljuje uprava, klub, Mirza Kurtovic, ma sve redom i to mahom od "kvalitetnih" forumasa.
Vazda je isto sve na forumu.
@Lazio, nisi ti tad skontao Belmina, on je i tad nasao nacin da pljune po forumu, nije nista protiv tebe rekao. Procitaj post ponovo. I sto bi se prekidala tema o mahali, mahala se od kad je Sarajeva. Jestel to zaboravili mejdana 10000%, sjecatel se ZJC? Samo je stvar licne procjene ko mozda ima informacije i koga koliko uzeti za ozbiljno. Nekad smo se sa insajderima sprdali, sad zbog njih bjezite od foruma, pljujete ga, i trazite ukidanje tema. Do vas je.
Srcu što je drago, ne može da kupi, đavolu su skupi, i duša, i tijelo, k*rcem ih Halide u čelo
#carvaHalid
#carvaHalid