Ništa, ja nastavljam dalje. Drago mi je što ste izrazili svoje mišljenje. Niko neće biti tretiran drugačije bez obzira da li su ovdje bili na "mojoj" strani ili ne. Pravila foruma su jasna i vrijede za sve, uključujući i administraciju.
Nadam se samo da ćete shvatiti da u ovim banovima nema ništa lično. Prilikom banovanja jedini kriterij su pravila foruma. Sucha i mikiS su banovani iako ih znam lično, sa prvim sam nebrojeno puta cugao zajedno, bili članovi iste podgrupe HZ pa mu nije gledano kroz prste. Boza je banovan iako je stariji i član foruma dugi niz godina. Ako njima nisam gledao kroz prste neću nikome. Sa druge strane imate Metar_drva sa kojim sam nebrojeno puta ulazio u sukob, pa mu trajno i banovao bivši nick. Istog tog čovjeka sam stavio na listu provjerenih forumaša bez ičije preporuke. Ovo vam govorim jer želim da shvatite da, kada je u pitanju forum, svoja lična osjećanja prema nekome ostavljam po strani.
Samo morate shvatiti da sam ja rigorozniji što se tiče ovih stvari od ostalih administratora. Dugo vremena sam bio indolentan, digao sam ruke od foruma i banovao samo onda kada mi je nešto baš zaparalo uši (ili oči u ovom slučaju). Svi mi tačnije. Bez obzira koliko više sluha imali ostali članovi administracije od mene, koliko su više spremni da izdaju upozorenje a ne ban, sigurno nisu dozvolili anarhiju koja je vladala forumom zbog nekog vlastitog hira.
I po ko zna koji put, to što je jedno vrijeme forum bio zapušten nije razlog da se i dalje krše pravila. Znamo i mi da je jedno vrijeme bilo katastrofa, zbog toga se sada i reaguje. Da se ne ponovi.
Na kraju bih vas zamolio da se sa ovim završi rasprava na ovu temu. Dakle, bez obzira da li ovo podržavate ili ne, ne replicirajte dalje. Ne komentarišite rad administracije. Dozvoljeno je na ovo kratko vrijeme da bi vidjeli šta vi mislite o svemu. Dalje neće biti. Najmanje želim da banujem nekoga zbog komentarisanja našeg rada, ali to je jedini način da se sve drži pod kontrolom.