Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
AragornX
FKS U SRCU

Re: Forum

Post by AragornX »

Butmiran wrote:Zbog čega tebe banovaše Aragorne? :D

Sent from my LG-D405 using Tapatalk

Ma eto pogledaj na prethodnoj stranici.. citirano sve.

edit: 117ta
Last edited by AragornX on 01 Apr 2017, 16:29, edited 1 time in total.
Zauvijek u svojim srcima, brata cuva bordo armija.
MCMXLVI
FKS U SRCU

Post by MCMXLVI »

Hvala Smaja, sve si objasnio...

Na svaki ban uvijek ide hiljadu a sto mene, a sto ovo a sto ono, uvijek ce se neko buniti. U zadnje vrijeme da smo se drzali pravila samo bi Sema kacio postove na vremeplovu tako da raja nemojte zajebavat nego se opustite i sutra na Kosevo :D

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Semir!
-----
-----

Post by Semir! »

Ako se ne varam Aragorne, u postu za koji si banovan, nazvao si drugog forumasa debilom ili tako nesto, samim tim, ban je opravdan.
Merso oprosti !!!
KRV
FKS U SRCU

Post by KRV »

AragornX wrote:
Smaja! wrote:Ono sto mozete jeste svi se pridrzavati pravila sve ostalo ostavite njima.
P.S. Krv-e, brojevi :DA: samo gurajte

Pa tu i jest problem.Ovdje se vise ne zna sta su pravila, a sta ne.Da ne uvlacim ostale ljude bezveze, odnosi se na ovog KRVa.Ja imam dojam da on ne razumije pravila ili ne razumije jezik, tj. znacenje pojedinih fraza.Trece nema. Evo ja te sad za primjer ovog sto sam napisao, pozivam da pogledas opet moj ban i da mi kazes gdje je problem.

Drzak si i bezobrazan, samo ti to mogu reci.......sad ko ne ode i ne procita tvoj post i obracanje drugom clanu foruma.......mislice da je fakat tako bilo :kruzi

Svaki put, kad ti, peti i deseti nazovete svog "jarana sa tribine" (clana ovog foruma) debilom, kao sto si ti nazvao ned.hz, dobices ban, svidjalo se to tebi ili ne.....

Cisto, jasno i "glasno" si citirao njegov post i napisao......"vjerujem da ces biti zanimljiviji od ovog DEBILA iznad"

Edit:
Semir me preduhitrio..........
MI SMO DIVOVI!
AragornX
FKS U SRCU

Post by AragornX »

Eto koliko ste kvalifikovani za bilo kakve moderatorske duznosti :D

Otidjite na tu stranicu gdje je to napisano.Ja sam nedu odgovorio da bi bio zanimljiviji komentator od debila Sase Vugdalica, o kojem se IZNAD tog posta nesto dugo pisalo.Bravo za vas.A ti sine KRVe te komentare sacuvaj za ljeto kad naletis.

Edit: i sto je najgore, ja sam ovo cak objasnio i na toj 117toj stranici, ali udarilo jako u glavu igrati se s tudjim rijecima, preslo u naviku valjda ;)
MCMXLVI
FKS U SRCU

Post by MCMXLVI »

Kvalifikovani evo ti admina banuj nas sve

KRV
FKS U SRCU

Post by KRV »

AragornX wrote:A ti sine KRVe te komentare sacuvaj za ljeto kad naletis.

:lol :lol

@brojevi
:DA:
MI SMO DIVOVI!
Makedonac
FKS U SRCU

Forum

Post by Makedonac »

Jel se vi fakat raspravljate oko bana ???
Nije ni čudo da nam je Torabi prodavao vodu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
AragornX
FKS U SRCU

Re:

Post by AragornX »

MCMXLVI wrote:Kvalifikovani evo ti admina banuj nas sve

Za razliku od nekih ovdje, ja u tome ne vidim zadovoljstvo pa se toga necu ni prihvatati nikad. :)
A neki ni jezik ne znaju, ali ipak polete pred rudu.

E`o Makedonac sefe ja sam zavrsio, govornica je tvoja.
Metar drva
FKS U SRCU

Post by Metar drva »

Smaja! wrote:Ono sto mozete jeste svi se pridrzavati pravila sve ostalo ostavite njima.

A što se ti ne pridržavaš pravila? Vrijeđanje igrača je jedna od temeljnih stvari za koje se pucaju banovi.

I naravno da se mogu vagati neke stvari. Postoje jasna pravila i za njih eto banujte bez izuzetka. Normalno da postoje stvari koje nisu obuhvaćene tim pravilima, a koje nisu ok i da onda ban zavisi od 101 faktora. Međutim, neke stvari su ašćare nakaradne. Onaj dobije ban zbog "dijasporac", što nije ni 0,01% uvreda, ali s druge strane će se puštati mnogo teže stvari, koje čak nadilaze pisana pravila.
AragornX
FKS U SRCU

Post by AragornX »

A bezveze dangubis Metre, navikli su da se kolektivno ljudima nasmiju i produze dalje.Bezveze se nerviras i objasnjavas.Opet naredni put kad budes na slicnu temu govorio, od toga sto si ispisao ce iskriviti pola, pa ces se opet vratiti na pocetnu poziciju.
baho
FKS U SRCU

Post by baho »

Ama da sam znao da cu izazvat ovoliku diskusiju nebi nista ni piso o banu. Bilo pa proslo, iako sam i dalje siguran da post za koji sam ban dobio nebi trebao da vrijedja niti jednog normalnog navijaca Sarajeva i ne pada mi napamet da vrijedjam one koji osjecaju istu ljubav prema klubu kao ja. I dalje mislim da oni koji bacanjem baklji direktno prave novcanu stetu klubu, nisu nikakvi navijaci i niko me nemoze ubjediti da time iskazuju svoju ljubav prema klubu.
Sto se tice KRV Admina, halalim mu ban, ali mu nemogu halalit sto sam nokte grizo bez streama gledajuci onaj tekstualni prenos.:)))))))))))))))))) KAD TE NEMA BOLJE DA SE NISAM NI PROBUDIO..............Nastavak znate.

:nazdravi
Smaja!
-----
-----

Post by Smaja! »

Da ti se ne nasmijem "samo".

AragornX wrote:
Razumijem te Smaja oko toga da se ne moze uvijek raditi na isti nacin, ali valjda postoje neka kriticna pravila koja se tretiraju jednako u svakom momentu.Kao sto rekoh, mozda je to sve i nebitno jer generalno malo je raje ovdje sad i nastavak sprovodjenja pravila onakvih kakva su ranije vjerovatno postojala vise nema smisao, ali vas obicaj je da sankcije udarite onoj strani koja odgovori, a ne onoj koja zapocne.To je jedino sto ja ne razumijem.

Postoje pravila. Zamisli ovako dođeš kući (bila utakmica) i napisano 5-6 stranica upravi, desetak igračima, stručnom štabu, tridesetak stranica na utakmici svi nešto jebu neko zasluženo neko po navici neko što nije jeb'o, neko što ga je neko jeb'o (da prostite na izrazu) i tako...i onda provrtiš pedesetak stranica x broj postova i dođeš na neku zavidnu cifru 7/800+ postova od kojih vjerovatno većinu ne bi čitao i onda slobodne teme jebu majku Papetu zbog spiska drugi ga brane frka-trka, na "O svemu pomalo" isto. 1000 gluposti...

Elem shvatio si poentu?! Dođeš na trenutak da kreneš banovati ili šta već. i nije ti dobro. šta god uradiš neko će šatro naći za shodno da te proziva. (ja sam imao situaciju gdje sam zbog off-topica trebao banovati oko 40! ljudi za noć a atmosfera super sve, sutra utakmica jesam li treb'o uništiti pola foruma?) Ja to nisam uradio i to je stvar moje procjene.

odvojio sam vrijeme da ovo objasnim u pola tri ujutro iako već 30+ sati nisam spavao. ponavljam niste radili i ne znate o čemu pričate.

@Metar drva

Obzirom na direktno pitanje direktan i odgovor, zato što je to ono "uopšte nemoj polemisati o tome" ja ću ti pokušati objasniti, ti naravno nećeš ni pročitati, nego češ po navici postaviti podpitanje i pokušati me uvući u polemiku (isto si radio sa prvi, drugim, trećim nikom i ne prolazi), zato je ovako bolje. odgovor je "uopšte nemoj polemisati o tome".

Drži se stvari koje ti dobro idu a ima ih, ostavi se administracije.

:nazdravi
DACA KG
FKS U SRCU

Forum

Post by DACA KG »

Vec sam pisao jednom, ovdje ima 10-ak nickova za koje, zbog privatnih poznanstava, vaze malo drugacija pravila, kojima se progleda kroz prste sve i svasta dok se sa druge strane banuje za "dijasporac" zbog isto tako zasticenih dijasporaca na forumu. I nije problem ban, nije problem ni da ljudi imaju pravo ne selektivno da ih djele. Problem je sto se kasnije u raspravi supljira i izvrcu rijeci, pametuje i prave nekog budalom.

Sent from my iPhone using Tapatalk
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

hahahaha

Nekim ljudima da nacrtaš ne bi shvatili zašto se dobio ban za "dijasporac".
Do nekih boljih vremena...
Locked