Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
mikiS
Кобре Дабре! Ко бре? Да бре!

Re: Forum

Post by mikiS »

VEDOpitar wrote:Po zaslugama vjerovatno? Uprava i igraci su prolazni, navijaci nisu.Glupo je onako generalno ih oznaciti 'divljacima' i to na nasem forumu.Mogao si i ti biti na toj tribini i biti "divljak".Al` eto da vam ja ne serem bezveze :D to je samo moje misljenje, a KRV se ocito malo vise uzivio i to stoji.

Ih šta je tih navijača prolazno, koji dolaze zbog furke koja ih drži pola godine, pa ih popusti. Ako su oni u Klubu debili (a jesu) kako nazvati štetočinu koja uzme Klubu 3000 maraka na utakmici u kojoj je njih 200 (ako i toliko) na sjeveru?
chiza
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1... BAN!

Post by chiza »

Palilo se i palit će se. :D

PS. Ove godine možda i najviše jer grupa slavi 30 godina postojanja i to treba obilježiti u stilu. :cool

PPS. Nisam protivnik baklji.
KO O ČEMU - KURVA O POŠTENJU.
KRV
FKS U SRCU

Post by KRV »

@chiza :DA:

Sad ozbiljno.....forumasi ovdje ne kontaju poentu FKSinfo foruma i raspravu o bakljama i ostalim "karifekama".

Ja ti garantujem da je vecina forumasa ovdje protiv baljenja baklji, ja prvi protiv bakljade na tekmi protiv Krupe recimo......ALI, iako sam protiv i ne slazem se sa "stavom grupe"......ne vrijedjam ih i ne diskutujem o tome na ovom forumu.......gdje je najmanje clanova NAJBOLJE BiH navijacke grupe! Ako imam sta reci, predloziti ili kuditi, sacekam to jebeno ljeto pa kad ih vidim, kazem sta imam :nazdravi

Meni takodjer nevjerovatno smeta "tajming" bakljade nekada....kad nam treba gol, protivnicki gol "visi u zraku"....sjever napravi bakljadu, prekine tekmu na 5-6 minuta....protivnik dodje sebi.....ili ne dodje....nije bitno. Ali mi ni na kraj pameti ne pada da ih nazivam pogrdnim nazivima.....a vecina nas je bilo clan ili je jos uvijek tih istih HZ, od prije rata 87-92 i onda poslije rata.

Jel to tesko skontat......
MI SMO DIVOVI!
Metar drva
FKS U SRCU

Post by Metar drva »

Pa lakše bi bilo skontati da koristite dvostruke aršine nego to, ali eto.
KRV
FKS U SRCU

Post by KRV »

Metar drva wrote:Pa lakše bi bilo skontati da koristite dvostruke aršine nego to, ali eto.

Ima i ta mjesta :nazdravi
MI SMO DIVOVI!
baho
FKS U SRCU

Post by baho »

A zasto da sutim i ne odgovaram nista? Pa jeli ovo forum ili sta vec? Zar mi koji ne mislimo kao ti pojedinci,(nikada nisam rekao Horde Zla, u cijem sam stvaranju i ja ulozio dio sebe), nemamo pravo na drukcije misljenje?Nkada necu pognuti glavu pred necim sto steti klubu koji volim i za koji zivim, to niti jedan pravi hordas nece sigurno. Nikada nemoze biti u pravu pojedinac ili par njih, koji nanesu u tri zadnje utakmice 5.000KM direktne novcane stete klubu. S tim se necu sloziti i uvjek cu to kritikovati i niti jedan ban me nece zaustaviti u tome, jer znam da sam milion posto u pravu ,jer je meni FK Sarajevo ispred svega,
KRV
FKS U SRCU

Post by KRV »

kritike su uvijek dobro dosle....forum je za pricu i diskusiju....nikad niko ban nije dobio zbog drukcijeg misljenja ;)

vrijedjane drugih clanova foruma.....igraca FKS i navijaca Sarajeva.....nije dozvoljeno niti ce ikad biti.

nikad niko ban nije dobio da je rekao da protiv bakljada, da se ne slaze i ne podrzava bakljade sjevera, itd itd. tako da ni ti nikad neces dobiti ban kad napises da si protiv baljenja baklji i da mislis da je to skroz nepotrebno :nazdravi
MI SMO DIVOVI!
Adis_Hordas_ilijas
FKS U SRCU

Post by Adis_Hordas_ilijas »

Nemojte mi na KRV.a bacicu vam Boooooooooooooooombuuuuuu !!! :D
chiza
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1... BAN!

Post by chiza »

Adis_Hordas_ilijas wrote:Nemojte mi na KRV.a bacicu vam Boooooooooooooooombuuuuuu !!! :D

KO O ČEMU - KURVA O POŠTENJU.
AragornX
FKS U SRCU

Post by AragornX »

KRV wrote:nikad niko ban nije dobio zbog drukcijeg misljenja ;)

Ih sto slaga :zbunjen3:

Nek si ti stao u odbranu navijaca, tako i treba, ali ovakvi nazivi su dodjeljivani na ovom forumu ranije.Da ne rovim sad, mislim da nije bilo ovakvih kazni.Istovremeno, dodje covjek na ovu temu i nabije nas sviju odreda i dobije dvije sedmice, jer je moderatoru koji ga je trebao banovati napisao "da ce njega nabiti jos jednom ako mu uruci trajni ban". Kontam niste ni vi sto se nekad bili, pa moze ovako.Guraj dok nas ima.
Zauvijek u svojim srcima, brata cuva bordo armija.
Delboy
FKS U SRCU

Post by Delboy »

baho wrote:A zasto da sutim i ne odgovaram nista? Pa jeli ovo forum ili sta vec? Zar mi koji ne mislimo kao ti pojedinci,(nikada nisam rekao Horde Zla, u cijem sam stvaranju i ja ulozio dio sebe), nemamo pravo na drukcije misljenje?Nkada necu pognuti glavu pred necim sto steti klubu koji volim i za koji zivim, to niti jedan pravi hordas nece sigurno. Nikada nemoze biti u pravu pojedinac ili par njih, koji nanesu u tri zadnje utakmice 5.000KM direktne novcane stete klubu. S tim se necu sloziti i uvjek cu to kritikovati i niti jedan ban me nece zaustaviti u tome, jer znam da sam milion posto u pravu ,jer je meni FK Sarajevo ispred svega,

pa kad se legalizuje pirotehnika onda nece biti kazni, dakle sabur :D
He who dares, wins !
Smaja!
-----
-----

Post by Smaja! »

@baho, md, aragon

Ne postoji univerzalan obrazac "kad i kako uspostaviti/odrzati kriterije" u svskom trenutku. Nema skole, knjige, tablice, formulara postoji "neki" okvir i osjecaj moderatora, jednostavno forum je ziva materija s' vremena na vrijeme postoje mala odstupanja i prilagođavanja okolnostima koja vi primjecujete. Nekad se malo blaze, nekad ostrije. Jednostavno "ziva materija"...

Ko god misli da se mogu u svakoj situaciji odrzati "isti arsini" ili to nije radio ili laze.

Znam radio sam ovo i u poziciji sam da mogu komentarisati trudio sam se odrzati neki kriterij, obrazac i niste svjesni koliko je to slozeno. Momci rade veliki posao bez ikakve satisfakcije i zadnje sto im treba jeste da im neko "satro drzi predavanja".

Ono sto mozete jeste svi se pridrzavati pravila sve ostalo ostavite njima.

P.S. Krv-e, brojevi :DA: samo gurajte
Butmiran
FKS U SRCU

Post by Butmiran »

baho wrote:Evo ko vodi statistiku, neka sabere kazne koje smo platili samo zbog baklji do sada u ovoj sezoni. Stavljam ruku u vatru da smo za taj novac mogli dovesti solidnog igraca. I sta je na kraju svrha tih baklji? izazvati prekid utakmice? Takmiciti se sa smradovima ko ce vecu kaznu platiti? Puniti kasu FSBIH, mislim sta je poenta toga? i ja sam u moje vrijeme i baklje palio i tuko se po BG, ZG, ST i gdje sve ne, ali tada je bio pendrek kazna i to po mojim ledjima ako me drot vidi i ufati, ali sada klub placa kazne.

Hoćeš reći da je tad klub plaćao kazne ti ne bi radio ništa od toga?

Sent from my LG-D405 using Tapatalk
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
AragornX
FKS U SRCU

Post by AragornX »

Smaja! wrote:Ono sto mozete jeste svi se pridrzavati pravila sve ostalo ostavite njima.
P.S. Krv-e, brojevi :DA: samo gurajte

Pa tu i jest problem.Ovdje se vise ne zna sta su pravila, a sta ne.Da ne uvlacim ostale ljude bezveze, odnosi se na ovog KRVa.Ja imam dojam da on ne razumije pravila ili ne razumije jezik, tj. znacenje pojedinih fraza.Trece nema. Evo ja te sad za primjer ovog sto sam napisao, pozivam da pogledas opet moj ban i da mi kazes gdje je problem.

Razumijem te Smaja oko toga da se ne moze uvijek raditi na isti nacin, ali valjda postoje neka kriticna pravila koja se tretiraju jednako u svakom momentu.Kao sto rekoh, mozda je to sve i nebitno jer generalno malo je raje ovdje sad i nastavak sprovodjenja pravila onakvih kakva su ranije vjerovatno postojala vise nema smisao, ali vas obicaj je da sankcije udarite onoj strani koja odgovori, a ne onoj koja zapocne.To je jedino sto ja ne razumijem.
Zauvijek u svojim srcima, brata cuva bordo armija.
Butmiran
FKS U SRCU

Forum

Post by Butmiran »

Zbog čega tebe banovaše Aragorne? :D

Sent from my LG-D405 using Tapatalk
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Locked