Forum
Re: Forum
Dajte ljudi majka mu stara, ako pisete iza nikova, to ne znaci da ne trebate imati obraza.Kakve su ovo price, kakvi su ovo spinovi... ko je to balio za Benkom I ko je kome jebao od do?! Jel te stid sviju ti ?
Zatvori vrata za sobom kad odes.
Zatvori vrata za sobom kad odes.
Zauvijek u svojim srcima, brata cuva bordo armija.
Koordinirano se na svaki odgovor pocne pisati o napadima, podrsci administracije, vrijedjanju kojeg ocito nigdje nema, i tako dalje... nova metoda ocito.A u svemu tome nije visak ni preuvelicavati pa napisati ovakvo nesto ko iznad.
VEDOpitar wrote:nidze07 wrote:Predlazem povecanje kazne banovanja ako je ikako moguce. Ima nekoliko clanova koji svjesno provociraju ostale forumase time narusavajuci zelju drugih za kvalitetnom i normalnom diskusijom.
Ovo mora da se odnosi na grande navijaca danas kojeg vise nervira Benkin promasaj nego sto ga obraduje gol ?
Ako grijesim, halali.Samo ne znam kakvu kvalitetnu i normalnu diskusiju zamisljas s takvim ljudima...
Da je samo on lakse bi bilo. Nije problem imati drugacije misljenje. Problem nastaje onog momenta kad se pisu nonsensi na koje se zna da ce se reagovati.
Ja u glavi imam neke prijedloge koji se mozda ne bi svidjeli moderatorima i administratorima. Oni ako smatraju da su ova trenutna pravila dovoljna onda uredu.
Ma napušite se vi meni k.... svi redom, od administracije do ovih vrsnih poznavaoca fudbala.
Nadam se perma banu i volio bih da se što brže realizuje, a onaj ko mi da perma ban usput nek mi gadobro podudla.
Kad bi ja Sarajevo posmatrao kroz vas "vrsne navijače" mrzio bih ga a ne volio. Prema tome poserem se i na vas i na vaš forum. Hajd zdra'o...
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
Nadam se perma banu i volio bih da se što brže realizuje, a onaj ko mi da perma ban usput nek mi gadobro podudla.
Kad bi ja Sarajevo posmatrao kroz vas "vrsne navijače" mrzio bih ga a ne volio. Prema tome poserem se i na vas i na vaš forum. Hajd zdra'o...

...Ja te volim Sarajevo, bordo su ti boje, volim svoga šampiona kao oči svoje!
- Hz_Fojnica
- Referent za rodne listove
Laki je malo nervozan 

Re:
mirzakv wrote:Ma napušite se vi meni k.... svi redom, od administracije do ovih vrsnih poznavaoca fudbala.
Evo 14 dana, necu perm da ti ga ne bi mogo dudlat