Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
dajoo
FKS U SRCU

Re: Forum

Post by dajoo »

Ma nisam na tebe, ni na bilo koga direktno mislio nego samo kažem da je bilo i takvih slučajeva sigurno
AragornX
FKS U SRCU

Post by AragornX »

Dajte ljudi majka mu stara, ako pisete iza nikova, to ne znaci da ne trebate imati obraza.Kakve su ovo price, kakvi su ovo spinovi... ko je to balio za Benkom I ko je kome jebao od do?! Jel te stid sviju ti ?

Zatvori vrata za sobom kad odes.
Zauvijek u svojim srcima, brata cuva bordo armija.
VEDOpitar
FKS U SRCU

Post by VEDOpitar »

Koordinirano se na svaki odgovor pocne pisati o napadima, podrsci administracije, vrijedjanju kojeg ocito nigdje nema, i tako dalje... nova metoda ocito.A u svemu tome nije visak ni preuvelicavati pa napisati ovakvo nesto ko iznad.
nidze07
FKS U SRCU

Post by nidze07 »

VEDOpitar wrote:
nidze07 wrote:Predlazem povecanje kazne banovanja ako je ikako moguce. Ima nekoliko clanova koji svjesno provociraju ostale forumase time narusavajuci zelju drugih za kvalitetnom i normalnom diskusijom.

Ovo mora da se odnosi na grande navijaca danas kojeg vise nervira Benkin promasaj nego sto ga obraduje gol ?
Ako grijesim, halali.Samo ne znam kakvu kvalitetnu i normalnu diskusiju zamisljas s takvim ljudima...

Da je samo on lakse bi bilo. Nije problem imati drugacije misljenje. Problem nastaje onog momenta kad se pisu nonsensi na koje se zna da ce se reagovati.

Ja u glavi imam neke prijedloge koji se mozda ne bi svidjeli moderatorima i administratorima. Oni ako smatraju da su ova trenutna pravila dovoljna onda uredu.
AragornX
FKS U SRCU

Post by AragornX »

Ma nema potrebe, nek ih puste.Ne bi bilo zanimljivo bez njih.Evo danas sam svasta naucio, uglavnom ono sto moje oci godinu I po iz nekih misterioznih razloga nisu vidjele. :O
mirzakv
FKS U SRCU

Post by mirzakv »

Ma napušite se vi meni k.... svi redom, od administracije do ovih vrsnih poznavaoca fudbala.
Nadam se perma banu i volio bih da se što brže realizuje, a onaj ko mi da perma ban usput nek mi gadobro podudla.
Kad bi ja Sarajevo posmatrao kroz vas "vrsne navijače" mrzio bih ga a ne volio. Prema tome poserem se i na vas i na vaš forum. Hajd zdra'o...

Sent from my LG-D405 using Tapatalk
Image
...Ja te volim Sarajevo, bordo su ti boje, volim svoga šampiona kao oči svoje!
AragornX
FKS U SRCU

Post by AragornX »

:lol :lol :lol :lol :lol
Hz_Fojnica
Referent za rodne listove

Post by Hz_Fojnica »

Laki je malo nervozan :)
MCMXLVI
FKS U SRCU

Re:

Post by MCMXLVI »

mirzakv wrote:Ma napušite se vi meni k.... svi redom, od administracije do ovih vrsnih poznavaoca fudbala.
Nadam se perma banu i volio bih da se što brže realizuje, a onaj ko mi da perma ban usput nek mi gadobro podudla.
Kad bi ja Sarajevo posmatrao kroz vas "vrsne navijače" mrzio bih ga a ne volio. Prema tome poserem se i na vas i na vaš forum. Hajd zdra'o...

Sent from my LG-D405 using Tapatalk

Evo 14 dana, necu perm da ti ga ne bi mogo dudlat :slavlje1
chiza
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1... BAN!

Post by chiza »

:happy
KO O ČEMU - KURVA O POŠTENJU.
Adm1r
FKS U SRCU

Post by Adm1r »

Mirza on fire the forum is terrified :D

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Sabrina napolje!
C-YA
FKS U SRCU

Post by C-YA »

Zamolio bih da se sankcioniše @Lazio zbog ovog avatara. Ovo nema nikakvog smisla.
Lazio
FKS U SRCU

Post by Lazio »

Ghetaldus wrote:Zamolio bih da se sankcioniše @Lazio zbog ovog avatara. Ovo nema nikakvog smisla.

slobodno :)
Ruud van Cipelić
sanjinho
FKS U SRCU

Forum

Post by sanjinho »

Imam momak pravo da stavlja sta god hoće na avatar... pa sta je nije diktatura jbt

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
C-YA
FKS U SRCU

Post by C-YA »

Nemam ništa protiv tebe, niti branim Kadušića, al' ovakvi avatari se nisu pravili ni za Puzigaću, Stojčeva i ostale, pa samim tim nema potrebe ni za Kadušića.
Locked