Forum
Re: Forum
Dzakmic wrote:Ma generalno banovi se dijele selektivno do zla Boga. Sad mogu navesti minimalno 10 vecih prekrsaja koji nisu sankcionisani banom, iz kojeg razloga ni sam ne znam.
Radimo sta hocemo ko uprava
MCMXLVI wrote:Dzakmic wrote:Ma generalno banovi se dijele selektivno do zla Boga. Sad mogu navesti minimalno 10 vecih prekrsaja koji nisu sankcionisani banom, iz kojeg razloga ni sam ne znam.
Iako on s vremena na vrijeme trola, dobro vam je pitanje postavio.
Dzakmic wrote:KRV wrote:Vrijedjanje drugog clana foruma, nemoj vise.
Necu, al otkad je ta rijec uvredljiva ?
Mislim da je to išlo zbog ironičnog "najpametniji".

Čekam s nekom čežnjom na svjetla tvoja, Sarajevo ljubavi moja!
MCMXLVI wrote:Dzakmic wrote:Ma generalno banovi se dijele selektivno do zla Boga. Sad mogu navesti minimalno 10 vecih prekrsaja koji nisu sankcionisani banom, iz kojeg razloga ni sam ne znam.
Tako i treba, samo bahato.
Dzakmic wrote:Ma generalno banovi se dijele selektivno do zla Boga. Sad mogu navesti minimalno 10 vecih prekrsaja koji nisu sankcionisani banom, iz kojeg razloga ni sam ne znam.
Ne moras nista navoditi.....samo prijavi post kad te neko uvrijedi

MI SMO DIVOVI!
O'Grayso wrote:Jah eto ti si cisto informativno konstatovao da je on dijasporac, nisi nista lose mislio, de Boga ti -.-
Ne pravi se englez
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sta god da sam mislio, to nije stvar za koju se dobija ban od 14 dana.
Dzakmic wrote:O'Grayso wrote:Jah eto ti si cisto informativno konstatovao da je on dijasporac, nisi nista lose mislio, de Boga ti -.-
Ne pravi se englez
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sta god da sam mislio, to nije stvar za koju se dobija ban od 14 dana.
Drug sjedi oguli jabuku
-
- FKS U SRCU
U pravu je čovjek. Selektivno se dijele banovi. Radite šta hoćete, a žalite se kad neko drugi ko je iznad (eto u klubu) radi šta hoće. Isti đavo.
Ovo zbog čega je dzakmic završio na hlađenju je smiješno. Onda bi svaki put kad neko spomene Rogaticu PITAR-ISTOKU trebao dobiti ban, jer ga eto provocira, vrijeđa, šta li ili "loše misli". Nego, nesreća što nema niko od moderacije od tamo pa da to reguliše.
Svaki dan se prekrši milion pravila, pa ništa. postovi se prijavljuju kad su gnusni, pa ništa. Neko napiše: smrdljivi Arapi, govnasti Turci, i to sve funkcioniše. Ali, dijasporac problem. Da napišeš smrdljivi Srbi, isto bi završio u RMU, ali ovo gore može.
Ovo zbog čega je dzakmic završio na hlađenju je smiješno. Onda bi svaki put kad neko spomene Rogaticu PITAR-ISTOKU trebao dobiti ban, jer ga eto provocira, vrijeđa, šta li ili "loše misli". Nego, nesreća što nema niko od moderacije od tamo pa da to reguliše.
Svaki dan se prekrši milion pravila, pa ništa. postovi se prijavljuju kad su gnusni, pa ništa. Neko napiše: smrdljivi Arapi, govnasti Turci, i to sve funkcioniše. Ali, dijasporac problem. Da napišeš smrdljivi Srbi, isto bi završio u RMU, ali ovo gore može.
Metar drva wrote:U pravu je čovjek. Selektivno se dijele banovi. Radite šta hoćete, a žalite se kad neko drugi ko je iznad (eto u klubu) radi šta hoće. Isti đavo.
Apsolutno si u pravu. Dugo sam na ovom forumu i definitivno nacin komunikacije je na najnizem nivou od kako sam tu. Mozda je to slika nacije i naroda u ovom trenutku ali to je ne znaci da to trebate i ovdje dozvoljavati. Ismijavanje korisnika koji Vam ukazu na problem govori vise o vama, tako da trebate razmisliti o nacinu komunikacije sa korisnicima. Znam da ce poruka Vama (moderatorima) izazvati podsmjeh, ali to je vec do Vas i Vaseg habitusa.
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
-- Sa nama nikad nije dosadno !!!