Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
Ruud
Voli Liverpool i Manchester City

Re: Forum

Post by Ruud »

Jeste li vas dvojica čuli ikad za pm, private message ili prvatne poruke? Ostavite temu za konstruktivne kritike i pitanja.
A đe vam je Snickers?
North
FKS U SRCU

Post by North »

Adis! wrote:Eto, covjek shvatio i prica gotova...molim bez daljnjih komentara!
tata02
FKS U SRCU

Post by tata02 »

DenchiNL wrote:ma necu ni ulazit u ovo sto si navaljo...
hajmo ovako ti si u pravu , vazda, uvijek, i samo ti , niko drugi... ok

Ti naravno imaš pravo da misliš da voliš FKS, a što se mene tiče ja ne priznajem takve koji pored Sarajeva vole još xy klubova.

ja imam pravo da "mislim" da volim FKS?
ma ko si TI?
da odredjujes sad i ko i koliko voli FKS?
po tebi je samo jedan navijac FKS TI! a mi ostali samo "mislimo" da volimo svoj klub!

necu fasovat ban rad tebe pa makar

Nisam rekao da samo ja volim FKS i to ne može biti slučaj, ali sam rekao da ne priznajem takve koji pored Sarajeva vole još xy klubova. Kao što ti imaš pravo na svoje mišljenje, tako i ja imam pravo na svoje.
Ne određujem ja koliko ti voliš Sarajevo, ali je činjenica da si tu (sportsku) ljubav podijelio na još nekoliko fudbalskih klubova što je meni nezamislivo. Odgovor na pitanje ko sam: onaj koji voli samo FKS (barem kada je svjetski fudbal u pitanju). Rasprava je vođena između nas dvojice tj. ja nisam rekao sa svi ostali samo misle da vole klub.

P.S. Nisi odgovorio ni na jedno pitanje iz mog prethodnog posta.
tata02
DenchiNL
FKS U SRCU

Post by DenchiNL »

ovoj raspravi nije mjesto ovdje i necu uopste da ulazim u tvoje izjave rekao sam ti vec ti si uvijek upravu
ti si isto rekao da neces citati sta ja pisem i da neces vise postirati, pa si slagao
Džemaludin Perajić
iz ronilačkog kluba Vratnik

Post by Džemaludin Perajić »

Posto nigdje ne mogu da nadjem neki dio kao pomoc pa da tu postavim pitanje, uradicu to ovdje.

U outboxu mi vec dva-tri dana stoji poruka. Šta trebam uraditi da se ona proslijedi korisniku ili ako ja tu ne mogu nista uraditi, zasto mu poruka nije proslijedjena?
Peca
Kiša pada,cvjetaju bandere,ja te volim ti si moja cura
Kiša pada,cvjetaju bandere,ja te volim ti si moja cura

Post by Peca »

dujkovski wrote:Posto nigdje ne mogu da nadjem neki dio kao pomoc pa da tu postavim pitanje, uradicu to ovdje.

U outboxu mi vec dva-tri dana stoji poruka. Šta trebam uraditi da se ona proslijedi korisniku ili ako ja tu ne mogu nista uraditi, zasto mu poruka nije proslijedjena?

Proslijeđena je ona korisniku, samo je taj korisnik nije još pročitao, pa ti zbog toga stoji da je u outbox-u a ne među poslanim porukama. Znači kad je on pročita, neće ti više stajati u outbox-u nego u sent messages... ;)
"...pa sretan sam kad vidim kakvi smo to postali, unikatni prvaci, nikada kao ostali, nikad putem što hode mase suparničkih boja..."

Vedran Puljić - Pulja (1985-2009)
Che
FKS U SRCU

Post by Che »

Modovi će ti bolje objasnit' ili možda potvrdit' ovo moje, ali... Mislim da je razlog što primalac te poruke još nije pročitao istu. Kada je vidi i pročita, tek onda će ta poruka biti "100% poslana", a ne u "procesu slanja".
Che
FKS U SRCU

Post by Che »

Jbg, nema edit-a...
Peca me preduhitrio, al' to je to... ;)
Džemaludin Perajić
iz ronilačkog kluba Vratnik

Post by Džemaludin Perajić »

aaaaaa znaci to je fora...

Hvala obojici!
suad
Di-đej

Post by suad »

Pitanje za gospodu iz "vrha vlasti".

Da li postoji mogućnost da i ostali simpatizeri pa možda i navijači drugih evropskih klubova, otvore svoje teme po uzoru na SERIA A, tako da bi onda imali Premiership, Primera Liga, La Ligue Nationale, Bundesliga...

Čisto onako da zadovoljimo i ostale, da ne bi bilo protekcije. A ako se ukaže potreba, proširiti sa još kojim topicom sa južnoameričkim ligama, a u posljednje vrijeme postale su interesantne lige Srbije, Hrvatske, Bjelorusije, Gruzije...

Hvala.
FK Sarajevo - MCMXLVI
Semir!
-----
-----

Post by Semir! »

suad wrote:Pitanje za gospodu iz "vrha vlasti".

Da li postoji mogućnost da i ostali simpatizeri pa možda i navijači drugih evropskih klubova, otvore svoje teme po uzoru na SERIA A, tako da bi onda imali Premiership, Primera Liga, La Ligue Nationale, Bundesliga...

Čisto onako da zadovoljimo i ostale, da ne bi bilo protekcije. A ako se ukaže potreba, proširiti sa još kojim topicom sa južnoameričkim ligama, a u posljednje vrijeme postale su interesantne lige Srbije, Hrvatske, Bjelorusije, Gruzije...

Hvala.

A jel ti neko brani ?

Podforum se zove "Slobodne teme" i dok god tema ne vrijeđa FK Sarajevo, grad Sarajevo, Horde Zla, Pitare ili Bosnu i Hercegovinu, bujrum otvaraj :D :D
Merso oprosti !!!
Apropos
Komunjara

Post by Apropos »

Bosnu i Hercegovinu vrijeđa tema "premijer liga 08/09" u podforumu utakmice :D :lol: :D
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

Evo jedna mala kritika od mene. :D Rubrika igrački kadar bi se mogla malo osvježiti.

Anel Škoro, Irfan Fejzić (?) - Mislim da su oni na posudbi u Ozrenu
Vladimir Nikitović - Broj 17
Zoran Belošević - Broj 21
Gregor Mohar - Broj 25
Sedin Torlak - Broj 19
Emir Janjoš - Napustio klub
Emir Dokara - Broj 13
Jasmin Šćuk - Upitno je da li je on uopšte u klubu

Dodati:
Adisa Kapetanovića - Broj 33
Ajdina Maksumića - Broj 30 (u Gradačcu i protiv Širokog je nosio ovaj broj, više nije ni igrao)
Faruka Ihtijarevića - Iako njemu ističe kazna krajem godine i tek će biti spreman na proljeće, možda bi se mogao dodati na listu. ;)

Stručni štab osvježiti Almirom Turkovićem - Zekom i onim Alihodžićem (mislim da se tako zove).
A i rezultati bi se mogli ažurirati uključujući ovo 11. kolo.

Eto, nadam se da nisam naporan sa ovim početnim postovima. :D

pOZz
Do nekih boljih vremena...
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

Želio bih da dam prijedlog u vezi ovih klipova...

Vidim da se ovi klipovi stavljaju na YouTube-u, što je dobro, ali trebalo bi napraviti account FKSInfo ili FKSInfo.com koji bi uploadovao klipove (izvještaje, klipove navijanja) s tim da ostali to naravno ne rade.

S obzirom da momci koji vode stranicu rade lavovski dio posla, ovo uploadovanje bi se moglo dati nekom drugom članu foruma. ;)
Do nekih boljih vremena...
oma
-----
-----

Post by oma »

Forum se vratio ponovo na jedan vrlo, vrlo nizak nivo. Biće promjena već od ovog momenta, banovi ponovo idu bez ikakvog upozorenja, dosta je!
Locked