Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
wenger
Bare-bare sa Rafom Benitezom

Re: Forum

Post by wenger »

Mala molba za voditelje glasanja za najboljeg igraca.

Da se ne ceka puno s objavom rezultata.
Recimo da je do kraja maja optimalno, eventualno prva sedmica juna.

Da to malo prokomentarisemo i izanaliziramo prije nego nam Dino pocne dovoditi nove igrace i prije nego sto prodaju ove sad.
Poslije toga se gubi smisao
"HOŠ' TI IL' ČU JA? HAJ' TI..." NAPOLJE
Semir!
-----
-----

Post by Semir! »

wenger wrote:Mala molba za voditelje glasanja za najboljeg igraca.

Da se ne ceka puno s objavom rezultata.
Recimo da je do kraja maja optimalno, eventualno prva sedmica juna.

Da to malo prokomentarisemo i izanaliziramo prije nego nam Dino pocne dovoditi nove igrace i prije nego sto prodaju ove sad.
Poslije toga se gubi smisao

Čitaj Arsene, čitaj :D

Semir! wrote:Glasanje traje do 1. juna 2016. godine, a najboljim igračem biće proglašen igrač sa najvećom prosječnom ocjenom. Samo igrači koji dobiju više od 50% važećih ocjena (ispravnih ocjena, odnosno koji nisu neocijenjeni) će biti rangirani u konačnu rang-listu, na osnovu koje će se izabrati najbolji.
Merso oprosti !!!
wenger

Post by wenger »

Semir! wrote:Čitaj Arsene, čitaj :D

Koristim priliku da se izvinim :D

Par puta mi se toliko oteglo i razvuklo da sam sad unaprijed odlucio reagovati, bez da sam procitao :lol
omer_17
FKS U SRCU

Re: Re: Re:

Post by omer_17 »

Man3 wrote:
Adis_Hordas_ilijas wrote:Ma bega se cini mi se sam "ispisao" sa foruma cim je jesic odleprsao ;)

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

Pa nakon svakog trenera se ispali po par forumaša što su u rodbinsko-prijateljskim odnosima sa njim, pa se jave samo čim se opet njegovo ime spomene.

Mislim da @bega nije u rodbinsko-prijateljskom odnosu sa grobarom, nego je previse vjerovao nekim ljudima iz kluba.
Kada dođe taj trenutak, kada dođe Sudnji dan i pred Bogom ja sam spreman ljubav da ti dam.
Man3
FKS U SRCU

Post by Man3 »

Ma nisam ni mislio samo na @begu, već ima na forumu još rodbinaša, bliskih prijatelja i ostalih pametnica što se javljaju samo kad se dira u "njihovo"... :)
ultraelektrika
Ne da na Hebiba

Post by ultraelektrika »

Vala da je bio Ješić himself ne bi se onoliko branio i hvalio.
Semire hvala ti !
Hz_Fojnica
Referent za rodne listove

Post by Hz_Fojnica »

Jebem ja Ješiću mamu i na ovoj temi.

Ps Da ne zaboravim i Kodru(samo zato sto je ****** sutila)
AragornX
FKS U SRCU

Post by AragornX »

predlazem da ovu temu potencijalni transferi malo dovedete u red.. samo znacenje teme je valjda da se pise o igracima koji se dovode u vezu prelaska kod nas, a tamo se pisu zelje forumasa i neke bezveze rasprave.. zajko zeba hladno par stranica nebuloza uzrokovano nicim.. udjem na forum vidim desetak stranica ispisano i sve sama suplja svaki put.. napravite im teme za zelje i to, ovako pise svako gdje stigne i sve vise tema postaju cisto spamanje
Zauvijek u svojim srcima, brata cuva bordo armija.
tarpi do bagro
FKS U SRCU

Post by tarpi do bagro »

AragornX wrote:predlazem da ovu temu potencijalni transferi malo dovedete u red.. samo znacenje teme je valjda da se pise o igracima koji se dovode u vezu prelaska kod nas, a tamo se pisu zelje forumasa i neke bezveze rasprave.. zajko zeba hladno par stranica nebuloza uzrokovano nicim.. udjem na forum vidim desetak stranica ispisano i sve sama suplja svaki put.. napravite im teme za zelje i to, ovako pise svako gdje stigne i sve vise tema postaju cisto spamanje

Postoji tema i za to, da sam ja neko...
Mrzim hitmana, mikiSa, BenkuMersudina, Anonimnog i Tastaturu!
AragornX
FKS U SRCU

Post by AragornX »

tarpi do bagro wrote:
AragornX wrote:predlazem da ovu temu potencijalni transferi malo dovedete u red.. samo znacenje teme je valjda da se pise o igracima koji se dovode u vezu prelaska kod nas, a tamo se pisu zelje forumasa i neke bezveze rasprave.. zajko zeba hladno par stranica nebuloza uzrokovano nicim.. udjem na forum vidim desetak stranica ispisano i sve sama suplja svaki put.. napravite im teme za zelje i to, ovako pise svako gdje stigne i sve vise tema postaju cisto spamanje

Postoji tema i za to, da sam ja neko...

i pojedinci se slomise pisajuci po njoj...

ima nas koji ne mozemo provesti vise od pola sata na forumu zbog obaveza i koji udjemo na najbitnije teme da vidimo aktuelnosti, a zateknemo suplju i spamanje.. dajte sredite malo neke od tih tema, nema smisla stvarno
Zauvijek u svojim srcima, brata cuva bordo armija.
VelaHavle
Vela Kuvete

Post by VelaHavle »

Posto vidim upozorenje, sa kojim se u najvecoj mjeri slazem, da li se pod tu zabranu pikaju i pojmovi : nesposobna bagra, uhljebi, bogalji, taldzije, 'Dinchi', 'Elchi'...i sl.

Mislim ako administracija misli i to sankcionisati, i da stvaramo vjestacku atmosferu sabura i popustanja, recite nam da ne pisemo vise na temama uopste.

Da se razumijemo, pozive na nasilje, i brutalne uvrede sam pozivao i sam da se prestanu koristiti. Ali neki nazivi, epiteti i sl, prosto su neizbjezni za ovu uhljebljenu bagru.
Image
ultraelektrika
Ne da na Hebiba

Post by ultraelektrika »

VelaHavle wrote:Posto vidim upozorenje, sa kojim se u najvecoj mjeri slazem, da li se pod tu zabranu pikaju i pojmovi : nesposobna bagra, uhljebi, bogalji, taldzije, 'Dinchi', 'Elchi'...i sl.

Mislim ako administracija misli i to sankcionisati, i da stvaramo vjestacku atmosferu sabura i popustanja, recite nam da ne pisemo vise na temama uopste.

Da se razumijemo, pozive na nasilje, i brutalne uvrede sam pozivao i sam da se prestanu koristiti. Ali neki nazivi, epiteti i sl, prosto su neizbjezni za ovu uhljebljenu bagru.

Ma u stvari to se nama samo čini da je tako...
Semire hvala ti !
Metar drva
FKS U SRCU

Post by Metar drva »

Rekoste nekad da je ovdje moguće komentarisati rad administracije, pa evo kad je prilika. Ja ne znam na koji fazon se dijele banovi, ali je selektivno do zla Boga. Ja samo čekam kad ću popiti ban zbog oštrije kritike, a nekom se toleriše bogaranje, vrijeđanje za neke, masa kršenja pravila.

Evo sad ovo ban (logičan):
error1946 wrote:....odma neko trovanje lafo ti i neki banovi nabijem te na....

S druge strane, ovo nije:
Grunf wrote:Ma nabijem ja tebe...

Mada ovaj i prije toga zaslužuje ban, jer komentariše rad administracije gdje ne treba. Neko će na taj fazon biti pokošen, a nekome se pušta.

Na ovo vrijeđanje kad kažem, mislim na to da neko pije ban na "jedeš govna", a neko ne pije na "jednostavno napiši da si obični lažljivi palamudan.". Mada, nema šanse da iko objasni zašto je ovo prvo uvreda, a drugo nije.
KRV
FKS U SRCU

Post by KRV »

Metar drva wrote:Ja samo čekam kad ću popiti ban zbog oštrije kritike, a nekom se toleriše bogaranje, vrijeđanje za neke, masa kršenja pravila

NIKAD na ovom forumu nisi dobio ban zbog KRITIKE, zamolio bih te da ne lupas i ne lazes :nazdravi

Evo sad ovo ban (logičan):
error1946 wrote:....odma neko trovanje lafo ti i neki banovi nabijem te na....

S druge strane, ovo nije:
Grunf wrote:Ma nabijem ja tebe...

Mada ovaj i prije toga zaslužuje ban, jer komentariše rad administracije gdje ne treba. Neko će na taj fazon biti pokošen, a nekome se pušta.[/quote]

On je zamolio administrraciju da nesto uradi, ne komentarise rad administarcije...... :nazdravi
MI SMO DIVOVI!
wenger

Post by wenger »

I ja primijetih razlicit arsin u ovom slucaju, a @KRV ga ne objasni u ovom postu, koliko sam uspio upratiti.
Locked