Forum
Re: Forum
DenchiNL wrote:ma necu ni ulazit u ovo sto si navaljo...
hajmo ovako ti si u pravu , vazda, uvijek, i samo ti , niko drugi... okTi naravno imaš pravo da misliš da voliš FKS, a što se mene tiče ja ne priznajem takve koji pored Sarajeva vole još xy klubova.
ja imam pravo da "mislim" da volim FKS?
ma ko si TI?
da odredjujes sad i ko i koliko voli FKS?
po tebi je samo jedan navijac FKS TI! a mi ostali samo "mislimo" da volimo svoj klub!
necu fasovat ban rad tebe pa makar
Nisam rekao da samo ja volim FKS i to ne može biti slučaj, ali sam rekao da ne priznajem takve koji pored Sarajeva vole još xy klubova. Kao što ti imaš pravo na svoje mišljenje, tako i ja imam pravo na svoje.
Ne određujem ja koliko ti voliš Sarajevo, ali je činjenica da si tu (sportsku) ljubav podijelio na još nekoliko fudbalskih klubova što je meni nezamislivo. Odgovor na pitanje ko sam: onaj koji voli samo FKS (barem kada je svjetski fudbal u pitanju). Rasprava je vođena između nas dvojice tj. ja nisam rekao sa svi ostali samo misle da vole klub.
P.S. Nisi odgovorio ni na jedno pitanje iz mog prethodnog posta.
tata02
-
- iz ronilačkog kluba Vratnik
Posto nigdje ne mogu da nadjem neki dio kao pomoc pa da tu postavim pitanje, uradicu to ovdje.
U outboxu mi vec dva-tri dana stoji poruka. Šta trebam uraditi da se ona proslijedi korisniku ili ako ja tu ne mogu nista uraditi, zasto mu poruka nije proslijedjena?
U outboxu mi vec dva-tri dana stoji poruka. Šta trebam uraditi da se ona proslijedi korisniku ili ako ja tu ne mogu nista uraditi, zasto mu poruka nije proslijedjena?
- Peca
- Kiša pada,cvjetaju bandere,ja te volim ti si moja cura
dujkovski wrote:Posto nigdje ne mogu da nadjem neki dio kao pomoc pa da tu postavim pitanje, uradicu to ovdje.
Proslijeđena je ona korisniku, samo je taj korisnik nije još pročitao, pa ti zbog toga stoji da je u outbox-u a ne među poslanim porukama. Znači kad je on pročita, neće ti više stajati u outbox-u nego u sent messages...

"...pa sretan sam kad vidim kakvi smo to postali, unikatni prvaci, nikada kao ostali, nikad putem što hode mase suparničkih boja..."
Vedran Puljić - Pulja (1985-2009)
Vedran Puljić - Pulja (1985-2009)
-
- iz ronilačkog kluba Vratnik
aaaaaa znaci to je fora...
Hvala obojici!
Hvala obojici!
Pitanje za gospodu iz "vrha vlasti".
Da li postoji mogućnost da i ostali simpatizeri pa možda i navijači drugih evropskih klubova, otvore svoje teme po uzoru na SERIA A, tako da bi onda imali Premiership, Primera Liga, La Ligue Nationale, Bundesliga...
Čisto onako da zadovoljimo i ostale, da ne bi bilo protekcije. A ako se ukaže potreba, proširiti sa još kojim topicom sa južnoameričkim ligama, a u posljednje vrijeme postale su interesantne lige Srbije, Hrvatske, Bjelorusije, Gruzije...
Hvala.
Da li postoji mogućnost da i ostali simpatizeri pa možda i navijači drugih evropskih klubova, otvore svoje teme po uzoru na SERIA A, tako da bi onda imali Premiership, Primera Liga, La Ligue Nationale, Bundesliga...
Čisto onako da zadovoljimo i ostale, da ne bi bilo protekcije. A ako se ukaže potreba, proširiti sa još kojim topicom sa južnoameričkim ligama, a u posljednje vrijeme postale su interesantne lige Srbije, Hrvatske, Bjelorusije, Gruzije...
Hvala.
FK Sarajevo - MCMXLVI
suad wrote:Pitanje za gospodu iz "vrha vlasti".
Hvala.
A jel ti neko brani ?
Podforum se zove "Slobodne teme" i dok god tema ne vrijeđa FK Sarajevo, grad Sarajevo, Horde Zla, Pitare ili Bosnu i Hercegovinu, bujrum otvaraj

Merso oprosti !!!
Bosnu i Hercegovinu vrijeđa tema "premijer liga 08/09" u podforumu utakmice

Evo jedna mala kritika od mene.
Rubrika igrački kadar bi se mogla malo osvježiti.
Anel Škoro, Irfan Fejzić (?) - Mislim da su oni na posudbi u Ozrenu
Vladimir Nikitović - Broj 17
Zoran Belošević - Broj 21
Gregor Mohar - Broj 25
Sedin Torlak - Broj 19
Emir Janjoš - Napustio klub
Emir Dokara - Broj 13
Jasmin Šćuk - Upitno je da li je on uopšte u klubu
Dodati:
Adisa Kapetanovića - Broj 33
Ajdina Maksumića - Broj 30 (u Gradačcu i protiv Širokog je nosio ovaj broj, više nije ni igrao)
Faruka Ihtijarevića - Iako njemu ističe kazna krajem godine i tek će biti spreman na proljeće, možda bi se mogao dodati na listu.
Stručni štab osvježiti Almirom Turkovićem - Zekom i onim Alihodžićem (mislim da se tako zove).
A i rezultati bi se mogli ažurirati uključujući ovo 11. kolo.
Eto, nadam se da nisam naporan sa ovim početnim postovima.
pOZz

Anel Škoro, Irfan Fejzić (?) - Mislim da su oni na posudbi u Ozrenu
Vladimir Nikitović - Broj 17
Zoran Belošević - Broj 21
Gregor Mohar - Broj 25
Sedin Torlak - Broj 19
Emir Janjoš - Napustio klub
Emir Dokara - Broj 13
Jasmin Šćuk - Upitno je da li je on uopšte u klubu
Dodati:
Adisa Kapetanovića - Broj 33
Ajdina Maksumića - Broj 30 (u Gradačcu i protiv Širokog je nosio ovaj broj, više nije ni igrao)
Faruka Ihtijarevića - Iako njemu ističe kazna krajem godine i tek će biti spreman na proljeće, možda bi se mogao dodati na listu.

Stručni štab osvježiti Almirom Turkovićem - Zekom i onim Alihodžićem (mislim da se tako zove).
A i rezultati bi se mogli ažurirati uključujući ovo 11. kolo.
Eto, nadam se da nisam naporan sa ovim početnim postovima.

pOZz
Do nekih boljih vremena...
Želio bih da dam prijedlog u vezi ovih klipova...
Vidim da se ovi klipovi stavljaju na YouTube-u, što je dobro, ali trebalo bi napraviti account FKSInfo ili FKSInfo.com koji bi uploadovao klipove (izvještaje, klipove navijanja) s tim da ostali to naravno ne rade.
S obzirom da momci koji vode stranicu rade lavovski dio posla, ovo uploadovanje bi se moglo dati nekom drugom članu foruma.
Vidim da se ovi klipovi stavljaju na YouTube-u, što je dobro, ali trebalo bi napraviti account FKSInfo ili FKSInfo.com koji bi uploadovao klipove (izvještaje, klipove navijanja) s tim da ostali to naravno ne rade.
S obzirom da momci koji vode stranicu rade lavovski dio posla, ovo uploadovanje bi se moglo dati nekom drugom članu foruma.

Do nekih boljih vremena...