Forum
Re: Forum
Do nekih boljih vremena...
-
- FKS U SRCU
Previse si se raspisao Vedo u zadnje vrijeme, jos malo i prekucases krajinu ako nastavis ovakvim tempom, ipak je on uz hitmana bio i ostao spamer no.1 

VEDOpitar wrote:pOZz wrote:@VEDOpitar i @Manjerka
Vaše prepirke ne namjeravam više čitati, imate privatne poruke.
Da ne nastavljam sagu tamo; za prepirke se obrati Manjerki, ja sam samo komentarisao ono sto je on postavio na temu.
Ja se ne prepirem Boze sacuvaj , ali ako si me zajahao na jednoj temi , moras li na svakoj mene prozivati nicim izazvan.I Ne mislim se nikom pravdat , a jos manje ovako na forum napisati ime igraca , hocu ali kad budemo svi pisali imenom i prezimenom na ovom forumu.
Manjerka wrote:VEDOpitar wrote:pOZz wrote:@VEDOpitar i @Manjerka
Vaše prepirke ne namjeravam više čitati, imate privatne poruke.
Da ne nastavljam sagu tamo; za prepirke se obrati Manjerki, ja sam samo komentarisao ono sto je on postavio na temu.
Ja se ne prepirem Boze sacuvaj , ali ako si me zajahao na jednoj temi , moras li na svakoj mene prozivati nicim izazvan.I Ne mislim se nikom pravdat , a jos manje ovako na forum napisati ime igraca , hocu ali kad budemo svi pisali imenom i prezimenom na ovom forumu.
Tvoje pisanje iznad, na onoj temi i u porukama stvarno nije tvoj nivo.Ti koji su ti davali blesave prijedloge da izneses ime igraca na forum (vela46) nisu relevantni, obrati se njima za to.Moj odgovor na tvoju pricu je bio u smislu da kao normalan navijac ne bi tek tako "kupovao" pricu jednog igraca cije mahalanje danas-sutra moze izazvati problem, a po mogucnosti bi se i obratio nekome u klubu za to. (paznju obratiti na podvuceno)
To je moje misljenje, mozda u neku ruku i prijedlog, ali uglavnom misljenje.Tvoji odgovori svakome nakon onog posta su puna defanziva i prepirka, pa se jos proturila prica i da te neko naziva lazovom...

@Adis kralju, ako ti smeta ti posalji administraciji prijedlog da stavi limit postova dnevno.Inace, vidim ne znas sta je spamanje - to bas ja ne radim al` dobro.

- ultraelektrika
- Ne da na Hebiba
Apocal wrote:Do kad ce se tolerisati da pojedini forumasi govore drugim forumasima da seru, da su trovaci itd samo zato sto ne pisu ono sto oni zele da citaju?
Mene više interesuje ko je taj koji izdaje certifikat ovim procijeniteljima ko je trovač, ko pljuvač a ko samo sere po forumu...
Neka škola u Hercegovini ili u kiseljaku ?
Semire hvala ti !
-
- FKS U SRCU
- ultraelektrika
- Ne da na Hebiba
Re:
Adis_Hordas_ilijas wrote:To ti je izgleda isti fakultet gdje ibrakovic treba da doktorira.
Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
I gdje dobiješ licencu za video skuta...

Semire hvala ti !
-
- FKS U SRCU
Re: Re:
ultraelektrika wrote:Adis_Hordas_ilijas wrote:To ti je izgleda isti fakultet gdje ibrakovic treba da doktorira.
I gdje dobiješ licencu za video skuta...
A kad imas licencu za video skauta jel se pika samo za video kasete ili moras dodatno polagati za zvanje cd i dvd skauta ?

Baudelaire wrote: banuj me hljeba ti KRV-e. Ali ozbiljno
Da tebe citiram, a ima jos kandidata po drugim temama......
Ko nece da bude na forumu 7 dana, 14, mjesec ili zauvijek.....ja vas MOLIM, znate sta vam je ciniti......
Uzmite-izaberite jednog igraca FKS-a kojeg najvise ne volite i sjetite mu se svih najdrazih, ili izaberite jednog od administratora foruma za brajni ban.
@Baudelaire, nista licno buraz, ali postajete (ne ti, nego pojedinci na forumu) dosadni sa pisanjima, banov'o bi se sam, banujte me molim vas, banuj me hljeba ti.......i slicno!

MI SMO DIVOVI!
Postoji li mogucnost da se otvori posebna tema na podforumu Utakmice, gdje bi se davale informacije o gostovanjima.
Tipa:
-Koliko su karte.
-Kada se uplacuje, i gdje, lova za gostovanje.
- Smiju li automobili i kombiji.
- Gdje da se sacekujemo, da se napravi kolona prije nekog grada, ako je potrebno.
Itd. Itd...
Ili isto tako bitno...
- Da li neko ima praznih mjesta u autu - kombiju.
-Da li neko trazi prazna mjesta.
-Brojevi kombi prevoznika.
Itd.itd.
I da strogo tema bude za takvu pricu. Nesto kao tema o prenosima utakmica.
Tipa:
-Koliko su karte.
-Kada se uplacuje, i gdje, lova za gostovanje.
- Smiju li automobili i kombiji.
- Gdje da se sacekujemo, da se napravi kolona prije nekog grada, ako je potrebno.
Itd. Itd...
Ili isto tako bitno...
- Da li neko ima praznih mjesta u autu - kombiju.
-Da li neko trazi prazna mjesta.
-Brojevi kombi prevoznika.
Itd.itd.
I da strogo tema bude za takvu pricu. Nesto kao tema o prenosima utakmica.