Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Re: Forum

Post by pOZz »

nidze07 wrote:@pOOz-e, pravila foruma moraju da vaze za sve i svakoga. Drugarstvo po strani, forum po strani. Zbog toga sto ti je neko drug on moze pisati sta hoce bez ikakve kazne pri krsenju pravila?

Ispravi me ako sam pogresno protumacio.

Ne kontam, ko mi je drug?
Do nekih boljih vremena...
ultraelektrika
Ne da na Hebiba

Post by ultraelektrika »

Ako me pamcenje dobro sluzi kloniranje trajno banovanog acounta automatski bi trebalo da povlaci kaznjavanje adekvatno prethodnoj kazni, odnosno trajnim banom.
Semire hvala ti !
nidze07
FKS U SRCU

Post by nidze07 »

pOZz wrote:
nidze07 wrote:@pOOz-e, pravila foruma moraju da vaze za sve i svakoga. Drugarstvo po strani, forum po strani. Zbog toga sto ti je neko drug on moze pisati sta hoce bez ikakve kazne pri krsenju pravila?

Nisam konkretno mislio na nekoga. Vise pitam hipoteticki jer si pominjao u prethodnom postu drugove sa tribine.

Mozemo mi nastaviti na PP ako zelis.
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

nidze07 wrote:
pOZz wrote:

Nisam konkretno mislio na nekoga. Vise pitam hipoteticki jer si pominjao u prethodnom postu drugove sa tribine.

Mozemo mi nastaviti na PP ako zelis.

Moji drugovi sa tribine su svi istinski navijači Sarajeva.
mikiS
Кобре Дабре! Ко бре? Да бре!

Post by mikiS »

pOZz wrote:Moji drugovi sa tribine su svi istinski navijači Sarajeva.

Ko izdaje te certifikate? :zbunjen3 :D
nidze07
FKS U SRCU

Post by nidze07 »

Izvini, ja sam pogresno protumacio. Pitao sam bez ikakve zle namjere. Kao jedan obican i stari forumas (po stazu) zelim da se uvede red. Nista vise.
Denis!
Disciplinska komisija
Disciplinska komisija

Post by Denis! »

Manjerka wrote:@Denise , gasi forum.Ocigledno da svi mi ovdje nemamo gdje frustacije lijeciti.

Gasenje foruma i stranice je posljednja stvar koju smo spremni uraditi. Necu lagati, nije nam jednom to preslo preko usta ali previse je vremena, truda i emocija ulozeno u FKSinfo da bi se sad tek tako odustalo.

Nekad smo bili stroziji i pravila su se puno vise postovala, to je istina. Ali isto tako smo nekada imali puno vise slobodnog vremena i volje da se bavimo ovim. Danas na forumu imamo aktivnog Pozza i KRVa koji se malsimalno trude da ovo sve uredjuju. Samo morate shvatiti da ni njih dvojica, kao ni mi ostali, nisu vise srednjoskolci i studenti pa da nemaju pametnijeg posla. Svi mi od necega moramo zivjeti, a, na razocarenje mnogih teoreticara zavjere od ove stranice i foruma zaista nemamo ni marke. Zbog toga ste i ostali bez njih na odredjeni period, dok se mi nismo organizovali i svaki iz svog dzepa dao za hosting. Cak nismo htjeli prihvatiti ni donacije odredjenih forumasa, kojim se ovom prilikom zahvaljujem u ime kompletnog tima.

Najveci problem je nedostatak mladih snaga koje mi poznajemo licno i kojima vjerujemo dovoljno da bi im ovo sve ostavili u amanet. Foruma ima na pretek, od klixa do ss, postoji i zvanicna stranica (ciji nedostatak u proslosti je bio motiv za pokretanje Infa), mediji puno vise prate Sarajevo nego sto su to radili 2004. Tako da se nedostatak ove stranice ne bi ni osjetio sa te strane. Ipak postoji neka sentimentalnost u svima nama koja nam drzi nadu da ce se sutra pojaviti neko ko ce sa istim kvalitetom, integritetom i najvaznije ljubavlju ovo sve voditi kao mi nekad. Do tada, jebiga, strpite se. Tako je kako je.
Vedran Puljić
Adis_Hordas_ilijas
FKS U SRCU

Post by Adis_Hordas_ilijas »

Nemojte bezveze budalit' i razmisljat o gasenju foruma, sta vam je, ako treba "zaposlite" jos par admina pravila foruma se moraju postovati pa ako treba i rodjenog brata banovati, prvo mene pa sve ostale ako spamaju,lupaju gluposti, licno se prepucavaju preko foruma, najlakse je dici ruke od svega i ugasiti stranicu i sve, nemojte ni pomisljati na to, ima jos raje ovdje kojima je stalo do ovog foruma i ove price budite sigurni u to!!!

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

belmin wrote:Da,pisali ja i drug sa njega ...eto ti otvoreno,konkretno i precizno :nazdravi a sad uradi ono za sta te molim ima mjesec i vise :cool

Tako reci, neka ljudi vide šta si prije radio i kako si završio.

BHMUSLIMAN wrote:Edit Denis!: Trajni ban! Dosadio si i Bogu i narodu.

Glavni si uzrok 90% svadja na forumu. Tvoje sitne provokacije bez argumenata se vise nece trpiti!

A prije toga...
viewtopic.php?p=217157#p217157

Peca wrote:
BHMUSLIMAN wrote:
Dino! wrote:Ti si jedan obicni lazov, ko i trener kojeg hvalis i podrzavas! Lazes da su ti obrisani postovi, izmisljas da se ovdje ne mogu napisati suprotna misljenja vecini. Ne znam samo koji djavo vise dolazis na ovaj forum i ovu stranicu. Svi koji su napisali da mirza ostane svima je post ostao i nije izbrisan i nece biti. Mi smo forum zatvorili upravo iz razloga da bi ostali neutralni, a sad kao se tebi brisu postovi jer imas suprotno misljenje.

Ma OK,i ne cudi me ovo.Nego procitaj malo sta se napise o ljudima koji misle suprotno,a ima ih dosta.A ovo drugo boldovano me zabrinjava,jer ako dobro upratis ko pise i koliko vidjeces da sam ja na ovom forumu napisao desetak postova za 3 god, koliko sam clan istog.Dosad nisam pisao,ali kad vidim sta se pise i kakvi postovi,morao sam.Bogati izvini ako sam smarao 3 GODINE,samo nastavite .

Nešto ti nije jasno?

Sinoć SLAŽEŠ NAMJERNO da ti se brišu postovi kako bi bacio ovdje kost da mi kao ne dozvoljavamo da piše "jedna strana". Dino te fino pita da napišeš kad ti je i šta obrisano, praviš se Englez i ignorišeš samo. Ovo ti je sad prošlo, više neće samo da znaš.

A šta se to napiše o ljudima koji misle suprotno? Nađi mi post gdje neko vrijeđa članove koji misle suprotno od njih. To što su ti ljudi argumentovano napisali šta i kako misle nije ni njihov a ni naš problem, nego tvoj jer očito svoje stavove ne možeš argumentovati.

Pronađi postove od Casual_Dobrila. Momak ima svoj stav, i taj stav pokušava obrazložiti, a ne piše samo Mirza odlazi, Mirza ostani, Ne daj se, i sl. I je li njemu neko nešto loše rekao?!

Svojevremeno @belminova "rasprava" o Mirzi Varešanoviću...
viewtopic.php?p=226440#p226440
pOZz wrote:Da se podsjetimo...

pOZz wrote:
BHMUSLIMAN wrote:sto se tice mirze i ja bi bio najsretniji kad bi isti otisao bez da mu se isplati ono iz ugovora,a ako vec ne moze neka ga,mozda i bude sta od njega.

Nedolaženje na forum ti je godilo pa si promijenio priču. Čestitam.

I ti si nama došao da pričaš o argumentima...
HZ4EVER
Bolje zna od johnnya...

Post by HZ4EVER »

Ja samo neznam da li je pomoglo ono filtriranje foruma prosli put? Opet se nakacilo nekih nickova i likova koji nemaju veze sa realnoscu...izgubljeni i u prostoru i u vremenu!
Manjerka
FKS U SRCU

Re:

Post by Manjerka »

Adis_Hordas_ilijas wrote:Nemojte bezveze budalit' i razmisljat o gasenju foruma, sta vam je, ako treba "zaposlite" jos par admina pravila foruma se moraju postovati pa ako treba i rodjenog brata banovati, prvo mene pa sve ostale ako spamaju,lupaju gluposti, licno se prepucavaju preko foruma, najlakse je dici ruke od svega i ugasiti stranicu i sve, nemojte ni pomisljati na to, ima jos raje ovdje kojima je stalo do ovog foruma i ove price budite sigurni u to!!!

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

@Adise , nisam mislio na trajno gasenje , niti imam pravo traziti to , mislio sam konkretno na 7-14dana da svi malo stanemo na loptu.Ocigledno svaka prica koja se pokrene bila istina ili mahalanje ovdje bude povod onog naj jadnijeg u ljudima
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

nidze07 wrote:Izvini, ja sam pogresno protumacio. Pitao sam bez ikakve zle namjere. Kao jedan obican i stari forumas (po stazu) zelim da se uvede red. Nista vise.

Što se tiče eventualnih dvostrukih aršina, član FKSInfo tima je prije 2 sedmice banovan, jer je pretjer'o. Nemamo se više nikome pravdati i dokazivati nešto, ali eto, što bi rekli, #samokazem.
nidze07
FKS U SRCU

Post by nidze07 »

pOZz wrote:
nidze07 wrote:Izvini, ja sam pogresno protumacio. Pitao sam bez ikakve zle namjere. Kao jedan obican i stari forumas (po stazu) zelim da se uvede red. Nista vise.

Što se tiče eventualnih dvostrukih aršina, član FKSInfo tima je prije 2 sedmice banovan, jer je pretjer'o. Nemamo se više nikome pravdati i dokazivati nešto, ali eto, što bi rekli, #samokazem.

Sve je u redu. Objasnio si sve, idemo dalje. :)
KRV
FKS U SRCU

Post by KRV »

belmin je bivsi clan foruma, trajno je banovan, nemojte molim vas postavljati pitanja njemu direktno, nema potrebe.....

Kad je njega Denis provalio da je on usrok 90% svadja na forum......aferim Denise :DA:

"Sjescemo" i procesljati pravila foruma, postaviti ih ponovo i zamiliti vas da se pridrzavate istih......nadam se nekim dopunama tipa PLATE igraca i slicno..... :nazdravi
MI SMO DIVOVI!
Man3
FKS U SRCU

Post by Man3 »

Iz mog nekog ugla, "problem" infa je isti kao i sa sjeverom. Osnivaci infa (ekipa sa zapada u slucaju hz) su godinama napredovali do trenutka kad je trebalo smjenu generacija napraviti i povuci rucnu, a mladje uvesti u masineriju. Sada vecina ima poslovno-porodicne obaveze, i normalno da ce im tamo biti fokus slobodnog vremena, a ne citanje i banovanje raznih pacijenata.
Locked