RN'87 wrote:Ne znam moj Jux, mozda vise nikom. Koliko se sjecam, uvijek je bilo insajdera, politrona, ovakvih i onakvih na forumu. Tad smo lagano izlazili na kraj s njima, sto je sad problem?
Znas nas mentalitet, tesko je bilo koga ubjediti u suprotno. Ne treba onda ni pokusavati, osvrcite se na postove za koje smartate da su kvalitetni. Forumase koje smatrate iskrenim. Ignorišite ostale, pa cemo se mozda tako iscistiti.
Meni Apocal ne smeta, i vise postujem njega koji mozda nekad i poleti sa nekim zakljuckom, al makar znam da nema skrivenih namjera i da sve pise otvoreno, od onih koji provlace izmedju redova i truju, to mi je jadno. I moram te pitati, jesi li ti generalno zadovoljan poslovanjem kluba, gledajuci sve aspekte zajedno?
Napisao si odgovor, samo treba ignorisati likove koji pisu gluposti i nebuloze, koji konstatno pljuju stvari, najgore je kad tako nekome posvetis paznju, jos se vise osili. Sto vise ignorisati takve postove i cao, dosadice im jednom, ako ne dosadi fasovace ban sigurno.
Ne smeta meni niko konkretno na forumu, niti jedan pojedinac, Apocal ima dosta normalnih i korektnih postova ali ima i smorova tipa cijene karata (cini mi se da on stalno proziva), ali necu se ja sad sa njim prepucavati oko toga jer je u pravu, iako je dosadno svake sedmice citati da su karte skupe ali je u pravu. Metar drva je medju najrealnijim ljudima ovdje, i pogledaj sta mu se porucuje nakon svakog njegovog posta... Covjek pise stvari koje, siguran sam, misli pola foruma, ali je fazon da ga se napadne i optuzi da je strumf.
Iskreno, ne znam nista o poslovanju kluba osim ovoga sto se pise u medijima, prezadovoljan sam cinjenicom da nemamo dugovanja i ako se prema igracima uredno izmiruju sve obaveze, prezadovoljan sam kampom koji imamo, zadovoljan sam i sa dva trofeja u dvije sezone, nakon sedam godina posta, ocekivao sam da cemo biti sad prvi na zimskoj pauzi ali jebiga, desava nam se to sto nam se desava, tranzicioni period i trazenje pravog trenera i pravog modusa. I dalje smo u igri za oba trofeja ove sezone i pisao sam na drugoj temi neki dan svoje misljenje, poginuti u Mostaru prvo kolo proljetnog dijela i svim silama probati pobijediti, ako ne uspijemo halaliti se sa titulom i sve sile usmjeriti na kup. Ja sam prvi put na utakmici bio 1989. mescini, sa 7 godina, a poslije rata je zaista mali broj utakmica koje sam fulio, znaci da aktivno pratim Sarajevo 20 godina a znam stvari od ranije iz ocevih prica i starih novinskih clanaka, mi smo specificna sredina uvijek bili i tesko je preko noci to iskorijeniti, sad se ozbiljna prica vrti i vidi se da se nesto radi, zato cu reci da sam vise zadovoljan nego nezadovoljan, jer svaki rad mora proizvesti rezultat.
Mene ne zanimaju price tipa "ja cuo Dzemu da prica protiv nekoga", "Dino Selimovic ganja ljude po gradu" i slicno, a i ja sam dosta puta bio blizu igraca i slusao ih sta pricaju, nikad ruznu rijec nisam cuo protiv bilo koga u klubu... a zatekao sam se vise puta na mjestima gdje je bio veliki broj nasih igraca. I nisam poletio da napisem na forumu sta su jeli, sta pili i koje su pjesme narucivali... Ima jos ljudi koji znaju gdje izlaze nasi igraci i sta pricaju pa ne pisu, jer za tim nema potrebe jer se bezveze stvori animozitet prema igracima.
...let's bow our heads and let the trumpets blow...