Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
hordas'87
FKS U SRCU

Post by hordas'87 »

Nastavljaš biti duhovit.
Kleveta označava ogovaranje, omalovažavanje, vrijeđanje časti ili davanje izjave u kojima tvrdi neistine iako zna da su neistinite s ciljem stvaranja negativne slike o pojedincu.
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Re: Forum

Post by pOZz »

@Krajina i @hordas'87

Odmorit ćete 7 dana. Nismo obavezni čitati vaše nesuglasice - za to postoji pp.
Do nekih boljih vremena...
RN'87
Budući doktor... kuku nam se

Post by RN'87 »

Ti koji su napustili forum zbog nekoga su tanke licnosti
Srcu što je drago, ne može da kupi, đavolu su skupi, i duša, i tijelo, k*rcem ih Halide u čelo

#carvaHalid
VEDOpitar
FKS U SRCU

Post by VEDOpitar »

Vala ne pamtim da je ranije diskusija bila nesto kvalitetnija nego sad.Nema par ljudi, istina fale, ali kvazi insajdera je uvijek bilo.Cak su ovi sad male mace, u proslosti su svakakve informacije curile na forum.Svaki detalj pregovora se prenosio.

I BTW, znam i ja da je jedan od clanova koji je "napustio" sad aktivan pod drugim nickom, za ostale ne znam. :D

Aman svako malo neke zalbe, a sve sto vas ne zanima mozete uredno preskociti i nastaviti dalje.Simple as that.
CiCk0
FKS U SRCU

Post by CiCk0 »

Ja licno nisam nesto aktivan na forumu, ne pisem puno, ne da mi se jednostavno u prepirke neke ulaziti. Ali non stop sam u toku pratim, meni raja moja nije jasno jedna stvar.....zasto ali zasto...uvijek je neko prepucavanje ko je pametniji, ko ima bolju info, ti si 'vakav, ja sam 'nakav....vazda prepucavanja. Raja draga zar je toliki problem biti slozan, podrziti nekog, shvatiti kritiku na pozitivan nacin.... to u sustini treba biti bit ovog foruma, navijanja, nas kao navijaca FK SARAJEVA......shvatite jednu stvar.....Sarajevo kao klub raste, i mi moramo da rastemo sa njim, to nam je jednostavno obaveza. Ako ne shvatate sta zelim reci pojasnit cu kratko... mi smo prvo gospodski klub, drugo takvi smo kao i navijaci bili, treba da dostojanstveno na svoj nacin branimo boje i grb kluba a ne da se prepiremo jel ovaj slago, ovaj se pravi pametan.... u sustini takvi ljudi se jednostavno izbace iz kruga ljudi, ignorisu se...pa pisi materi neke tamo info, sletio ovaj onaj, ignore i cao. Imamo obavezu da svim ostalim navijacima pokazemo kako se drzi do kluba kao navijac FK SARAJEVA! Mozda ce se neki smijati al ja mislim da prava raja ce me skontat o cemu pricam.....

Pozdrav
Vjeruj nema zivota bez Sara'jva, dao bih milijardu dolara, za jedan sekund sa hordama....
VEDOpitar
FKS U SRCU

Post by VEDOpitar »

Do ega je.Jasno k`o dan.Samo neslaganje ce dovesti diskusiju do pitanja da li ti je misljenje bazirano na licnim razlozima, da li ti akteri koji se spominju dodju sta u rodu, da li imas licne probleme s forumasima, da li ih napadas, i sl. :D
CiCk0
FKS U SRCU

Post by CiCk0 »

VEDOpitar wrote:Do ega je.Jasno k`o dan.Samo neslaganje ce dovesti diskusiju do pitanja da li ti je misljenje bazirano na licnim razlozima, da li ti akteri koji se spominju dodju sta u rodu, da li imas licne probleme s forumasima, da li ih napadas, i sl. :D

Zar ego moze biti veci od svetinje?!?!
Vjeruj nema zivota bez Sara'jva, dao bih milijardu dolara, za jedan sekund sa hordama....
VEDOpitar
FKS U SRCU

Post by VEDOpitar »

CiCk0 wrote:
VEDOpitar wrote:Do ega je.Jasno k`o dan.Samo neslaganje ce dovesti diskusiju do pitanja da li ti je misljenje bazirano na licnim razlozima, da li ti akteri koji se spominju dodju sta u rodu, da li imas licne probleme s forumasima, da li ih napadas, i sl. :D

Ne znam, pitaj ih.Ja samo vidim da se tzv. forumski kredibilitet kod pojedinih brani na krajnje pateticne nacine i da im previse znaci.I nije to nista novo.
CiCk0
FKS U SRCU

Post by CiCk0 »

VEDOpitar wrote:
CiCk0 wrote:

Ne znam, pitaj ih.Ja samo vidim da se tzv. forumski kredibilitet kod pojedinih brani na krajnje pateticne nacine i da im previse znaci.I nije to nista novo.

Slazem se, fkt nigdje veze..... ako im ego moze biti veci od grba i boje.... pa nek budu simpatizeri kluba a ne navijaci...mislim i ja palamudim sada....nisam bio na tekmi od 2013, ali neke se stvari moraju poceti mjenjati iznutra.....da se odstrane takvi iz ekipe ili eventualno da se jednostavno ignorisu...
RN'87
Budući doktor... kuku nam se

Post by RN'87 »

Cicko ja te evo ovim putem pozdravljam, znali smo ga nekad podat u slogi dok si ti pustao, doduse davno je to bilo a nisam ni znao da si pitar :D
Srcu što je drago, ne može da kupi, đavolu su skupi, i duša, i tijelo, k*rcem ih Halide u čelo

#carvaHalid
slucajan
FKS U SRCU

Post by slucajan »

cicko vrati mi sesir lopove :D
Postby Krajina / Thu Jun 04, 2015 3:26 pm

Ti si slucajni bolestan
CiCk0
FKS U SRCU

Post by CiCk0 »

RN'87 wrote:Cicko ja te evo ovim putem pozdravljam, znali smo ga nekad podat u slogi dok si ti pustao, doduse davno je to bilo a nisam ni znao da si pitar :D

Hehehe sloga je bila meni nesto posebno :) vazda se moglo nac sarajevske raje, dobre za*ebancije, mahnes ga pa ti ni kockaste glave i gazdina playlista ne smeta :) A ja sam kume od rodjenja takav....pitar..... '94-te moja prva tekma da sam sam dosao na tekmu, u sred rata zbrisao kume na tekmu 11 godina mi bilo...kad mi je stari saznao (slucajno) ubio kiflu u meni....Ja se jednostavno nisam eksponirao ko neki sto se kunu u klub a bitniji im je ego od kluba..... dosta sam vremena proveo na sjeveru dok je jos Dzine bio tu, kasnije se preselio na istok i tu lagano,curu dovedem ( da je prevedem na islam) xD i uzivanje :)
Last edited by CiCk0 on 16 Dec 2015, 20:39, edited 1 time in total.
CiCk0
FKS U SRCU

Post by CiCk0 »

slucajan wrote:cicko vrati mi sesir lopove :D

Mnogo mi poznata situacija ( ne bih da se vadim xD ) al koji sesir xD jel crni xD :nazdravi
slucajan
FKS U SRCU

Post by slucajan »

CiCk0 wrote:

Mnogo mi poznata situacija ( ne bih da se vadim xD ) al koji sesir xD jel crni xD :nazdravi

jes crni,daj mi moj sesir :lol
Postby Krajina / Thu Jun 04, 2015 3:26 pm

Ti si slucajni bolestan
CiCk0
FKS U SRCU

Post by CiCk0 »

slucajan wrote:
CiCk0 wrote:

jes crni,daj mi moj sesir :lol

E pa stani, ti si meni to poklonio :D :D :D
Locked