Forum
Re: Forum
pOZz wrote:Kriv sam i kad me nema par dana.
Takav ti grah pao.

Handri me ovo pravo

Srcu što je drago, ne može da kupi, đavolu su skupi, i duša, i tijelo, k*rcem ih Halide u čelo
#carvaHalid
#carvaHalid
Zbog previše konekcija odjednom pukne veza između webstranice tj. ovog što vidimo i "sql" baze podataka u kojoj je smješten kompletan sadržaj foruma. Taj problem može riješiti samo kvalitetniji i mnogo skuplji webhosting. Dakle nije do vas.
Sent from my G630-U20 using Tapatalk

...Ja te volim Sarajevo, bordo su ti boje, volim svoga šampiona kao oči svoje!
Re:
mirzakv wrote:Zbog previše konekcija odjednom pukne veza između webstranice tj. ovog što vidimo i "sql" baze podataka u kojoj je smješten kompletan sadržaj foruma. Taj problem može riješiti samo kvalitetniji i mnogo skuplji webhosting. Dakle nije do vas.
Drugim rijecima ohan'te malo ba

viewtopic.php?f=1&t=3424&start=2385
Ta tema je za finog pregleda.Ne razumijem ovaj attention seeking trend na forumu.Insajderske se redaju jedna do druge, ali ime se ne moze reci jer "je Sarajevo na prvom mjestu i ko treba da zna, vec zna."Iako je "ocito" vec o kome je rijec i "samo slijepci to ne vide." Elem jos imamo dvije verzije i cini se da obje imaju finih supljina...
Ta tema je za finog pregleda.Ne razumijem ovaj attention seeking trend na forumu.Insajderske se redaju jedna do druge, ali ime se ne moze reci jer "je Sarajevo na prvom mjestu i ko treba da zna, vec zna."Iako je "ocito" vec o kome je rijec i "samo slijepci to ne vide." Elem jos imamo dvije verzije i cini se da obje imaju finih supljina...
Imam problem pri konekciji na forum sa tableta. Kada udjem na forum sve mi je pomjesano, u tragovima, nema ovih izmedju foruma podioka itd.
Da li bi se moglo to rijesiti brisanjem cookies? I ako bi, gdje je na forumu ta opcija, ja je ne vidim

Da li bi se moglo to rijesiti brisanjem cookies? I ako bi, gdje je na forumu ta opcija, ja je ne vidim

ja se prvo izvinjavam sto pisem ovo na ovoj temi ako nije namjenjeno... Hocu da pitam vezno za clansku uclanio sam se 05.12.2015 god.. i jucer sam je podigao i sad kad hocu da se ulogujem na fksarajevo.ba i na fan shop pise mi samo neispravni podaci sve sam probao velika mala slova... pa ne znam jel trebam se regristrovat na stranice ili samo ukucat ime i prezime i bar kod sa zadnje strane clanske ili da zovem odjel za clanstvo..
izvinjavm se na of topicu
"Ne ostavljaš siromašne roditelje da bi živio s bogatim starateljima" grande Totti....
nafakas wrote:ja se prvo izvinjavam sto pisem ovo na ovoj temi ako nije namjenjeno... Hocu da pitam vezno za clansku uclanio sam se 05.12.2015 god.. i jucer sam je podigao i sad kad hocu da se ulogujem na fksarajevo.ba i na fan shop pise mi samo neispravni podaci sve sam probao velika mala slova... pa ne znam jel trebam se regristrovat na stranice ili samo ukucat ime i prezime i bar kod sa zadnje strane clanske ili da zovem odjel za clanstvo..
viewtopic.php?f=39&t=2056