Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
Apocal
Frajer UDBA

Re: Forum

Post by Apocal »

ultraelektrika wrote:
Apocal wrote:Ovi igraci ne zasluzuju da budu amnestirani na forumu od bilo kakvih uvreda.

Slažem se da ne zaslužuju, i realno sve sto im se kaže ili napise je premalo. Ali ako budu to dopustili na forumu realno ode forum u tri lijepe materine...
Ipak je ovo najveća Internet zajednica bordo ludaka i simpatizera i mora se reda nekog održavati.

Ma zajebano kako god, razumijem svakog navijaca koji u naletu bijesa napise uvredu na racun nasih igraca. Niko ne razmislja racionalno u naletu bijesa nakon kurcobolje igraca i ljudi u klubu. Da znamo da ne mogu i da nemaju kvalitet pa hajd, nego kad znas da je to plod kurcobolje onda jos dodatno utice na stres i nervozu.
1946
mikiS
Кобре Дабре! Ко бре? Да бре!

Forum

Post by mikiS »

A da se uvede 24 sata amnestije nakon utakmice? :D
Ljutio me Alaim...
ultraelektrika
Ne da na Hebiba

Post by ultraelektrika »

Apocal wrote:
ultraelektrika wrote:
Apocal wrote:Ovi igraci ne zasluzuju da budu amnestirani na forumu od bilo kakvih uvreda.

Slažem se da ne zaslužuju, i realno sve sto im se kaže ili napise je premalo. Ali ako budu to dopustili na forumu realno ode forum u tri lijepe materine...
Ipak je ovo najveća Internet zajednica bordo ludaka i simpatizera i mora se reda nekog održavati.

Ma zajebano kako god, razumijem svakog navijaca koji u naletu bijesa napise uvredu na racun nasih igraca. Niko ne razmislja racionalno u naletu bijesa nakon kurcobolje igraca i ljudi u klubu. Da znamo da ne mogu i da nemaju kvalitet pa hajd, nego kad znas da je to plod kurcobolje onda jos dodatno utice na stres i nervozu.

Sve se razumijemo, kad sve saberem sta sam ispsovao i ogriješio zbog Sarajeva najvjerovatnije da ću "gore" samo radi toga biti korišten kao hepo kocka, :djavo
Ipak znaš i sam kakvi smo kolektivno kao ljudi, daj prst ode ti ruka... Zato je najbolje nultu toleranciju za bilo kakvo psovanje na forumu, i onda nema ljutnje. Jedno je opsovati naglas od huje i ljutnje kad se iznervira čovjek, dok pisati to isto bas i ne može se podvesti pod "izletilo jbg..."
Semire hvala ti !
Krajina
FKS U SRCU

Forum

Post by Krajina »

Znate kako je jedan admin davno tekao:

"Kome se ne svidja, zna gdje su vrata.":)
vela46
FKS U SRCU

Forum

Post by vela46 »

Postoji li mogucnost da se uvedu kraci banovi? Mislim da je u nekim slucajevima 7 dana previse, npr 24h, 48h ban, po meni to ne bi bilo lose. :nazdravi
Šta hoće družina sa uske pruge, kraj dvije titule iz bivše Juge?
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

Ne.
Do nekih boljih vremena...
wenger
Bare-bare sa Rafom Benitezom

Post by wenger »

mikiS wrote:A da se uvede 24 sata amnestije nakon utakmice? :D

:DA:
Ovo slicno sam htio predloziti, samo ne mora biti 24 sata, nego recimo do 08:00 h ujutro kada opet zakoni stupaju na snagu.
To bi bilo najbezbolnije rjesenje :D

Jer ne moze se trpiti sta nam priredjuju (sad zbog KRV-a ne smijem ni reci ko :P ), ne mogu ih nazvati igracima, pa ako nista daj da se postom tokom tog dana napise misljenje o njima.
"HOŠ' TI IL' ČU JA? HAJ' TI..." NAPOLJE
O'Grayso
Dijasporac

Post by O'Grayso »

ja uopste ne vidim potrebu za psovanjem na forumu, IKAD. znaci, kad te nasi igraci iznerviraju, lupi sakom u zid, izderi se na nekoga, razbij pepeljaru, *** mu mater NA GLAS, milion stvari mozes uraditi u afektu, sto je i normalno. ali "psovanje na forumu u afektu" je za mene nonsens. kako mozes u afektu napisati nesto? afekt je trenutak, koji, dok ti uhvatis za tastaturu, odes na forum, otvoris zeljeni topic, i prodje. znaci notorna glupost. naucite se kontrolisati.
isto je i sa ovim "nazivima" za igrace. da je Radovca neko nazvao projektom, cisto informativno, da bi informisao nekoga da je Radovac projekat kluba, onda ok. problem je sto se svi ti nazivi (projekat, drina, kockar i sl.) koriste s uvredljivim tonom i sarkazmom.
aspsolutna podrska od mene, za sva aktuelna pravila, kao i penale za krsenje istih.
ko tebe kamenom, ti njega poluosovinom od Stojadina
VEDOpitar
FKS U SRCU

Post by VEDOpitar »

O'Grayso wrote:ja uopste ne vidim potrebu za psovanjem na forumu, IKAD. znaci, kad te nasi igraci iznerviraju, lupi sakom u zid, izderi se na nekoga, razbij pepeljaru, *** mu mater NA GLAS, milion stvari mozes uraditi u afektu, sto je i normalno. ali "psovanje na forumu u afektu" je za mene nonsens. kako mozes u afektu napisati nesto? afekt je trenutak, koji, dok ti uhvatis za tastaturu, odes na forum, otvoris zeljeni topic, i prodje. znaci notorna glupost. naucite se kontrolisati.

Bravo
RN'87
Budući doktor... kuku nam se

Post by RN'87 »

O'Grayso wrote:ja uopste ne vidim potrebu za psovanjem na forumu, IKAD. znaci, kad te nasi igraci iznerviraju, lupi sakom u zid, izderi se na nekoga, razbij pepeljaru, *** mu mater NA GLAS, milion stvari mozes uraditi u afektu, sto je i normalno. ali "psovanje na forumu u afektu" je za mene nonsens. kako mozes u afektu napisati nesto? afekt je trenutak, koji, dok ti uhvatis za tastaturu, odes na forum, otvoris zeljeni topic, i prodje. znaci notorna glupost. naucite se kontrolisati.
isto je i sa ovim "nazivima" za igrace. da je Radovca neko nazvao projektom, cisto informativno, da bi informisao nekoga da je Radovac projekat kluba, onda ok. problem je sto se svi ti nazivi (projekat, drina, kockar i sl.) koriste s uvredljivim tonom i sarkazmom.
aspsolutna podrska od mene, za sva aktuelna pravila, kao i penale za krsenje istih.

Sta uradi frajeru skandinavija
Srcu što je drago, ne može da kupi, đavolu su skupi, i duša, i tijelo, k*rcem ih Halide u čelo

#carvaHalid
Butmiran
FKS U SRCU

Forum

Post by Butmiran »

U neku ruku je i u pravu jbg. :D

Sent from my LG-D405 using Tapatalk
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
VEDOpitar
FKS U SRCU

Post by VEDOpitar »

Ovo za psovke je 100% upravu.Svi koji psovke pisu na forumu na nacin koji je on opisao gore zapravo zele da ostalima pokazu koliko su oni nasekirani i ogorceni... a FB lijepo integrirao opciju da se izjasnite kako se osjecate, jer to za foruma bas i nije.
tarpi do bagro
FKS U SRCU

Post by tarpi do bagro »

:DA:
Mrzim hitmana, mikiSa, BenkuMersudina, Anonimnog i Tastaturu!
mikiS
Кобре Дабре! Ко бре? Да бре!

Post by mikiS »

Psovalo se i psovaće se :D
enter
KladiJoničar

Post by enter »

Banovalo se i banovat će se. :D
Locked