Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
KRV
FKS U SRCU

Re: Forum

Post by KRV »

swoper wrote:Ma ja krve, ne daju im zene pisati :D

Opet nisi napisao nickove koji su "napustili" forum :P

Onda mi se u svom tom jadu pojavi neki 2 die 4 I hladno napise "nikad kluba od nas" :cekic Pa bolan to nije za bana vec za samara. Posere se lola na 70 godina postojanja kluba I hiljade sportista I radnika koji su prodefilovali kroz njega I penzije u klubu zaradili a sad im dodje nakav poletarac I kaze da mi nismo klub :ljut

Vidis, tu se slazem da je za samara, ne jedan nego dva, ali ne i za bana. To je njegovo licno misljenje brate, on tako misli i njemu na obraz, ja to nisam govorio kad su 100 puta gori ljudi vodili klub, a kamol' danas. To njegovo licno misljenje ne krsi pravila foruma.... ;) Tvoje je samo da se ne primas za postove takvog sadrzaja......

Evo danas ovaj neki vela havle hladno izvali da Sarajevo nema vise od 1000 aktivnih clanova. Postoje dvije mogucnosti zbog kojih je to napisao. Prva je da pojima nema vec samo mlati praznu slamu I da se malo ko napravi pametan a druga je ta da svjesno iznosi neistine vezano za nas klub iz nekih njemu poznatih razloga. Ja ne ulazim koja je od tih stvari tacna ali koja god da je on zasluzuje ban jer isnosi neistinite cinjenice vezane za nas klub I tako mu direktno steti. Ti KRV-e ne mislis da je to za bana?

Kao i za gornji kometar, ja sam ubijedjen da je to njegovo LICNO misljenje, i da lik nije upoznat sa trenutnom situacijom oko clanarine i aktivnih clanova. Ne moras ti imati veze u klubu da bi LOGIKOM dosao do podatka da smo ove godine uclanili sigurno preko 1000 clanova, plus svi MI koji placamo svake godine clanarinu, dodjes to minimalne cifre od 3 do 4000 aktivnih clanova. Sto je on izvalio cifru od 1000 aktivnih clanova, fakat ne znam, niti me da ti pravo kazem interesuje. Eto momak iza njega ga je fino "poklopio" sa realnom cifrom sto je na kraju krajeva i istina. Opet bi izjava tipa njegove, prije zasluzila samar (ovaj put samo jedan :P ) nego ban, jer nije prekrsio pravila foruma. Mozda bi ja skrenuo paznju na zaposlene u klubu (sugestija) da nekad objave informaciju o broju aktivnih clanova, ali iskreno, taj broj JA LICNO ne moram ni da znam.....uopste me ne interesuje.

Da sumiram....velika odgovornost lezi na vama administratorima da vratite ugled ovom forumu a to necete postici lijepom rijecju...batina (ban i ogranicenje piskaranja) je iz raja izasla.

Slazem se i ovdje sa tobom, ali vjeruj da nikom od admina nije stalo da banuje raju. Ovdje smo svi ZBOG LJUBAVI prema BORDO boji.......i tako se svi trebamo i ponasati.

Jos nesto......nema ga ovdje na forumu koji je bio "dobar" poslije derbija onaj dan/noc/jutro........ali samo razmisli sta bi ja, ti, peti, deseti dobro donio ovom forumu, da smo im svima yebavali od do......od igraca do uprave. JESAM, sjetio sam im se najblize familije i najgorih kletvih na dunjaluku poslije derbija, ali na drugim mjestima (grupama na whatsuppu, viberu, uzivo sa prijateljima i "bolesnicima" bordo boje....ali se nisam istresao ovdje na forumu!

I jos na kraju @Krajina
Meni licno je "kockar" i "alkoholicar" uvreda, iako i pijem i kockam (kladionica), ali tako igrace FK Sarajeva ne bi trebali zvati jer svi oni imaju svoja imena i prezimena, nadimke i brojeve dresova......jel ti LAKSE napisati #xx ili kockar? daaaaaaj ba......... :nazdravi
MI SMO DIVOVI!
VelaHavle
Vela Kuvete

Post by VelaHavle »

Dajte KRVetu bordo nik. :D
Image
swoper
FKS U SRCU

Post by swoper »

Ja tebe KRV-e u potpunosti razumijem pa čak se i sa većinom tvojih tvrdnji slažem ali moraš prihvatiti činjenicu da izvanredne okolnosti zahtjevaju izvanredne reakcije.
Pravila se trebaju revidirati i mora se početi kažnjavati po nekom novom pravilniku. Mora se kazniti kad neko napiše da sarajevo nije klub ne samo zbog tog pojedinca već da se pošalje poruka da se o klubu nemože tako govoriti na forumu navijača FKS jer ako takve stvari dopuštamo hajde onda da pustimo i male plave koji nam puno ne psuju da budu članovi foruma.

Mora se kazniti velahavle kad iznese neistinitu informaciju čisto da bi se tog velahavlu natjeralo da sljedeći put 3 puta razmisli prije nego izvali neku drugu glupost.
Mora se kazniti i ovaj fojnica koji je ako se ne varam jednom lupio glupost pa mu se svi smijali i prošao bez kazne da sljedeći put razmisli sta će pisati.
Mora se kazniti i apocal kada mu je 15 postova za redom pljuvanje i najgore crnjačenje.
Mora se kazniti i neki tastatura kad napiše samo "bijednici" misleći da to valjda ima težinu gorskog vijenca.
Mora se kazniti i neki rajvosa.071 kad mu 5 postova za redom sadrži neki ko fol "izmedju redova" fazon za koji ni on sam nezna šta bi trebao da znači već tako piše nebi li stvorio mit o sebi kao o liku koji zna neke informacije.
Mora se kazniti i neki krajina kad na ozbiljnim temama piše "ok" "jesam" "nisam" "ko?" "gdje" "aha" i slično.

Svi ovi pomenuti i još njih dosta se moraju kazniti ne zato što swoperu ili nekom drugom ne svidja to što oni pišu ili ima nešto lično protiv njih već da bi se kvalitet postova na forumu podigao pa da bi kvalitetni postovi od recimo lerdija,kerima ili nekog trećeg došli do izražaja.

Jebiga ja sam takav tip da nemam dlake na jeziku. Znam da sam sa ovim direktnim prozivanjem čačnuo u sujetu mnogih ali to je sve jer želim da ovaj forum opstane i podigne kvalitet i nikako nije upućeno protiv navedenih lica zbog nekog ličnog animoziteta ili želje da ih se diskredituje radi suprotnog stava.
swoper
FKS U SRCU

Post by swoper »

i zaboravih ono najvažnije

molim pOZz-a ili KRV-a ili nekog drugog admina da nam ovde javno kaže (ako imaju ta saznanja) dali ovo raslojavanje na forumu ima za cilj da se ovaj forum diskredituje radi neke nove stranice i foruma navijača sarajeva koju neko planira da napravi?
Ako je to tako da i ja batalim ovo piskaranje i da se manem ćoravog posla tj. da se prepustim neminovnom kako je to onomad bilo i sa org-om.
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

@Krajina

Ukoliko nemaš ništa konstruktivno reći na ovoj temi, ne komentariši.
Do nekih boljih vremena...
slucajan
FKS U SRCU

Post by slucajan »

@swoper
Nije da u nekim stvarima nisi u pravu.
Ali niko ko istinski voli ovaj klub nije napustio forum.
Tako da nema potrebe da "napustas" "ides" ili sta vec.

Kako je otisao Ibrakovic ostala je samo ona standardna kritika svake druge hefte sto su nam skupe karte :D
Postby Krajina / Thu Jun 04, 2015 3:26 pm

Ti si slucajni bolestan
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

swoper wrote:i zaboravih ono najvažnije

molim pOZz-a ili KRV-a ili nekog drugog admina da nam ovde javno kaže (ako imaju ta saznanja) dali ovo raslojavanje na forumu ima za cilj da se ovaj forum diskredituje radi neke nove stranice i foruma navijača sarajeva koju neko planira da napravi?
Ako je to tako da i ja batalim ovo piskaranje i da se manem ćoravog posla tj. da se prepustim neminovnom kako je to onomad bilo i sa org-om.

Konkretnih saznanja nemam, samo znam da niko neće uništiti ovaj forum ma koliko god to htio.
Do nekih boljih vremena...
ALLI
FKS U SRCU

Post by ALLI »

Na ovom forumu sam od samog pocetka, bas kao sto je to bio slucaj i sa nekim drugim "rahmetli" forumima navijaca FK Sarajevo, tako da mogu govoriti o toj nekoj "nostalgiji" za boljim forumskim vremenima.

Bilo je uvijek uspona i padova, ubacenih elemenata, interesdzija, sitnih interesdzija, kontrasa, objektivnih forumasa, ubleha i svih mogucih profila ljudi. Nije istina da je diskusija na ovom forumu na dnu, vec da se recimo prolazi kroz odredjenu krizu i nepovjerenje. Bilo je i gorih momenata u forumskom zivotu navijaca FK Sarajevo, ali je i to proslo, pa ce proci i ovo.

Pravila se trebaju revidirati naravno, ima propusta, desavaju se. Swoper je naveo eto ove likove, ja mogu neke druge za mnogo gore stvari i lazi, perfidne spletke i smicalice. Dolaze neki novi clanovi, neka nova shvatanja.

Ali bilo ko da dodje, nikad me nece ubjediti da je AI dobar za FK Sarajevo i da mu je tu mjesto. Isto tako, nikad me niko nece ubjediti da je taj isti AI bolji covjek od Dine Selimovica. Nebitno koliko budu kolale price da se Dino Selimovic druzi sa Irfanom, da ne zna ko su istaknuti igraci kluba ili koliko je prepotentan. Tu lezi i osnova tog nekog "raskola" na forumu, od kojeg korist imaju samo pojedini, a ostatak ili ubija vrijeme ili se svadja bez potrebe.

I mozda je sad ovo irelevantno za nekoga, ipak je to osnova ovih novih "podjela". Ali postojale su slicne podjele i prije, ali eto da ne kopamo po tome. Ne treba dalje ici od pojave BP-a.

Mene zanima teren i dobra igra Sarajeva na terenu, nikakvo mesetarenje, kurve, donacije, kurci i ostali palci.

Raslojavanje na forumu se radi namjerno, ali vrijeme ce to sve lijepo da pokaze. Do tada ima add foe.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ - PULJA 1985-2009

Bijeda je karakterna osobina.
ultraelektrika
Ne da na Hebiba

Post by ultraelektrika »

U principu bi ovde svi trebali biti iz ljubavi prema bordo boji, naravno svako sa svojim viđenjem onog što je najbolje za FKS.
Nažalost postoje neki koji su tu iz nekih svojih ili tuđih interesa, ali srećom su u manjini.
To što neki uzimaju sebi za pravo da određuju koliki je ko navijač samo pokazuju koliko usko razmišljaju i ne govori o onima na koje se njihova priča odnosi nego vise o njima samima.
Semire hvala ti !
Hz_Fojnica
Referent za rodne listove

Post by Hz_Fojnica »

Hoćel iko reci kakvi su to interesi?
I ko su ti ljudi?
Genialle
FKS U SRCU

Post by Genialle »

Fali Malta da smiri situaciju kad se zakuha,fale Smajine analize,fale hitman i ovi njegovi da malo smaraju i fale Nandini listici na temi kladionica...ostalo je 95 % isto.
DACA KG
FKS U SRCU

Forum

Post by DACA KG »

Ne mogu da vjerujem da na forumu navijaca f KLUBA SARAJEVO koji postoji zbog tog KLUBA recenica "nikad kluba od nas" nije za bana.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Mas_Hero
FKS U SRCU

Post by Mas_Hero »

Moje licno misljenje da je ovo sve zato sto se ne tako davno desila "cistka" na forumu i mnogi poslije te "cistke" nemaju pristup ovom forumu pa je malo i piskaranje i sve ostalo opalo..
Mozda je ovako i bolje jer je tad bilo tonu 10000% tacnih informacija, svaki dan neka mahalska, ovaj rekao ovo, ovaj ono i tako u nedogled...
R.I.P Vedran Puljic
ultraelektrika
Ne da na Hebiba

Post by ultraelektrika »

E hajde sad fino priznajte je li forum srušio A.I. ili je Radovac pucao u servere :lol
Semire hvala ti !
RN'87
Budući doktor... kuku nam se

Post by RN'87 »

Zahvaljujem se pOZzu, sto je ipak istrajan i koliko vidim jedini aktivni administrator. Dakle da nije njega mogli bi se sto bi se u narodu reklo, jebat.

Ja ne znam ko su ti kvalitetni forumasi koji su napustili forum a ovdje sam pet godina. Moze li ih neko imenovati? Ako se misli na maltu koji je svojevremeno pljuvao ove za koje danas radi (ironije li :D), ili sarajevskog koji je u pravilu pisao kad njemu odgovara, iznenadjen sam. Meni eventualno fali Semir (s kojim sam uglavnom u vjecitoj kontri, ali opet pravi znalac) i uz njega zigson. A to su dva covjeka na nas ovoliko.

I dalje forum ima velikih broj dobrih analitcara, ljudi zaduženih za dobru zajebanciju, najvise istinskih zaljubljenika bordo boje sto je i najvaznije.

Ja uzivam citajuci i elektriku i slucajnog i wengera, da se ne spominju ALLi, Vratnik, enter, vazna, sarajlija89, j4l3, jasmin93 itd. A ne ubiju me ni postovi poete a ni denchija :D. Osim toga forum je stvar izbora.

Za kvalitet foruna predlazem da se ALLIju objasni da je Dino kvaran, Adisu da se zabrani da namiguje,
Fojnica da se isplati za Celik, Apocalu da se utalimo za sezonsku, Krajina da se banuje na mjesec, Hitman da ne skace na prozivke prema konama i da se nametne opsti negativan stav prema Velkoskom :D
Srcu što je drago, ne može da kupi, đavolu su skupi, i duša, i tijelo, k*rcem ih Halide u čelo

#carvaHalid
Locked