swoper wrote:Ma ja krve, ne daju im zene pisati
Opet nisi napisao nickove koji su "napustili" forum

Onda mi se u svom tom jadu pojavi neki 2 die 4 I hladno napise "nikad kluba od nas"Pa bolan to nije za bana vec za samara. Posere se lola na 70 godina postojanja kluba I hiljade sportista I radnika koji su prodefilovali kroz njega I penzije u klubu zaradili a sad im dodje nakav poletarac I kaze da mi nismo klub
![]()
Vidis, tu se slazem da je za samara, ne jedan nego dva, ali ne i za bana. To je njegovo licno misljenje brate, on tako misli i njemu na obraz, ja to nisam govorio kad su 100 puta gori ljudi vodili klub, a kamol' danas. To njegovo licno misljenje ne krsi pravila foruma....

Evo danas ovaj neki vela havle hladno izvali da Sarajevo nema vise od 1000 aktivnih clanova. Postoje dvije mogucnosti zbog kojih je to napisao. Prva je da pojima nema vec samo mlati praznu slamu I da se malo ko napravi pametan a druga je ta da svjesno iznosi neistine vezano za nas klub iz nekih njemu poznatih razloga. Ja ne ulazim koja je od tih stvari tacna ali koja god da je on zasluzuje ban jer isnosi neistinite cinjenice vezane za nas klub I tako mu direktno steti. Ti KRV-e ne mislis da je to za bana?
Kao i za gornji kometar, ja sam ubijedjen da je to njegovo LICNO misljenje, i da lik nije upoznat sa trenutnom situacijom oko clanarine i aktivnih clanova. Ne moras ti imati veze u klubu da bi LOGIKOM dosao do podatka da smo ove godine uclanili sigurno preko 1000 clanova, plus svi MI koji placamo svake godine clanarinu, dodjes to minimalne cifre od 3 do 4000 aktivnih clanova. Sto je on izvalio cifru od 1000 aktivnih clanova, fakat ne znam, niti me da ti pravo kazem interesuje. Eto momak iza njega ga je fino "poklopio" sa realnom cifrom sto je na kraju krajeva i istina. Opet bi izjava tipa njegove, prije zasluzila samar (ovaj put samo jedan

Da sumiram....velika odgovornost lezi na vama administratorima da vratite ugled ovom forumu a to necete postici lijepom rijecju...batina (ban i ogranicenje piskaranja) je iz raja izasla.
Slazem se i ovdje sa tobom, ali vjeruj da nikom od admina nije stalo da banuje raju. Ovdje smo svi ZBOG LJUBAVI prema BORDO boji.......i tako se svi trebamo i ponasati.
Jos nesto......nema ga ovdje na forumu koji je bio "dobar" poslije derbija onaj dan/noc/jutro........ali samo razmisli sta bi ja, ti, peti, deseti dobro donio ovom forumu, da smo im svima yebavali od do......od igraca do uprave. JESAM, sjetio sam im se najblize familije i najgorih kletvih na dunjaluku poslije derbija, ali na drugim mjestima (grupama na whatsuppu, viberu, uzivo sa prijateljima i "bolesnicima" bordo boje....ali se nisam istresao ovdje na forumu!
I jos na kraju @Krajina
Meni licno je "kockar" i "alkoholicar" uvreda, iako i pijem i kockam (kladionica), ali tako igrace FK Sarajeva ne bi trebali zvati jer svi oni imaju svoja imena i prezimena, nadimke i brojeve dresova......jel ti LAKSE napisati #xx ili kockar? daaaaaaj ba.........