Kada otvoriš podforum i na temi "Sezona..." ti se crveni lopta pritisneš je i vodi te na zadnji nepročitaani post.
Kleveta označava ogovaranje, omalovažavanje, vrijeđanje časti ili davanje izjave u kojima tvrdi neistine iako zna da su neistinite s ciljem stvaranja negativne slike o pojedincu.
Ovo već počinje biti ozbiljan problem. Naime, večeras smo banovali još jedan akaunt, a samo zbog toga što je imao šifru "sarajevo" i preko kojeg su druge osobe imale pristup forumu. Ja ne znam više šta čovjek treba uraditi pa da nas poslušate i da ne stavljate takve lahko predvidive šifre. U pitanju je vaša lična sigurnost kao i integritet foruma kao takvog. S toga još jednom apel...
Stavite složenu šifru kombinujući slova i brojeve.
Ukoliko budete imali problema pri mjenjanju šifre, javite se administraciji.
molim vas jel do mene ili do vas , kad udjem na forum preko mozzile, nesto nije uredu , ne vide se avatari, sve je razbacano, kad udjem preko chroma sve je ok ?
Molim administratore da od veceras svako vrijedjanje i prozivanje igraca banuju. Razlog tome je podizanje atmosfere pred jednu od najvaznijih utakmica sezone koja nam vrlo lako moze donijeti titulu aBd. Dosta je više prozivanja Ma kraju sezone prozivajte i tjerajte koga god hocete
Kleveta označava ogovaranje, omalovažavanje, vrijeđanje časti ili davanje izjave u kojima tvrdi neistine iako zna da su neistinite s ciljem stvaranja negativne slike o pojedincu.
Boza wrote:Molim administratore da od veceras svako vrijedjanje i prozivanje igraca banuju. Razlog tome je podizanje atmosfere pred jednu od najvaznijih utakmica sezone koja nam vrlo lako moze donijeti titulu aBd. Dosta je više prozivanja Ma kraju sezone prozivajte i tjerajte koga god hocete
Ako smo na tribinama uspijeli postati "civilizovani" i ovdje je potrebno.
Suzdrzimo se negativnosti sto na tribini sto na forumu bar jos ovih 4-5 kola pa cemo poslije il jebat im sve po spisku ili skupa slavit, situacija je takva da sada moramo biti slozniji i jaci nego ikad !!!
Suzdrzimo se negativnosti sto na tribini sto na forumu bar jos ovih 4-5 kola pa cemo poslije il jebat im sve po spisku ili skupa slavit, situacija je takva da sada moramo biti slozniji i jaci nego ikad !!!
Slavis titulu a jebes ibrakovicu sve, i onda taj isti ibraka dodje i gurne onaj pehar i meni i tebi u usta i kaze sta je, "osvojio" sam titulu ! Ne ide moj Sema