zigson wrote:Ghetaldus wrote:http://www.jabuka.tv/skandalozno-sluzbena-stranica-fk-sarajeva-objavila-da-igraju-sa-nk-listica/
Sema ti si moj idol.![]()
![]()
![]()
joj, gdje ovo izvuce
Život sam riskir'o hahaha.

Denis! wrote:Znaci ipak je problem sto je Malta banovan, ne pravilo. Ako do sad nisi skontao da su arsini prema svima isti, onda ti ja tu nista ne mogu. A necu sigurno dovoditi u pitanje integritet foruma banujuci jedne i gledajuci kroz prste drugima zbog iste stvari.
Pravila su ista za sve, Maltu, tebe, mene, Semu, pa sve do nekoga ko se jutros registrovao. Sto prije shvatite da necete proci bez bana samo zato sto ste duze tu ili sto ste ozbiljniji, bolje informisani, stariji od nekih drugih clanova, to bolje za sve.
p.s. Ne znam ustvari sto se pravdam uopste. Odluka je takva - kakva je. Tacka.
Boza wrote:
Naravno da je problem kad ne cijeniš nekog koga trebaš cijeniti, nego stavljaš sve u isti koš
Ja nikad navijače ne stavljam u isti koš, ne mogu biti isti onaj što uvijek dolazi i onaj što dodje jednom pa ulijece u teren protiv Borca glumi mangupa pa ga popušimo 3-0 i na kraju vjerovatno titulu izgubimo zbog te utakmice
Svaka čast, nema dalje
Svaka škola se u životu placa pa tako i ova
Živ i zdrav ti meni bio, pucaj odluke kakve hoćeš zaboli me za njih a TAČKE pečataj ženi ako smiješ
vuva wrote:Boza wrote:
Naravno da je problem kad ne cijeniš nekog koga trebaš cijeniti, nego stavljaš sve u isti koš
Ja nikad navijače ne stavljam u isti koš, ne mogu biti isti onaj što uvijek dolazi i onaj što dodje jednom pa ulijece u teren protiv Borca glumi mangupa pa ga popušimo 3-0 i na kraju vjerovatno titulu izgubimo zbog te utakmice
Svaka čast, nema dalje
Svaka škola se u životu placa pa tako i ova
Živ i zdrav ti meni bio, pucaj odluke kakve hoćeš zaboli me za njih a TAČKE pečataj ženi ako smiješ
svaka ti je zlata vrijedna!
mene je opucao na spomen Husrefakao receno da se ne spominje
i u mojih 10g forumanja na ovom forumu dobijem ban zbog nase legende
Boza wrote:zigson wrote:Boza wrote:ponasanje ko u drota
tacno si pogodio u cemu je problem, a nisi ni svjestan
o cemu ti?
nije valjda da je policajac?
![]()
![]()
![]()
![]()