Forum
Re: Sezona 2014/15 - igrački kadar
Denis! wrote:hordemalta - ban 7 dana.
nije čovjek znao za pravilo ne zezaj gdje ces maltu banovati
poništi to
ISTINA ZA VEDRANA
Za svako krsenje pravila ide ban 7 dana. Potrudite se da ovo procitate, argumenti "nisam znao" se nece uvaziti.
Vedran Puljić
Denis! wrote:Za svako krsenje pravila ide ban 7 dana. Potrudite se da ovo procitate, argumenti "nisam znao" se nece uvaziti.
Cuj putrudite se, pa nije svak slobodan 24 sata da može čitati svaki dogadjaj koji se dešava po forumu. Ja sam lično pročitao ali nije svak i nemože ga svak pročitati jer to je prosto nemoguće
I daj malo se spusti na zemlju ovo je forum i ne vidim šta je čovjek loše napisao
Izgleda da želite da otjerate i ono malo dobre,kulturne,ozbiljnije i korektne raje što je ostalo na forumu.
Jeli Vam to želja da Vam samo djeca koriste forum?
Ako je odmah me banuj doživotno
ISTINA ZA VEDRANA
Re: Forum
Cuj putrudite se, pa nije svak slobodan 24 sata da može čitati svaki dogadjaj koji se dešava po forumu. Ja sam lično pročitao ali nije svak i nemože ga svak pročitati jer to je prosto nemoguće
I daj malo se spusti na zemlju ovo je forum i ne vidim šta je čovjek loše napisao
Izgleda da želite da otjerate i ono malo dobre,kulturne,ozbiljnije i korektne raje što je ostalo na forumu.
ISTINA ZA VEDRANA
Boza wrote:Denis! wrote:Za svako krsenje pravila ide ban 7 dana. Potrudite se da ovo procitate, argumenti "nisam znao" se nece uvaziti.
Kada se donese neki zakon on se objavi u medijima i sluzbenim glasilima. Ako ti to nisi procitao i prekrsio si taj zakon argument "Nisam znao" se ne priznaje. Tako je i ovdje. Pravilo je dva puta ponavljano. Kome se ne svidja, moze slobodno sam napustiti forum. Ne moram ga ni ja ni bilo ko drugi od administratora banovati.
p.s. Cilj je upravo suprotno, ako te vec toliko zanima. Zbog tih vasih postova ovdje imamo bruku padobranaca sa izmisljenim informacijama na koje se raja prima. Pa je kasnije opste razocarenje kada taj kojeg su lupili ne dodje.
A ja sam izgleda dovoljno bio spusten na zemlju. Obzirom da ste napravili smijuriju od foruma od kako sam prestao banovati kao nekad.
Vedran Puljić
Nek' ste ga banovali, zaslužio je

Kleveta označava ogovaranje, omalovažavanje, vrijeđanje časti ili davanje izjave u kojima tvrdi neistine iako zna da su neistinite s ciljem stvaranja negativne slike o pojedincu.
Ne bi rekao da si spusten pogotovo kad znaš o kome se radi, kad znaš kojim se poslom čovjek bavi i kad znaš da nije balavac i neko ko je napravio smijuriju od ovog foruma i isto tako ti ne dozvoljavam da i mene svrstavaš u grupu ljudi koji su napravili smijuriju od foruma.
Kao moderator bi trebao prelistati istoriju korisnika foruma pa onda reći za korisnika (u ovom slučaju smo ja i hordemalta u priči) da je taj isti pravio i napravio smijuriju od foruma
Ne mogu da vjerujem kako padaš na dječije priče nastane opšte razočarenje kada neki igrač ne dodje
Kakve to veze ima?
Hiljadama transfera propada i šta sad ljudi bi trebali pogasiti sve forume da se ne bi ko razočarao
Jeli se na forumu pričalo o nečemu što je ZAKONSKI ZABRANJENO?
Ja koliko znam nije, i svaka normalna diskusija bez vrijedjanja i kršenja zakona je odobrena i nigdje te niko nikad neće banovati
Hiljadu puta sam Vam predlagao da napravaite VIP selekciju foruma da tu zonu mogu koristiti odabrani i ljudi od povjerenja. Ako treba da Vam se dostave i kopije dokumenata za registraciju u VIP zonu da se zna ko je u njoj, ali ne Vi hoćete ozbiljnost sa masom djece na forumu i onda kažeš da neko ko nema veze sa tim pravi smijuriju od foruma
SRAMOTA!
Pozdrav
Kao moderator bi trebao prelistati istoriju korisnika foruma pa onda reći za korisnika (u ovom slučaju smo ja i hordemalta u priči) da je taj isti pravio i napravio smijuriju od foruma
Ne mogu da vjerujem kako padaš na dječije priče nastane opšte razočarenje kada neki igrač ne dodje
Kakve to veze ima?
Hiljadama transfera propada i šta sad ljudi bi trebali pogasiti sve forume da se ne bi ko razočarao
Jeli se na forumu pričalo o nečemu što je ZAKONSKI ZABRANJENO?
Ja koliko znam nije, i svaka normalna diskusija bez vrijedjanja i kršenja zakona je odobrena i nigdje te niko nikad neće banovati
Hiljadu puta sam Vam predlagao da napravaite VIP selekciju foruma da tu zonu mogu koristiti odabrani i ljudi od povjerenja. Ako treba da Vam se dostave i kopije dokumenata za registraciju u VIP zonu da se zna ko je u njoj, ali ne Vi hoćete ozbiljnost sa masom djece na forumu i onda kažeš da neko ko nema veze sa tim pravi smijuriju od foruma
SRAMOTA!
Pozdrav
ISTINA ZA VEDRANA
Znaci ipak je problem sto je Malta banovan, ne pravilo. Ako do sad nisi skontao da su arsini prema svima isti, onda ti ja tu nista ne mogu. A necu sigurno dovoditi u pitanje integritet foruma banujuci jedne i gledajuci kroz prste drugima zbog iste stvari.
Pravila su ista za sve, Maltu, tebe, mene, Semu, pa sve do nekoga ko se jutros registrovao. Sto prije shvatite da necete proci bez bana samo zato sto ste duze tu ili sto ste ozbiljniji, bolje informisani, stariji od nekih drugih clanova, to bolje za sve.
p.s. Ne znam ustvari sto se pravdam uopste. Odluka je takva - kakva je. Tacka.
Pravila su ista za sve, Maltu, tebe, mene, Semu, pa sve do nekoga ko se jutros registrovao. Sto prije shvatite da necete proci bez bana samo zato sto ste duze tu ili sto ste ozbiljniji, bolje informisani, stariji od nekih drugih clanova, to bolje za sve.
p.s. Ne znam ustvari sto se pravdam uopste. Odluka je takva - kakva je. Tacka.
Vedran Puljić