Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
Apocal
Frajer UDBA

Re: Forum

Post by Apocal »

Ma analizirati sve forumase koji su bili online zadnjih mjesec dana.Zna se nas stotinjak sto smo stalni,ove sumnjive preispitati,vidjeti imaju li do koga preporuku ako ne onda,ban :D
1946
hordas'87
FKS U SRCU

Post by hordas'87 »

VEDOpitar wrote:
Butmiran wrote:Može li se išta ovdje uraditi po pitanju članova na forumu? Prevelik je broj dušmana na forumu i nije rijetkost da smetljari kopiraju postove s ovog foruma i kače ih na drugim.

Nista se tu ne moze uraditi, obzirom da forum funkcionira na ovaj nacin na koji funkcionira.Problem u startu je sto ne mozes ni identifikovati te korisnike, osim ako se sami na neki nacin ne izdaju.A ne moraju, mogu imati vjecan pristup svemu suteci i citajuci...

Drugo, recimo i da ih na neki magican nacin provalis, opet se mogu registrovati i raditi po starom.

I trece, ko ih jebe.Nema se 'vala mnogo sta kopirati odavde, da budemo iskreni.

Banuješ mu IP adresu i može kurcu svirat
Kleveta označava ogovaranje, omalovažavanje, vrijeđanje časti ili davanje izjave u kojima tvrdi neistine iako zna da su neistinite s ciljem stvaranja negativne slike o pojedincu.
Semir!
-----
-----

Post by Semir! »

Ali budući da je kod svih naših internet provajdera, IP adresa dinamička, ništa time ne bi dobio. Tako bi možda samo popušilo njih par, koji eventualno pišu iz firme ili s nekog drugog mjesta koje ima statičku IP adresu. Ne ide to tako lahko, kao što izgleda :D
Merso oprosti !!!
VEDOpitar
FKS U SRCU

Post by VEDOpitar »

hordas'87 wrote:
VEDOpitar wrote:
Butmiran wrote:Može li se išta ovdje uraditi po pitanju članova na forumu? Prevelik je broj dušmana na forumu i nije rijetkost da smetljari kopiraju postove s ovog foruma i kače ih na drugim.

Nista se tu ne moze uraditi, obzirom da forum funkcionira na ovaj nacin na koji funkcionira.Problem u startu je sto ne mozes ni identifikovati te korisnike, osim ako se sami na neki nacin ne izdaju.A ne moraju, mogu imati vjecan pristup svemu suteci i citajuci...

Drugo, recimo i da ih na neki magican nacin provalis, opet se mogu registrovati i raditi po starom.

I trece, ko ih jebe.Nema se 'vala mnogo sta kopirati odavde, da budemo iskreni.

Banuješ mu IP adresu i može kurcu svirat

Ne mozes dinamicki IP banovati koliko se on puta moze promijeniti i ponovo iskoristiti za registraciju.Ovaj forum ima nekoliko hiljada registrovanih clanova, od kojih svega negdje oko 300 ucestvuje aktivno na temama.Eventualno na temi neke utakmice nas bude vise i to je to.Sta cemo s ostalim hiljadama ? Kako znati ko je nas , a ko nije ? :D

Ne bas tako lako.
Adis_Hordas_ilijas
FKS U SRCU

Post by Adis_Hordas_ilijas »

Ma lagano pocet pravit "filter" clanova , u smislu ko si , sta si , ko te preporucio i ostalo , tako nece bit divljih nikova , svako od nas moze za minimalno 5 nikova ovdje potvrdit da su "pravi" i da su pitari iz tih nikova , ove ostale sto su registrovani godinama ili mjesecima a nemaju nijednog posta ili ne zna im se "porijeklo" banovat odmah i vozdra !!!
Homo poeticus
FKS U SRCU

Post by Homo poeticus »

Hoćemo filtere na forumu. :D
Нєбо - огϸоʍɴосmн око. Тɣ пϸоmєгɴɣm сɖʍ н спɖсєɴ.
Pape
Rašlje

Post by Pape »

hordemalta wrote:Zatvoreni dio foruma napraviti i gotovo ko selekcija '85-e na Koševu

:DA:
"Ja te volim najvise grade grade grade moj
Gradit cemo uspomone, ja cu biti vojnik tvoj
Grade grade ne daj se, ja cu biti vojnik tvoj
Grade grade lijepo je, zauvijek bit cu tvoj!
"
- MaJaBa
:rasta
VEDOpitar
FKS U SRCU

Post by VEDOpitar »

hordemalta wrote:Zatvoreni dio foruma napraviti i gotovo ko selekcija '85-e na Koševu

Izvodivo. :DA:
Username01
FKS U SRCU

Post by Username01 »

Ja se nadam da će neko od administratora, kad nađe vremena, pobanovati ovo s teme o utakmici što svake sekunde traži stram. Postavljena tema, valjda u tu svrhu. I hajd što nakon posta: Neće biti streama, slijedi: Hoće li biti streama?, ali nek je bar u temi predviđenoj za to. Jednom uraditi to i onda neće biti po 10 ispisanih stranica oko streama svaku gostujuću utakmicu.
DRINA-JEDINA
FKS U SRCU

Post by DRINA-JEDINA »

Želim da prijavim korisnika Afrosamurai, i da se provjere malo njegovi postovi. Moguce da je prije account bio od nekog pitara ili hz, ali sada je 100% štrumf.
Da se bezveze ne grana prica, provjerite mu podatke i postove, ocigledno je.
Navijati za FK SARAJEVO znaci biti spreman na 1001 razocarenje, a poslije tog 1001og razocarenja na jos 1001.
Apocal
Frajer UDBA

Post by Apocal »

memberlist.php?mode=viewprofile&u=18294

I ovaj je takodjer sumnjiv,pogledajte mu postave.
1946
Koševo Republika
FKS U SRCU

Post by Koševo Republika »

Postoji li mogucnost da se malo clanstvo proceslja?
Ne znam kako, ali eto ima domisljatijih i kreativnijih likova ovdje pa da se skonta nesto.
Lazio
FKS U SRCU

Post by Lazio »

Mene opet zanima kako skinuti slike iz galerije ? :zbunjen3

Neko mi je nesto objasnjavao sa nekim kopiranjem linkova, al nemam zivaca za to, zasto ne vratite opciju desni klik Save as , i kraj price ?
Ruud van Cipelić
hordas'87
FKS U SRCU

Post by hordas'87 »

Zato sto uzimaju slike i odrezu fksinfu logo i prestavljaju kao svoje
Kleveta označava ogovaranje, omalovažavanje, vrijeđanje časti ili davanje izjave u kojima tvrdi neistine iako zna da su neistinite s ciljem stvaranja negativne slike o pojedincu.
Lazio
FKS U SRCU

Post by Lazio »

E onda nek se napravi neki poseban topic gdje bi recimo stavljale slike po folderima za download recimo 50-60 slika sa svake tekme , skinuti sve odjedom i cao. jer ima nas koji to skupljaju za svoju kolekciju :)

A drugo ako se krade taj topic nek se napravi da ne moze svako uci i skidati te stvari , kao fan zona tamo recimo
Ruud van Cipelić
Locked