8. godina FKSinfo.com - nova verzija V4

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Post Reply
hordas'87
FKS U SRCU

Re: 8. godina FKSinfo.com - nova verzija V4

Post by hordas'87 »

Marezzato wrote:gdje se nalazi ono "next unread post" ?

Image na ovo klikneš pored topica
Kleveta označava ogovaranje, omalovažavanje, vrijeđanje časti ili davanje izjave u kojima tvrdi neistine iako zna da su neistinite s ciljem stvaranja negativne slike o pojedincu.
Al pashino
FKS U SRCU

Post by Al pashino »

ne da mi se citati sve,al uvijek se moram logovati ,ne pamti me ?
ALLI
FKS U SRCU

Post by ALLI »

Al pashino wrote:ne da mi se citati sve,al uvijek se moram logovati ,ne pamti me ?

Meni se to ne dogadja samo na IE, a na svim ostalim Mozzila, Chrome i Android, moram se logovati. Najgore mi je na telefonu.

De promjenite naslov teme u 8. godina FKSinfo.com - nova (per)verzija V4
:D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ - PULJA 1985-2009

Bijeda je karakterna osobina.
Schwabche
FKS U SRCU

Post by Schwabche »

Svaka cast :rock

Ako mozete, samo ovu sliku na vrhu da linkujete, kao sto je bilo i na starom forumu.
Butmiran
FKS U SRCU

Post by Butmiran »

Svaka vam čast, odavno nisam bolju stranicu vidio. Možete li samo napraviti da vijesti na naslovnici mogu otvarati u novim tabovima?
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
oma
-----
-----

Post by oma »

Butmiran wrote:Svaka vam čast, odavno nisam bolju stranicu vidio. Možete li samo napraviti da vijesti na naslovnici mogu otvarati u novim tabovima?

Nažalost tehnički neizvodljivo.

Svjesni smo ostalih problema - sa logovanjem i sl. sve je popisano, rješavaće se postepeno.
Adis_Hordas_ilijas
FKS U SRCU

Post by Adis_Hordas_ilijas »

Izvinite ako je bilo ili ako se ponavlja pitanje ali da li je moguce sada ko prije recimo da spasim neku sliku na racunar iz galerije evo tacnije slike iz Podgorice , kad kliknem na sliku otvori je ali kad idem desni klik nemam opciju save image as kao prije , jel se moze ovo popraviti ili ?? Stvarno bi bilo steta kad se ne bi mogla spasiti slika na racunar sa neke utakmice , mislim uvijek postoji opcija print screen ali lakse je bilo prije .

P.S Ako moze jos molim vas posto sam vidio da ima slika u galeriji jucerasnjeg sastava prije utakmice ali u vecoj rezoluciji kao sto ste postavili kad je bila prva tekma sa Zetom na Kosevu , recimo malo veca da je pogodna za wallpaper printanje ili tako nesto . Hvala unaprijed.

Sve ostalo je za sada super i ok koliko sam upratio , svaka cast jos jednom :DA:
Farre
FKS U SRCU

Post by Farre »

je li moguce napraviti da kad se listaju slike klizac pri svakoj promjeni slike ne ode na vrh stranice i tako ''odstrani'' donji dio slike? nadam se da shvatate o cemu govorim. nista strasno ali iritira kad moras svaki put da skrolas da bi pogledao sliku u kompletu. :nazdravi
Ljudi često greše oko toga šta je podrška, misleći da je to aplauz kad se slavi pobeda.
AKO STANEMO GUBIMO SVE...
oma
-----
-----

Post by oma »

Problem sa logovanjem bi sada trebao biti riješen. Ukoliko neko i dalje ima problema javite!
kokuz_sa
FKS U SRCU

Post by kokuz_sa »

mozda je vec bilo pitanje ne citah sve stranice..
al nema kao prije one strelice da te s dna foruma(tj stranice) vrati odmah na vrh stranice
pa hocel se to vracat
F.K.Sarajevo Veni Vidi Vici
Mulder
FKS U SRCU

Post by Mulder »

Zaista sve pohvale za Design 10/10 stranice,samo bih napomenuo,naravno ako sam dobro uočio,da nedostaje jedan direktan link na povratak na početnu stranicu foruma (kao kod klasičnih web stranica,klikne se na header i to je to),nego se mora ići na početni http://www.fksinfo.com/,koji je super odrađen i izgleda poput intra sa više direktnih linkova.Ovo mi je malo neobično mada je sjajna novotarija,lično malo mi je na početku bio petljanac kada sam tražio link za povratak na početnu stanicu foruma.Kako god,stranica je ponavljam unikatna što se tiče vizelnog izgleda,BETON!!!
Ima li iko da je zainteresiran za rad na modeliranju i kreiranju okoline za video igre (kreiranje HD textura u Photoshop CS-u,Autodesk Maya,UDK Unreal engine 3)?
afhmirza
FKS U SRCU

Post by afhmirza »

Mulder wrote:Zaista sve pohvale za Design 10/10 stranice,samo bih napomenuo,naravno ako sam dobro uočio,da nedostaje jedan direktan link na povratak na početnu stranicu foruma (kao kod klasičnih web stranica,klikne se na header i to je to),nego se mora ići na početni http://www.fksinfo.com/,koji je super odrađen i izgleda poput intra sa više direktnih linkova.Ovo mi je malo neobično mada je sjajna novotarija,lično malo mi je na početku bio petljanac kada sam tražio link za povratak na početnu stanicu foruma.Kako god,stranica je ponavljam unikatna što se tiče vizelnog izgleda,BETON!!!

I ja sam prije bio navikao na banner gornji da kliknem da se vratim na početak foruma, nadam se da će opet to vratiti.
A sada ako to želiš klikni na board index pa će te vratiti... :)
Bordo Boja Ljubav Moja
hordas'87
FKS U SRCU

Post by hordas'87 »

Možda nije do njih to, možda je do foruma :)
Kleveta označava ogovaranje, omalovažavanje, vrijeđanje časti ili davanje izjave u kojima tvrdi neistine iako zna da su neistinite s ciljem stvaranja negativne slike o pojedincu.
ultraelektrika
Ne da na Hebiba

Post by ultraelektrika »

Kako god da pokušam ali na Image ne mogu da kliknem odnosno ne daje mi tu opciju nikako...
Ili sam ja totalno poludio posle Zete ili fakat nešto nije kako treba :zbunjen3
Semire hvala ti !
Apocal
Frajer UDBA

Post by Apocal »

oma wrote:Problem sa logovanjem bi sada trebao biti riješen. Ukoliko neko i dalje ima problema javite!

Imam ja probleme. :(
1946
Post Reply