Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
edinas
FKS U SRCU

Re: Forum

Post by edinas »

pOZz wrote:A što ovdje to postavljaš? Imaš temu Informatičke tehnologije na podforumu Slobodne teme pa tamo pitaj.

ok nisam znao...hvala ti
admin
Site Admin

Post by admin »

vedolini wrote:
rajvoSa.071 wrote:Onaj ko kaze da voli Sarajevo, a ima novca, imat ce priliku da se pokaze ako se prihvati novi statut kluba.

:DA:
suppa wrote:Nek se niko ne uvrijedi ali sta ja imam od toga sto ga je Dino sukno Nijazu? Samo me zanima koliko godina imaju ovi pojedinci sto svrsavaju na intervju i ko se jos lozi na to? Nek ga boga vam nikome ne suka nego nek srede tu licencu kako znaju i umiju ili se igramo razlaza pa da mi je babo rodjeni. Zao mi je sto su u nevakat dosli pa se preko njihovih ledja slomile neke stvari ali zao mi je i mene sto necu gledati klub u Europi pa ko me pita. Ja sam emisiju gledo u nadi da ce nam Dino reci da smo obezbjedili licencu, za ostalo me bolio kurac i sve ostalo je ubleha. Jebe mi se zivo dal Nijaz voli Sarajevo ili ga ne voli, dal nam je dusman ili nije.

neno32 wrote:Ma da je usvojiti novi statu krajem maja. Šta imamo ako se izganja licenca a statu ne usvoji, isto sranje i sljedeće godine tj. nema nas nigdje sljedeće godine.

Uprava ako je u mogućnosti dobiti licencu super, mašallah ako nije i ako će to zahtjevati nova zaduženje bolje da ostanemo bez iste.

Nadam se da će novi staut biti usvojen i da će se napokon znati ko kosi a ko vodu nosi jednom za sva vremena, nadam se jer nekako smo izgubili vjeru da se našem klubu nešto lijepo možete desiti zahvaljujući svima koji su prošli kroz isti a sada ga pljuju i koče na svakom koraku :tuzan

:sarajvooo

Evo i ovdje, da ne bude "nisam znao".

Od sada ce se ovakvi postovi kaznjavati banom. Ako imate sta konkretno napisati, napisite. Palceve, potpise i ostalo sacuvajte za sebe.
Metar drva
FKS U SRCU

Post by Metar drva »

mashe wrote:Neka klanja kurcu mom mater mu seljačku i dušmansku treba govno prebiti zajedno sa ovim mrtvacem gracićem,doći ćemo mi i na tvoj eventualni evropski nastup nijaze da pozdravimo i tebe i tvoj smiješni tim :cekic

Nije li ovo za bana? Mislim na prvu klauzu.
admin
Site Admin

Post by admin »

Metar drva wrote:
mashe wrote:Neka klanja kurcu mom mater mu seljačku i dušmansku treba govno prebiti zajedno sa ovim mrtvacem gracićem,doći ćemo mi i na tvoj eventualni evropski nastup nijaze da pozdravimo i tebe i tvoj smiješni tim :cekic

Vjecno, ne igraj se.
malaysia
zahtjevan k'o trudnica

Post by malaysia »

Metar drva wrote:

Imas uzvicnik pored ono sto pise Quote pa fino ako ti se nesto ne svidja prijavis. :)
Metar drva
FKS U SRCU

Post by Metar drva »

Pritisnuo junačino ;) I sačekao da vidim kad počnu frcati banovi, hoće li biti ovog.
malaysia
zahtjevan k'o trudnica

Post by malaysia »

Mozel se uvest medju smajlije :

Image
j4l3
FKS U SRCU

Post by j4l3 »

http://pokit.org/get/img/e1b5730e2f163a ... 38ed48.jpg

Ne mogu postaviti sliku ove veličine. Jeste li to opet ograničili dimenzije ili je nešto do mene? :P
enter
KladiJoničar

Post by enter »

j4l3 wrote:http://pokit.org/get/img/e1b5730e2f163afa88cbd20b2b38ed48.jpg

Ne mogu postaviti sliku ove veličine. Jeste li to opet ograničili dimenzije ili je nešto do mene? :P

Ne valja ti tiket, pa ti ne daju da okačiš :jezik
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

Image

Može preko Tinypic-a.
Do nekih boljih vremena...
j4l3
FKS U SRCU

Post by j4l3 »

Dobitni entere, dobitni :D

@pOZz evo sad probao da postavim drugu sliku i nema nikakvih problema, jedino što @enter kaže da je do tiketa :D
boosba
FKS U SRCU

Post by boosba »

vedolini wrote:
rajvoSa.071 wrote:Onaj ko kaze da voli Sarajevo, a ima novca, imat ce priliku da se pokaze ako se prihvati novi statut kluba.

suppa wrote:Nek se niko ne uvrijedi ali sta ja imam od toga sto ga je Dino sukno Nijazu? Samo me zanima koliko godina imaju ovi pojedinci sto svrsavaju na intervju i ko se jos lozi na to? Nek ga boga vam nikome ne suka nego nek srede tu licencu kako znaju i umiju ili se igramo razlaza pa da mi je babo rodjeni. Zao mi je sto su u nevakat dosli pa se preko njihovih ledja slomile neke stvari ali zao mi je i mene sto necu gledati klub u Europi pa ko me pita. Ja sam emisiju gledo u nadi da ce nam Dino reci da smo obezbjedili licencu, za ostalo me bolio kurac i sve ostalo je ubleha. Jebe mi se zivo dal Nijaz voli Sarajevo ili ga ne voli, dal nam je dusman ili nije.

neno32 wrote:Ma da je usvojiti novi statu krajem maja. Šta imamo ako se izganja licenca a statu ne usvoji, isto sranje i sljedeće godine tj. nema nas nigdje sljedeće godine.

Uprava ako je u mogućnosti dobiti licencu super, mašallah ako nije i ako će to zahtjevati nova zaduženje bolje da ostanemo bez iste.

Nadam se da će novi staut biti usvojen i da će se napokon znati ko kosi a ko vodu nosi jednom za sva vremena, nadam se jer nekako smo izgubili vjeru da se našem klubu nešto lijepo možete desiti zahvaljujući svima koji su prošli kroz isti a sada ga pljuju i koče na svakom koraku :tuzan

:sarajvooo

http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 0&t=559069

Ovo je najbolje ubaciti na forum i ako se nekome svidja neki post da mu karmu odnosno +.
Adis_Hordas_ilijas
FKS U SRCU

Post by Adis_Hordas_ilijas »

Nisam znao gdje da postavim pa cu ovdje valjda neko od admina vidi ....

KRV pita sto je banovan pa mi se javio na hz.ba forumu da vam prenesem poruku , kaze da nikad nikog nije licno vrijedjao ni nista pa mu nije jasno sto je banovan .

Evo njegove poruke za koju me zamolio da vam kopiram ovdje :

"De ih pitaj molim te, nek' ti pokazu....gdje vrijedjam ikoga. Kad je onaj strumf pitao jel FKS ide u evropu sa 4. mjestom, ja sam rek'o da idemo u 3 ****** materine.....znaci nikoga nisam vrijedjao reko sam samo gdje idemo. A njega ako vrijedja sto je stumf i dosao tamo da provocira...za to treba ban.....pitaj Denisa, Adisa, Semira, Dinu, gdje sam vrijedjao IKOGA licno? Kojeg sam clana uvrijedio....kopiraj im ovu poruku, pa nek odgovore?"

Eto toliko .
admin
Site Admin

Post by admin »

KRV je jedan od rijetkih koji zasluzuje objasnjenje. Banovan je (nama nimalo drag potez) upravo zbog tog prozivanja da je clan foruma strumf. U posljednje vrijeme (nekolicina je to vec osjetila na svojoj kozi) je praksa da se to prozivanje kaznjava jer, ako cemo realno, to je jedna od gorih uvreda za navijaca Sarajeva.
VEDOpitar
FKS U SRCU

Post by VEDOpitar »

Znam da je zabranjena diskusija banova ali fkt i meni djeluje neobicno taj lik, pa nije moguce da je toliko neupucen.Haj' sto pojma nema o tome ko su nasa braca, al' ne znati koje pozicije vode u Evropu a vrti se po tim temama vec neko vrijeme je vise nego dovoljno da se neke stvari skontaju..
Locked