Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
Ken'an
ala Boško Buha

Re: Forum

Post by Ken'an »

Ako su ti problem 3 klika, onda se ti nastavi žaliti, ja ti pomoći ne mogu.
HZ4EVER
Bolje zna od johnnya...

Post by HZ4EVER »

Tenzije se nepotrebno dizu!!! Kome se ne svidja topic kladionica, teka ga zaobilazi u sirokom luku!!! Kratko i jasno!!
hitman
Nermin tips!

Post by hitman »

ultraelektrika wrote:Bravo gospodo, kultura dijaloga vam je na nivou te vaše zanimacije...

"Jeste, i zbog vaše zajebancije koja veze sa Sarajevom ima kao i tema o horu bečkih dječaka svi ostali bi se trebali svaki put jebavati tražeći gdje su teme koje su vezane za klub...
Bravo majstore..."

Napises ovo i onda pricas o kulturi dijaloga :zbunjen1

Jos uvijek ne kontam zasto je problem kliknuti na podforum, nema ih 100.
ultraelektrika
Ne da na Hebiba

Post by ultraelektrika »

hitman wrote:
ultraelektrika wrote:Bravo gospodo, kultura dijaloga vam je na nivou te vaše zanimacije...

"Jeste, i zbog vaše zajebancije koja veze sa Sarajevom ima kao i tema o horu bečkih dječaka svi ostali bi se trebali svaki put jebavati tražeći gdje su teme koje su vezane za klub...
Bravo majstore..."

Napises ovo i onda pricas o kulturi dijaloga :zbunjen1

Jos uvijek ne kontam zasto je problem kliknuti na podforum, nema ih 100.

Ulaskom na forum osnovno mi je search.php?search_id=newposts ovo.
Ako idem na podforum onda toga nema nego umjesto da na jednom mjestu imam ono što me interesuje ,trebao bi na tri strane ulaziti, FK Sarajevo, utakmice i slobodne teme... Radi čega? Radi zajebancije koja nikakve veze sa klubom nema...Shvataš sad?
Semire hvala ti !
admin
Site Admin

Post by admin »

Dosta stvari na ovom forumu nema veze sa Sarajevom pa su ipak tu. Forum je i predvidjen da se ljudi opuste i druze pored diskusije o FKS. Malo je sitnicavo traziti da se uskrati zabava za 50 ljudi samo zato sto se mora malo vise spustiti stranica kako bi se doslo do trazene teme.
hitman
Nermin tips!

Post by hitman »

Ni slobodne teme nemaju veze sa klubom, djeni veze..
Kicoš
FKS U SRCU

Post by Kicoš »

emir44 wrote:Po kakvom rezonu je doticni dusman i dalje clan ovog foruma?

I mene isto zanima? Da ne bude zabune, mislimo na ovog klošara ng.
Dino!
-----
-----

Post by Dino! »

Kicoš wrote:

Po rezonu da su ga svi godinama hvalili i dizali u nebesa i pominjali vrijeme kad je bio predsjednik (od tad je registrovan) i da su svi molili godinama da se vrati na mjesto predsjednika. Od danas misljenje se promjenilo, ali on nije prekrsio nijedan zakon ovog foruma, tako da ostaje clan foruma sve dok se bude pridrzavao pravilnika. Sta je on rekao, izjavio Bog sami zna, jer ko moze vjerovat raznim kvazi sportskim portalima. Ako se javi na ovom forumu, pa pocne srat o FK Sarajevo, bice banovan.

Sta fali, neka cita da ga niko vise ne gotivi. :)
I kada suti Sarajevo pjeva, I kada zmiri svjetlucaju mu oci
Suzama kisa u oluk se slijeva, Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci!
Volim Sarajevo!
Kicoš
FKS U SRCU

Post by Kicoš »

Dino! wrote:
Kicoš wrote:

Po rezonu da su ga svi godinama hvalili i dizali u nebesa i pominjali vrijeme kad je bio predsjednik (od tad je registrovan) i da su svi molili godinama da se vrati na mjesto predsjednika. Od danas misljenje se promjenilo, ali on nije prekrsio nijedan zakon ovog foruma, tako da ostaje clan foruma sve dok se bude pridrzavao pravilnika. Sta je on rekao, izjavio Bog sami zna, jer ko moze vjerovat raznim kvazi sportskim portalima. Ako se javi na ovom forumu, pa pocne srat o FK Sarajevo, bice banovan.

Poštujem vaš stav, ali bih s obzirom na specifičnost situacije predložio malo veći prag tolerancije kada je u pitanju vrijeđanje dotičnog (jer ipak se po poravilima ne smiju vrijeđati članovi foruma). Jel ok to, pa da počnemo? :djavo
zigson
Abd Ibraković

Post by zigson »

Dino! wrote:
Kicoš wrote:

apsolutno podrzavam da doticni ostane clan foruma :D
Grb sto kuca, umjesto srca u nasim grudima...
Kicoš
FKS U SRCU

Post by Kicoš »

Image

Hocete li banovati ovog degenerika, ili ne?
Pitar_do_groba
FKS U SRCU

Post by Pitar_do_groba »

Moze li se ovakvim stvarima stati u kraj? Ovaj palac gore kad vidim muka mi dodje i samo ugasim stranicu. Koja je poenta ovoga. Da jos jednom vidimo sta je neko napisao ili sta, bas ne kontam?

vedolini wrote:
rajvoSa.071 wrote:Onaj ko kaze da voli Sarajevo, a ima novca, imat ce priliku da se pokaze ako se prihvati novi statut kluba.

:DA:
suppa wrote:Nek se niko ne uvrijedi ali sta ja imam od toga sto ga je Dino sukno Nijazu? Samo me zanima koliko godina imaju ovi pojedinci sto svrsavaju na intervju i ko se jos lozi na to? Nek ga boga vam nikome ne suka nego nek srede tu licencu kako znaju i umiju ili se igramo razlaza pa da mi je babo rodjeni. Zao mi je sto su u nevakat dosli pa se preko njihovih ledja slomile neke stvari ali zao mi je i mene sto necu gledati klub u Europi pa ko me pita. Ja sam emisiju gledo u nadi da ce nam Dino reci da smo obezbjedili licencu, za ostalo me bolio kurac i sve ostalo je ubleha. Jebe mi se zivo dal Nijaz voli Sarajevo ili ga ne voli, dal nam je dusman ili nije.

neno32 wrote:Ma da je usvojiti novi statu krajem maja. Šta imamo ako se izganja licenca a statu ne usvoji, isto sranje i sljedeće godine tj. nema nas nigdje sljedeće godine.

Uprava ako je u mogućnosti dobiti licencu super, mašallah ako nije i ako će to zahtjevati nova zaduženje bolje da ostanemo bez iste.

Nadam se da će novi staut biti usvojen i da će se napokon znati ko kosi a ko vodu nosi jednom za sva vremena, nadam se jer nekako smo izgubili vjeru da se našem klubu nešto lijepo možete desiti zahvaljujući svima koji su prošli kroz isti a sada ga pljuju i koče na svakom koraku :tuzan

:sarajvooo

Za KOSEVO za SARAJ'VO za HORDE ZLA sad pjevam ja...daj go SARAJ'VO nama vise ne treba ooo....
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

Mislim da se stalo u kraj tim postovima u posljednje vrijeme. Ne može se to iskorijeniti u toj mjeri da se nikako ne pojavljuju, ali kad se desi, reaguje se na vrijeme.
Do nekih boljih vremena...
edinas
FKS U SRCU

Post by edinas »

pOZz wrote:Mislim da se stalo u kraj tim postovima u posljednje vrijeme. Ne može se to iskorijeniti u toj mjeri da se nikako ne pojavljuju, ali kad se desi, reaguje se na vrijeme.

ko zna kak mogu napraviti video s muzikom i slikama, koji je program najbolji, imam neki proshow al nmg kad napravim video prenijet na kompj...pomagajteee
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

A što ovdje to postavljaš? Imaš temu Informatičke tehnologije na podforumu Slobodne teme pa tamo pitaj.
Do nekih boljih vremena...
Locked