Znas i sam da ti se nikad nisam javio sa pitanje sto je ovaj sto je onaj banovan....ali da bude BILO KO (ne samo vjecnobordo) banovan sto je nazvao drugog clana foruma "Munibe" mislim

Pa dragi Denise, kad bi se tako ljudi banovali, "tata tata, onaj mmi mali reko da sam ruzan"....sad tata treba izaci iz kuce ubit, prebit to drugo dijete zvog toga....pa yebote isto ko da mu je mater opsovo, sto ga je nazvao "Munibe". Jos se uvijek ibretim da bi se bilo ko sa ovog foruma mogao zaliti tebi zbog ovog, ono fakat mi je smijesno. Isto ko da smo 7 ili 8 godina, 1.-2. razred osnovne....

Moj Denise, meni, tebi, malti, petom-desetom toliko toga smeta (pojedini clanovi foruma i njihove izjave) pa smo opet ovdje, NE KUKAMO I NE "PLACEMO" zbog naziva Munibe, Jovane, Milane, Iljo, Muco i slicno....sa svim RESPEKTOM za ovaj forum, ovaj ban mi daje sliku (samo za trenutak-sekundu) - nekog obdanista/vrtica. I jos uvijek nemou da vjerujem da je jedan clan foruma dobio ban jer je nazvao drugog clana foruma "Munibom". Pa ja sam tog istog clana nazvao i Sadamom, i Gadafijem i Staljinom, ne zbog toga sto ga ne volim, sto ga mrzim i hocu da ga uvrijedim, nego zato sto se tako ponasao kada je ova kladionica i ova IGRA pocela. Sto kaze onaj ceh, svabo i englez kod njega je bilo MY WAY OR HIGHWAY!

Cuj vrijedja ga ime Munib

Izvinjavam se na malo poduzem postu, ali sam jednostavno morao....