Forum
Re: Forum
Jeni u Kanadi. 

I kada suti Sarajevo pjeva, I kada zmiri svjetlucaju mu oci
Suzama kisa u oluk se slijeva, Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci!
Volim Sarajevo!
Suzama kisa u oluk se slijeva, Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci!
Volim Sarajevo!
hordemalta wrote:zigson wrote:hordemalta wrote:Svaka čast za zaglavlje![]()
malta, ja mislim bas suprotno...treba kretena iskulirati ba, ko ga jebe vise nam nije bitan i daleko mu kuca bila
Ovo je baš onako kulerski
sidje kuler

Grb sto kuca, umjesto srca u nasim grudima...
- Hooligan_North
- lažni zlatko
Kad ce biti skupljanje para za hosting ?
- Peca
- Kiša pada,cvjetaju bandere,ja te volim ti si moja cura
Ja stvarno ne znam o čemu vas dvojica gore pričate
Zahvaljujući svima vama koji ste kupovali majice iz našeg shopa hosting je regulisan.
Naredna stvar u koju planiramo investirati je kupovina kvalitetnije kamere kako bi i taj segment podigli na još veći nivo.

Hooligan_North wrote:Kad ce biti skupljanje para za hosting ?
Zahvaljujući svima vama koji ste kupovali majice iz našeg shopa hosting je regulisan.

Naredna stvar u koju planiramo investirati je kupovina kvalitetnije kamere kako bi i taj segment podigli na još veći nivo.

"...pa sretan sam kad vidim kakvi smo to postali, unikatni prvaci, nikada kao ostali, nikad putem što hode mase suparničkih boja..."
Vedran Puljić - Pulja (1985-2009)
- Peca
Gospodine hordemalta, u ime fksinfo tima zahvaljujem vam na kupovini majice. Na taj način ste dali svoj doprinos u plaćanju hostinga i unaprijeđenju same stranice.
Nadamo se da ćete učestvovati i u narednim akcijama kako bi fksinfo.com bio još bolji, jer znamo da bez nas ne možete.
Srdačan pozdrav.

Nadamo se da ćete učestvovati i u narednim akcijama kako bi fksinfo.com bio još bolji, jer znamo da bez nas ne možete.
Srdačan pozdrav.

"...pa sretan sam kad vidim kakvi smo to postali, unikatni prvaci, nikada kao ostali, nikad putem što hode mase suparničkih boja..."
Peca wrote:Gospodine hordemalta, u ime fksinfo tima zahvaljujem vam na kupovini majice. Na taj način ste dali svoj doprinos u plaćanju hostinga i unaprijeđenju same stranice.
Srdačan pozdrav.
Naravno, racunajte i na mene!
- Peca
hordemalta wrote:Malo ga ti meni zavuče Peca hvala ti brate

Znam ja da ti nas voliš

@Ti što nisi bitan

Peca wrote:hordemalta wrote:Malo ga ti meni zavuče Peca hvala ti brate
![]()
Znam ja da ti nas voliš
@Ti što nisi bitanne treba utakmicu okretati na taj mlin i stvarati neke tenzije. I meni lično je bolji onaj, ali bolje je da se mi okrenemo prema Veležu a ne pojedincu koji trenutno veze nema s našim klubom
O pojedincu bi ja mogao danima pricati, vecinom lose! Al si u sustini upravu

Da li mozete kako uvest ono palac gore i dole kao na youtube ili sax-u kad hocemo da ocjenimo neciji komentar na forumu ili kad dijelimo necije misljenje,da ne spamamo teme bezveze sa +1 ili smajlicima??
http://www.youtube.com/watch?v=dhboyKhhaCw
These Colours Don't Run
These Colours Don't Run
Nostro parola è diritto- Ultras no politica!