taba wrote:Jel do mene sto ne vidim podforum Horde Zla?
http://www.hordezla.ba/
Pitar55 wrote:Jel to znaci da ja kao clano foruma fks.info, ako nisam clan foruma Horde zla.ba, ne mogu vise citat podforum Horde zla?
Nepodoban sta li?
Semir! wrote:Pitar55 wrote:Jel to znaci da ja kao clano foruma fks.info, ako nisam clan foruma Horde zla.ba, ne mogu vise citat podforum Horde zla?
Nepodoban sta li?
Mislim da ste pogrešno shvatili. Nije u pitanju nikakvo "zatvaranje" podforuma, da bi ga samo rijetki mogli vidjeti, u pitanju je brisanje podforuma.
Drugim riječima, podforum Horde zla na FKSinfo forumu je obrisan.
Pitar55 wrote:Semir! wrote:Pitar55 wrote:Jel to znaci da ja kao clano foruma fks.info, ako nisam clan foruma Horde zla.ba, ne mogu vise citat podforum Horde zla?
Nepodoban sta li?
Mislim da ste pogrešno shvatili. Nije u pitanju nikakvo "zatvaranje" podforuma, da bi ga samo rijetki mogli vidjeti, u pitanju je brisanje podforuma.
Drugim riječima, podforum Horde zla na FKSinfo forumu je obrisan.
Ne kontam bas, al hajde, valjda objasnjenje nije za foruma. mada sam rado tamo svracao.
hordemalta wrote:Butmiran wrote:Eh, ovako, dosad sam koristio Mozillu i sad zelim da predjem na Google Chrome, al' imam problem u vezi toga. Na ovom forumu sam uvijek logovan tako da ne moram kucati sifru, a fazon je sto je i ne znam jer je nisam ukucao Boga pitaj kol'ko vremena i sad ne mogu uci na forum preko Chromea. Pokusao sam promijeniti sifru, ali ne mogu jer ne znam sadasnji password.
Pa promijeni ga majku mu njegovu odeš u User control panel i promijeniš ???
Butmiran wrote:hordemalta wrote:Butmiran wrote:Eh, ovako, dosad sam koristio Mozillu i sad zelim da predjem na Google Chrome, al' imam problem u vezi toga. Na ovom forumu sam uvijek logovan tako da ne moram kucati sifru, a fazon je sto je i ne znam jer je nisam ukucao Boga pitaj kol'ko vremena i sad ne mogu uci na forum preko Chromea. Pokusao sam promijeniti sifru, ali ne mogu jer ne znam sadasnji password.
Pa promijeni ga majku mu njegovu odeš u User control panel i promijeniš ???
Pokusao sam, ali mi trazi sadasnji password.
Butmiran wrote:Eh, ovako, dosad sam koristio Mozillu i sad zelim da predjem na Google Chrome, al' imam problem u vezi toga. Na ovom forumu sam uvijek logovan tako da ne moram kucati sifru, a fazon je sto je i ne znam jer je nisam ukucao Boga pitaj kol'ko vremena i sad ne mogu uci na forum preko Chromea. Pokusao sam promijeniti sifru, ali ne mogu jer ne znam sadasnji password.
Fu-do wrote:Butmiran wrote:Eh, ovako, dosad sam koristio Mozillu i sad zelim da predjem na Google Chrome, al' imam problem u vezi toga. Na ovom forumu sam uvijek logovan tako da ne moram kucati sifru, a fazon je sto je i ne znam jer je nisam ukucao Boga pitaj kol'ko vremena i sad ne mogu uci na forum preko Chromea. Pokusao sam promijeniti sifru, ali ne mogu jer ne znam sadasnji password.
Ako nisi obrisao Firefox: Options - Securty - Saved passwords - Show passwords i tu ćeš vidjeti sve šifre koje su ti zapamćene.
KRV wrote:Ma jooooooj vas![]()
Znate da ja nikad ne pitam za slike, za klipove (ko pojedini ovdje), nego mi nesto "ovo" prodje kroz glavu....
Sto se mene tice, iduce sedmice, iduci mjesec je OK, samo da bude....jer od toga zivim, time se hranim i prezivljavam.![]()
HVALA PUNO JOS JEDNOM!