Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
Denis!
Disciplinska komisija
Disciplinska komisija

Re: Forum

Post by Denis! »

taba wrote:Jel do mene sto ne vidim podforum Horde Zla?

http://www.hordezla.ba/
Vedran Puljić
Butmiran
FKS U SRCU

Post by Butmiran »

Eh, ovako, dosad sam koristio Mozillu i sad zelim da predjem na Google Chrome, al' imam problem u vezi toga. Na ovom forumu sam uvijek logovan tako da ne moram kucati sifru, a fazon je sto je i ne znam jer je nisam ukucao Boga pitaj kol'ko vremena i sad ne mogu uci na forum preko Chromea. Pokusao sam promijeniti sifru, ali ne mogu jer ne znam sadasnji password.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Pitar55
FKS U SRCU

Post by Pitar55 »

Jel to znaci da ja kao clano foruma fks.info, ako nisam clan foruma Horde zla.ba, ne mogu vise citat podforum Horde zla?
Nepodoban sta li?
Semir!
-----
-----

Post by Semir! »

Pitar55 wrote:Jel to znaci da ja kao clano foruma fks.info, ako nisam clan foruma Horde zla.ba, ne mogu vise citat podforum Horde zla?
Nepodoban sta li?

Mislim da ste pogrešno shvatili. Nije u pitanju nikakvo "zatvaranje" podforuma, da bi ga samo rijetki mogli vidjeti, u pitanju je brisanje podforuma.

Drugim riječima, podforum Horde zla na FKSinfo forumu je obrisan.
Merso oprosti !!!
Pitar55
FKS U SRCU

Post by Pitar55 »

Semir! wrote:
Pitar55 wrote:Jel to znaci da ja kao clano foruma fks.info, ako nisam clan foruma Horde zla.ba, ne mogu vise citat podforum Horde zla?
Nepodoban sta li?

Mislim da ste pogrešno shvatili. Nije u pitanju nikakvo "zatvaranje" podforuma, da bi ga samo rijetki mogli vidjeti, u pitanju je brisanje podforuma.

Ne kontam bas, al hajde, valjda objasnjenje nije za foruma. mada sam rado tamo svracao.
oma
-----
-----

Post by oma »

Pitar55 wrote:
Semir! wrote:
Nepodoban sta li?

Ne kontam bas, al hajde, valjda objasnjenje nije za foruma. mada sam rado tamo svracao.

Kao i većina raje. Dio foruma HZ je obrisan i neće više biti na ovom forumu.
FKSinfo sa ovom odlukom nema ništa, odluka je donesena od strane UNFKS, tako da ce vam oni negdje drugo dati najbolje objasnjenje ove situacije.
Butmiran
FKS U SRCU

Post by Butmiran »

hordemalta wrote:
Butmiran wrote:Eh, ovako, dosad sam koristio Mozillu i sad zelim da predjem na Google Chrome, al' imam problem u vezi toga. Na ovom forumu sam uvijek logovan tako da ne moram kucati sifru, a fazon je sto je i ne znam jer je nisam ukucao Boga pitaj kol'ko vremena i sad ne mogu uci na forum preko Chromea. Pokusao sam promijeniti sifru, ali ne mogu jer ne znam sadasnji password.

Pa promijeni ga majku mu njegovu odeš u User control panel i promijeniš ???

Pokusao sam, ali mi trazi sadasnji password.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
j4l3
FKS U SRCU

Post by j4l3 »

Butmiran wrote:
hordemalta wrote:
Butmiran wrote:Eh, ovako, dosad sam koristio Mozillu i sad zelim da predjem na Google Chrome, al' imam problem u vezi toga. Na ovom forumu sam uvijek logovan tako da ne moram kucati sifru, a fazon je sto je i ne znam jer je nisam ukucao Boga pitaj kol'ko vremena i sad ne mogu uci na forum preko Chromea. Pokusao sam promijeniti sifru, ali ne mogu jer ne znam sadasnji password.

Pa promijeni ga majku mu njegovu odeš u User control panel i promijeniš ???

Pokusao sam, ali mi trazi sadasnji password.

Odeš u Chrome-u na Login -> I forgot my password ukucaš mislim mail ili username, možda i jedno i drugo i dobiješ na mail novi.
Fu-do
FKS U SRCU

Post by Fu-do »

Ako nisi obrisao Firefox: Options - Securty - Saved passwords - Show passwords i tu ćeš vidjeti sve šifre koje su ti zapamćene.
U službi MZ Brikovac II
Butmiran
FKS U SRCU

Post by Butmiran »

Fu-do wrote:

Ako nisi obrisao Firefox: Options - Securty - Saved passwords - Show passwords i tu ćeš vidjeti sve šifre koje su ti zapamćene.

To majstore, hvala ti. :DA:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
KRV
FKS U SRCU

Post by KRV »

@admini

Posto je podforum HZ obrisan, jel to znaci da NECE biti klip navijanja sa zadnje utakmice?

(koliko me pamcenje sluzi, klipovi navijanja su uvijek bili postavljani u temi vezanoj za tu utakmicu, zajedno sa linkom za slike sa iste).

P.S. Pitam zbog toga jer je Sema zakljucao topic o Slobodi (i neka je :D )....
MI SMO DIVOVI!
Adis!
Stefano Lupino
Stefano Lupino

Post by Adis! »

Bice clip, samo sto sam ja van Sarajeva danas citav dan bio, a i sutra sam, tako da cu ga stici odraditi tek sutra navece ili prekosutra...

Mora se i koja para ubacit, ne moze se samo od ljubavi zivjeti. Pa eto, malo strpljenja molim... :)
Peca
Kiša pada,cvjetaju bandere,ja te volim ti si moja cura
Kiša pada,cvjetaju bandere,ja te volim ti si moja cura

Post by Peca »

A biće i fotografije naravno... :)

Malo se kasni ali ne može vazda sve na vakat, jbga :P
"...pa sretan sam kad vidim kakvi smo to postali, unikatni prvaci, nikada kao ostali, nikad putem što hode mase suparničkih boja..."

Vedran Puljić - Pulja (1985-2009)
KRV
FKS U SRCU

Post by KRV »

Ma jooooooj vas ;)

Znate da ja nikad ne pitam za slike, za klipove (ko pojedini ovdje), nego mi nesto "ovo" prodje kroz glavu....

Sto se mene tice, iduce sedmice, iduci mjesec je OK, samo da bude....jer od toga zivim, time se hranim i prezivljavam. :DA:

HVALA PUNO JOS JEDNOM! :DA:
MI SMO DIVOVI!
Semir!
-----
-----

Post by Semir! »

KRV wrote:Ma jooooooj vas ;)

Znate da ja nikad ne pitam za slike, za klipove (ko pojedini ovdje), nego mi nesto "ovo" prodje kroz glavu....

Sto se mene tice, iduce sedmice, iduci mjesec je OK, samo da bude....jer od toga zivim, time se hranim i prezivljavam. :DA:

HVALA PUNO JOS JEDNOM! :DA:

Bice, bolan, moraš malo postiti, jel' Ramazan il' nije :D
Merso oprosti !!!
Locked