Forum
Re: Forum
Moj vam je prijedlog da otvorite temu "Igrački kadar" kao što je bilo ili nešto slično. Evo ja npr. hoću da pitam ima li kakve svježije informacije za Ledeta, a gdje god da napišem off je. Pozdrav 

Biti srcem vezan , u tome leži snaga
R.I.P. VECA
R.I.P. VECA
swoper wrote:ja ne znam dali je do mene ili do vas ali poslije ovog zadnjeg update-a meni je forum 5 puta sporiji nego prije. takođe jako često "zakuje" pa moram ctrlaltdelete da bih restartovao IE. ništa bolje nije ni sa mozilom. help
meni je sinoc bilo tako,a sada je sve OK
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
R.I.P VEDRAN PULJIC PULJA
R.I.P VEDRAN PULJIC PULJA
I kod mene je ista situacija k'o u swopera.Patnja ziva.Sinoc je supruga definitivno zakljucila da nisam normalan kad sam onoliko zivaca imao za skakutati po ovim omiljenim temama.Ma ko bi sinoc leg'o a da i zadnje slovo komentara ne procita na svim temama...
Zbog dobrih rezultata i atmosfere oko kluba trpi i naš server
Previše nas je 
Šalu na stranu, radi se na tome... nije do vas, već do našeg servera koji u ovom momentu ne može da izdrži silnim zahtjevima i procesima, pogotovu nakon utakmice...

Šalu na stranu, radi se na tome... nije do vas, već do našeg servera koji u ovom momentu ne može da izdrži silnim zahtjevima i procesima, pogotovu nakon utakmice...
oma wrote:Zbog dobrih rezultata i atmosfere oko kluba trpi i naš serverPreviše nas je
Ja slatkih li muka.Neka je nas sto vise ovdje, a vi cete to rijesiti, siguran sam.Onako usput, sad je situacija OK
-
- FKS U SRCU
Vidim da ste izbrisali i moj komentar i komentar predhodnika vezano za religiju. Neka ste i tako treba da radi administracija. Ja sam reagovao kao vjernik a vi ste pravilno prosudili i postupili.
"Bolja je vojska ovaca koje predvodi lav, nego vojska lavova koje predvodi ovca" !
-
- FKS U SRCU
Ovaj post Rafinja je ogromna uvreda za sve nas sa istoka.
Najmanje što zaslužuješ je bar doživotni ban na ovom forumu.
I nama normalnim navijačima sa Istoka smetaju ovi psovači. Nekad se i sam kolebam da predjem na zapad ali samo zbog tih 10-20 pacijenata a ne zbog "90% raje" koja su po tvom misljenju "vrijedna Jagomira".
Veliki pozdrav svim Pitarima i Hordama koji nemaju u glavi barijere sjever-istok-zapad.
Svi smo mi Sarajevo
"Nekoliko puta sam u posljednjih 10 godina gledao tekmu sa istoka i nikad vise! 90% vrijedno jagomira sto se tice psovki i omalozavanja svojih igraca. Tuzno, zalosno. Svakom je tesko kad ti voljeno Sarajevo igra lose. Al brate one psovke, pa za ono ti treba dobar tekstopisac da ih fino sroci.
I za mene ide potpis ispod postupka Kojasevica, nisam bio na istoku bio sam na sjeveru, al mogu pretpostavit da su mu 90min..krsili od do. Onu tribinu za sabane treba ukinut."
I nama normalnim navijačima sa Istoka smetaju ovi psovači. Nekad se i sam kolebam da predjem na zapad ali samo zbog tih 10-20 pacijenata a ne zbog "90% raje" koja su po tvom misljenju "vrijedna Jagomira".
Veliki pozdrav svim Pitarima i Hordama koji nemaju u glavi barijere sjever-istok-zapad.
Svi smo mi Sarajevo
"Nekoliko puta sam u posljednjih 10 godina gledao tekmu sa istoka i nikad vise! 90% vrijedno jagomira sto se tice psovki i omalozavanja svojih igraca. Tuzno, zalosno. Svakom je tesko kad ti voljeno Sarajevo igra lose. Al brate one psovke, pa za ono ti treba dobar tekstopisac da ih fino sroci.
I za mene ide potpis ispod postupka Kojasevica, nisam bio na istoku bio sam na sjeveru, al mogu pretpostavit da su mu 90min..krsili od do. Onu tribinu za sabane treba ukinut."
- Peca
- Kiša pada,cvjetaju bandere,ja te volim ti si moja cura
Novine za sjedenje wrote:Ovaj post Rafinja je ogromna uvreda za sve nas sa istoka.
Svi smo mi Sarajevo
Sljedeći put dovoljno je da prijavite post. Mali uzvičnik pored ovog "Quote".
"...pa sretan sam kad vidim kakvi smo to postali, unikatni prvaci, nikada kao ostali, nikad putem što hode mase suparničkih boja..."
Vedran Puljić - Pulja (1985-2009)
Opomena unaprijed, da ne bude kasnije "nisam znao". Za bilo koju političku raspravu (pa makar i pisanje rezultata izbora) će pljuštati banovi, bez ikakvih upozorenja, povlastica i slično.
Imate desetine drugih foruma, pa tamo iznosite svoje stranačko opredijeljenje, te slavite/tugujte nakon izbornih rezultata.
Također, zabranjeno je i bilo koje komentarisanje ove odluke, a za svaki komentar administracija vas časti besplatnim sedmodnevnim putovanjem u Banoviće.
Imate desetine drugih foruma, pa tamo iznosite svoje stranačko opredijeljenje, te slavite/tugujte nakon izbornih rezultata.
Također, zabranjeno je i bilo koje komentarisanje ove odluke, a za svaki komentar administracija vas časti besplatnim sedmodnevnim putovanjem u Banoviće.
I kada suti Sarajevo pjeva, I kada zmiri svjetlucaju mu oci
Suzama kisa u oluk se slijeva, Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci!
Volim Sarajevo!
Suzama kisa u oluk se slijeva, Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci!
Volim Sarajevo!
- adnan_1987
- Marciano
E ovako ne znam gdje drugo da napisem da ne otvaram novu temu...
Elem radi se o fotografijama iz galerije zanima me mozete li napraviti kad kliknemo na sliku (koja je otovrena u pravoj velicini) da prebaci na sljedecu fotografiju nekako je ono dolje "Sljedeća fotografija" po meni bezveze ..
Hvala
Elem radi se o fotografijama iz galerije zanima me mozete li napraviti kad kliknemo na sliku (koja je otovrena u pravoj velicini) da prebaci na sljedecu fotografiju nekako je ono dolje "Sljedeća fotografija" po meni bezveze ..
Hvala

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO !!!
ULTRAJVOSA
ULTRAJVOSA
- Peca
- Kiša pada,cvjetaju bandere,ja te volim ti si moja cura
adnan_1987 wrote:E ovako ne znam gdje drugo da napisem da ne otvaram novu temu...
Hvala
Biće biće

Svjesni smo i mi tako nekih sitnica koje nedostaju, radi se na tome.

"...pa sretan sam kad vidim kakvi smo to postali, unikatni prvaci, nikada kao ostali, nikad putem što hode mase suparničkih boja..."
- vjecnobordo
- Kontraš
Ne shvatam zbog čega se komentari koji su za ban pojedinih članova brišu, a drugi banuju? Jednostavno ili banujte sve ili pobrišite sve i kraj. Shvatam ja da ne mogus vi biti abnovani, ali vala i to se treba dovesti u red.
Sreća i ljubav,ponos i nada,
ime mog kluba - ime mog grada!
ime mog kluba - ime mog grada!
vjecnobordo wrote:Ne shvatam zbog čega se komentari koji su za ban pojedinih članova brišu, a drugi banuju? Jednostavno ili banujte sve ili pobrišite sve i kraj. Shvatam ja da ne mogus vi biti abnovani, ali vala i to se treba dovesti u red.
Fino ti je sve napisano na temi "Ban lista". Nikome nije izbrisan komentar, mnogi su se provukli jer jednostavno ne smijem procitati pojedine teme jer bi pola foruma zavrsilo na hladjenju. Isto tako dosta raje se provuklo jer shvatam huju poslije onakve utakmice. Oni "najostriji" su dobili banove.
p.s. Uostalom na primjeru Anonimnog mozes zakljuciti da se nikome ne gleda kroz prste.
Vedran Puljić