Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
Dino!
-----
-----

Re: Forum

Post by Dino! »

matadox wrote:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/premijerliga/clanak/100512096

Zanima me da li jedino oni imaju obraza pa stave ovo foto : fksinfo ili ostale novine kada to rade cisto smiju izbaciti ?

Da su pravi novinari naveli bi izvor i informacije i slike. Al' kreni od toga da jedno Oslobođenje(iako je od njega ostalo samo ime) od nas krade slike i intervju, bez pitanja i navođenja izvora, a onda skontaj kakvi su ostali..

PAŽNJA! PAŽNJA! PAŽNJA! PAŽNJA! PAŽNJA! PAŽNJA! PAŽNJA! PAŽNJA! PAŽNJA! PAŽNJA! PAŽNJA! PAŽNJA!

Svaki nick na forumu koji vam zasmrdi na strumfa prijavite bilo kome od admina na PM. Provjeravamo i cistimo govna!
I kada suti Sarajevo pjeva, I kada zmiri svjetlucaju mu oci
Suzama kisa u oluk se slijeva, Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci!
Volim Sarajevo!
Pape
Rašlje

Post by Pape »

Znas kako su oni smradovi rjesili problem. Mora te neko sa tribine poznavat ako hoces da ti dopuste na forum!
"Ja te volim najvise grade grade grade moj
Gradit cemo uspomone, ja cu biti vojnik tvoj
Grade grade ne daj se, ja cu biti vojnik tvoj
Grade grade lijepo je, zauvijek bit cu tvoj!
"
- MaJaBa
:rasta
Peca
Kiša pada,cvjetaju bandere,ja te volim ti si moja cura

Post by Peca »

Pape wrote:Znas kako su oni smradovi rjesili problem. Mora te neko sa tribine poznavat ako hoces da ti dopuste na forum!

Znaš kako su na hz.ba riješili poblem?

Shvatite da nam ne trebaju dva hz.ba foruma! Postoji jedan zatvoreni forum koji ne može posjećivati svako i postoji ovaj forum koji mogu posjećivati svi.

Ova stranica i ovaj forum služi da se informišu svi navijači Sarajeva. Znači kako oni koji su tu svaku utakmicu tako i oni koji iz raznih razloga Sarajevo prate samo preko medija (tu prije svega mislim na ljude koji su van Sarajeva i BiH). Ovo je otvoreni forum i tako će i ostati.
"...pa sretan sam kad vidim kakvi smo to postali, unikatni prvaci, nikada kao ostali, nikad putem što hode mase suparničkih boja..."

Vedran Puljić - Pulja (1985-2009)
SUCREHZ
FKS U SRCU

Post by SUCREHZ »

Evo moj jedan prijednog sta bi ste mogli dodati na FKSinfo.com!

Da stavite ono gdje su fotografije,video,mediji o fks..... ulaznice i da stavljate karte iz jugoslavije i iz BiH ima sigurno an forumu sakupljaca ulaznica i mogli bi da vam pomognu pozz :)
ISTINA ZA VEDRANA !

Stara ljubav novo proljece !

ANTIFA
Peca

Post by Peca »

Primjedbe se ovdje pišu a ne na drugim temama.

Pape wrote:Frajer iako je na nekulturan nacin dotakao se jedne teme a to je da se neki admini ovdje osilno ponasaju! A to da smo mi niza klasa a vi visa klasa. To sto si admin ne dati za pravo da druge provociras. Ako te je frajer lijepo pitao zasto ti isto tako odgovoris ili ne odgovoris al ostane samo na tome a ne ovako! :NE: :NE:

Kad vidiš da se neko od admina ponaša tako citiraš ga i staviš ovdje, pa da svi vidimo u čemu je problem. Pročitao si post koji je bio povod za ovaj komentar, pa mi reci je li iko zaslužio da mu se onako psuje po forumu? Da ne spominjem što je psovao jednom od administratora.

HzYouth15 wrote:ja nisam ovde na forumu posta napisao 3 mjeseca jer mi se zgadi pisat kad ce ga neki admin i onako izbrisat pun mi je racku vise kad nekog usutkavaju ovdje da nije upravu a lik upravu jer njihova mora biti zadnja pa jbt hordasi svi smo, navijamo za fk sarajevo svi sto se koji k svadjamo!

Pun je i nama racku raznih likova koji misle da mogu doći ovdje i pisati šta im je ćeif. Naravno da će se brisati komentari koji zaslužuju da se brišu. Ti prvo malo razmisli zašto je obrisan neki tvoj komentar, pa onda ako si siguran 100% da nije bilo razloga postaviš ovdje pitanje zbog čega je izrbisan, i siguran sam da će onaj ko je izbrisao i da ti odgovori.
"...pa sretan sam kad vidim kakvi smo to postali, unikatni prvaci, nikada kao ostali, nikad putem što hode mase suparničkih boja..."

oma
-----
-----

Post by oma »

S obzirom da je naš drug Semir napustio ovaj forum :cry: :D i počeo navijati za manji sarajevski klub, željezničar, akcija "11 veličanstvenih" se prolongira, tako da smo vratili stari header.

Šalu na stranu, dok ne sredimo akciju neka stoji za sada ovako...

P.S.
Da, Semir je bio zadužen za ovu akciju... pa vi sad vidite kako je "ažuran" kada je u pitanju stranica... :)
Burberry
FKS U SRCU

Post by Burberry »

oma wrote:S obzirom da je naš drug Semir napustio ovaj forum :cry: :D i počeo navijati za manji sarajevski klub, željezničar, akcija "11 veličanstvenih" se prolongira, tako da smo vratili stari header.

Šalu na stranu, dok ne sredimo akciju neka stoji za sada ovako...

P.S.
Da, Semir je bio zadužen za ovu akciju... pa vi sad vidite kako je "ažuran" kada je u pitanju stranica... :)

ovo je ekstra, al ono bas beton :DA: usao maloprije na forum, kad mi ono u oci odma upade.. Bas je nekako ljepsi header kako se vec zove, od predhodnog.
JA VOLIM VOLIM SAMO TEBE !!!
2. die 4.
FKS U SRCU

Post by 2. die 4. »

Znamo mi ban koristiti. Nadam se da ti ne treba dokaz?

Ja mislim da je više konačno vrijeme da prestanete, na temama koje nisu predviđene za to, da govorite administraciji šta i kako treba da radi. Svaki treći komentar je ili "zaključajte temu" ili "banujte ovog ili onog". Nije vaš posao da se brinete kad tema treba da se zaključa ili kad neko treba da se banuje. Ima nas hvala Bogu dovoljno u timu da možemo da vodimo forum na način na koji mi smatramo da je najbolji.

ZJC vam je napisao na temi o radu Uprave da nam jednoumlje ne treba. Najlakše je zaključati, banovati. Dajte da čujemo mišljenja i drugih ljudi, ako nisu u pravu odgovoriti im i dokazati da griješe. Naravno da se neće dozvoliti neke nebuloze i "naručeni postovi", ali neće se ni banovati ljudi samo zbog drugačijeg (pa i pogrešnog) mišljenja.

Pošto je i ovo jedan veliki off, ali sam morao napisati jer ste pretjerali, eventualni odgovori na moj post idu na ovu temu:

Pretjerujete stalno sa tim banom a narocito ukoliko neko ne dijeli misljenje vecine.I bilo je slucajeva kad se clanovi foruma vrijedjaju i kada taj ogovori na uvredu vi njega banujete ujesto onoga koji je poceo sa uvredama.A banovi na spomen Muce koji je kao bio nepozeljan, a sad je clan uprave su posebna prica....
Danas na Koševskom kod njega na sijelu diže Sarajevo i naravno prca želju...
nidze07
FKS U SRCU

Post by nidze07 »

Najlakse je banovati (time se nece promjeniti nista), nekima treba malo mozga presaditi jer ga ocito nemaju kad neke gluposti pisu.
Peca

Post by Peca »

2. die 4. wrote:Pretjerujete stalno sa tim banom a narocito ukoliko neko ne dijeli misljenje vecine.I bilo je slucajeva kad se clanovi foruma vrijedjaju i kada taj ogovori na uvredu vi njega banujete ujesto onoga koji je poceo sa uvredama.A banovi na spomen Muce koji je kao bio nepozeljan, a sad je clan uprave su posebna prica....

Ti smatraš da pretjerujemo, većina misli da upravo suprotno treba da radimo tj. da treba da više banujemo, nikome ugoditi.

Vrijeđanje je strogo zabanjeno. Ukoliko neko počne sa uvredama vaše nije da mu odgovorite na isti način, nego da prijavite to administraciji. Ako mu već morate odgovoriti imate za to pm. Znači banuju se svi koji vrijeđaju bez obzira ko je počeo.

A što se tiče banova na spomen Muće to je trebala biti neka vrsta prevencije njegovom ulasku u Klub jer to velika većina nije željela. Na žalost on je ušao, ali očito da nije dugo trajao...

Denis!
Disciplinska komisija
Disciplinska komisija

Post by Denis! »

2. die 4. wrote:
Pretjerujete stalno sa tim banom a narocito ukoliko neko ne dijeli misljenje vecine.I bilo je slucajeva kad se clanovi foruma vrijedjaju i kada taj ogovori na uvredu vi njega banujete ujesto onoga koji je poceo sa uvredama.A banovi na spomen Muce koji je kao bio nepozeljan, a sad je clan uprave su posebna prica....

Pretjerujemo? Pa u posljednjih mjesec dana je trebalo pola foruma da leti pa se gledalo kroz prste koliko se moglo. Jos da smo pretjerivali ostalo bi cca 20 clanova.

Kada se to ljudi banuju zato sto imaju drugacije misljenje? Pa sta ti mislis, zbog cega su ovolike svadje na forumu? Garant je raji dosadno pa se svadjaju i sa istomisljenicima.

Banujemo onog ko odgovori na uvrede a pogledamo kroz prste onome ko pocne? Daj mi jedan takav primjer.

Ovdje izgleda treba totalnu diktaturu zavesti da bi forum licio na nesto. Jel' stvarno to zelite? Nama je najlakse banovati. Dva klika misem i gotovo.
Vedran Puljić
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

Ma komunizam uvesti pa nek' plaču od radosti kad uspiju postaviti komentar. 8)
Do nekih boljih vremena...
Casper_kb
Hoće da se baci s balkona

Post by Casper_kb »

pOZz wrote:Ma komunizam uvesti pa nek' plaču od radosti kad uspiju postaviti komentar. 8)

mogu li ja molim te napisat ovdje a da ga ne obrise, nek sema zna da ga ja i dalje volim iako ne pise vise, zna on ko je :)))
Ja limvo limvo limvo mosa bete
i mosa bite bite bite jemda sve
sa verasje ces ticu suna smupje
rajvoSa limvo te!

S' istoka, PA ŠTA?!?!?!
Dzemal Berberovic #23 Leon Benko #21 Alen Skoro #7
2. die 4.
FKS U SRCU

Post by 2. die 4. »

Denis! wrote:
2. die 4. wrote:

Pretjerujemo? Pa u posljednjih mjesec dana je trebalo pola foruma da leti pa se gledalo kroz prste koliko se moglo. Jos da smo pretjerivali ostalo bi cca 20 clanova.

Kada se to ljudi banuju zato sto imaju drugacije misljenje? Pa sta ti mislis, zbog cega su ovolike svadje na forumu? Garant je raji dosadno pa se svadjaju i sa istomisljenicima.

Banujemo onog ko odgovori na uvrede a pogledamo kroz prste onome ko pocne? Daj mi jedan takav primjer.

Ovdje izgleda treba totalnu diktaturu zavesti da bi forum licio na nesto. Jel' stvarno to zelite? Nama je najlakse banovati. Dva klika misem i gotovo.

Nisam mislio vise odgovarati al evo ako vec hoces.Evo ti moj primjer kad ste mene banovali jer sam smatrao da smo se trebali kalifikovati u evropu bez obzira ko je u upravi,u tom postu nisam nikoga uvrijedio al se nasao neki pametnjakovic da me naziva kretenom,na sta sam morao odgovoriti i bio sam banovan.A bilo je jos primjera kada se vrijdjaju ne istomisljenici ali naravno da nisu banovani.A ovaj gore sto kaze prevencija na spomen Muce kako ovaj ne bi usao u upravu, evo ja mu predlazem da zabrani i spomen zelje kao prevenciju da nas vise ikad pobjede ako smatra da to tako ide.I naravno sad moram napisati sam slucaj "Muco" uzeo samo za primjer jer ce se javiti ovi advokati sa pitanjima jesi li ti njegov covjek, jel ti rod,jaran itd, pa da odma kazem nije nista od toga.
Danas na Koševskom kod njega na sijelu diže Sarajevo i naravno prca želju...
pOZz
Gargamel himself
Gargamel himself

Post by pOZz »

Casper_kb wrote:
pOZz wrote:Ma komunizam uvesti pa nek' plaču od radosti kad uspiju postaviti komentar. 8)

mogu li ja molim te napisat ovdje a da ga ne obrise, nek sema zna da ga ja i dalje volim iako ne pise vise, zna on ko je :)))

Ma nećemo brisati, raspoloženi smo večeras. :P Pošalji mu i pp sa još većim izlivima ljubavi i nježnosti. :P
Do nekih boljih vremena...
Locked