Primjedbe se ovdje pišu a ne na drugim temama.
Pape wrote:Frajer iako je na nekulturan nacin dotakao se jedne teme a to je da se neki admini ovdje osilno ponasaju! A to da smo mi niza klasa a vi visa klasa. To sto si admin ne dati za pravo da druge provociras. Ako te je frajer lijepo pitao zasto ti isto tako odgovoris ili ne odgovoris al ostane samo na tome a ne ovako!

Kad vidiš da se neko od admina ponaša tako citiraš ga i staviš ovdje, pa da svi vidimo u čemu je problem. Pročitao si post koji je bio povod za ovaj komentar, pa mi reci je li iko zaslužio da mu se onako psuje po forumu? Da ne spominjem što je psovao jednom od administratora.
HzYouth15 wrote:ja nisam ovde na forumu posta napisao 3 mjeseca jer mi se zgadi pisat kad ce ga neki admin i onako izbrisat pun mi je racku vise kad nekog usutkavaju ovdje da nije upravu a lik upravu jer njihova mora biti zadnja pa jbt hordasi svi smo, navijamo za fk sarajevo svi sto se koji k svadjamo!
Pun je i nama racku raznih likova koji misle da mogu doći ovdje i pisati šta im je ćeif. Naravno da će se brisati komentari koji zaslužuju da se brišu. Ti prvo malo razmisli zašto je obrisan neki tvoj komentar, pa onda ako si siguran 100% da nije bilo razloga postaviš ovdje pitanje zbog čega je izrbisan, i siguran sam da će onaj ko je izbrisao i da ti odgovori.
"...pa sretan sam kad vidim kakvi smo to postali, unikatni prvaci, nikada kao ostali, nikad putem što hode mase suparničkih boja..."
Vedran Puljić - Pulja (1985-2009)