21 godina FKSinfo.com - nova verzija v5
Re: 21 godina FKSinfo.com - nova verzija v5
Cuj posteno. Za takve rijeci za dijete idu glave. Imas li ti dijete?
Jesi našao kome ćeš govoriti.DACA KG wrote: 18 Jan 2026, 11:18 Cuj posteno. Za takve rijeci za dijete idu glave. Imas li ti dijete?
Čekam s nekom čežnjom na svjetla tvoja, Sarajevo ljubavi moja!
Irelevantno, dotični ih ima i svjestan je težine. Šta kao ostalo je u redu, ali se na djeci granica povlači? Različiti ljudi tu granicu postavljaju na različitim mjestima, neko na djeci, neko na ličnu prozivku, komentar, puši kurac itd. Fula se poenta, ona je lična razmjerica. Ulazak u bilo kakvu, bez obzira šta je rečeno, treba rezultovati brisanjem postova i sedmicom za obojicu, pa dvije, pa mjesec, pa dva, pa tri, pa pola godine... Niti je forum ličnih razmjerica niti porodičnih ljudi, već onih koje spaja FKS.
Trajni ban je samo za trovanje i agente.
Trajni ban je samo za trovanje i agente.
Evo npr, ja nisam ni defanzivna niti reaktivna osoba do debele mjere, ali bi mi sasvim razumno bilo da neko za ovo na ličnom nivou saspe mrtve. Je li plejer tražio - jeste, je li dobio - jeste, hoće li ista kazna za obojicu - hoće.
Treba vise trajnih banova.
Jos po neki su to poodavno dobrano zasluzili
Kazna ide za obojicu kad plejer uzvrati sasipanjem mrtvih u nizu.Scouser wrote: 18 Jan 2026, 12:22 Irelevantno, dotični ih ima i svjestan je težine. Šta kao ostalo je u redu, ali se na djeci granica povlači? Različiti ljudi tu granicu postavljaju na različitim mjestima, neko na djeci, neko na ličnu prozivku, komentar, puši kurac itd. Fula se poenta, ona je lična razmjerica. Ulazak u bilo kakvu, bez obzira šta je rečeno, treba rezultovati brisanjem postova i sedmicom za obojicu, pa dvije, pa mjesec, pa dva, pa tri, pa pola godine... Niti je forum ličnih razmjerica niti porodičnih ljudi, već onih koje spaja FKS.
Trajni ban je samo za trovanje i agente.Evo npr, ja nisam ni defanzivna niti reaktivna osoba do debele mjere, ali bi mi sasvim razumno bilo da neko za ovo na ličnom nivou saspe mrtve. Je li plejer tražio - jeste, je li dobio - jeste, hoće li ista kazna za obojicu - hoće.
- Hz_Fojnica
- Referent za rodne listove
Bezpotrebne rasprave
Nisu, nek prekroje ban u 2 sedmice i nek se vrate sankcionisanju početka, a ne kraja, kako je i bilo uvijek za lične razmjerice.
To to, daj da ja nekog izazivam, pa kad mi vrate da zakmečim i kaznu tražim. Daj da se jebem, a da mi ne uđe.hz_player wrote: 18 Jan 2026, 12:51 Kazna ide za obojicu kad plejer uzvrati sasipanjem mrtvih u nizu.
Jedino ko ovdje kmeči si ti za guznim haverom.
Prizivanje smrti djece i opravdavanje prizivanja smrti djece naravno treba kaznjavati istom mjerom.
Asim Ferhatović Hase: "Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati."
Pored svih neprijatelja, mi ih stvaramo izmedju sebe.
Nevjerovatno.
Nevjerovatno.
Sarajevo, das sind wir.
Ja fakat ne mogu da vjerujem.
Sjever gori sve se ruši Bordo boja mi u duši, Sarajevo dika naša željezničar kita naša...
LB#21
MATEJ DELAĆ JEDAN JE OD NAS!
LB#21
MATEJ DELAĆ JEDAN JE OD NAS!
Spominjati dijecu i podrzavati to, u bilo kakvoj raspravi i bilo kojem mjestu, mogu samo maloumne osobe, osobe koje ili nemaju dijecu ili koje nemaju ljudskih osjecaja. Za mene licno a mislim i za svaku normalnu osobu najsvetija stvar. Zadnja. Nema dalje.
To je tovideo wrote: 18 Jan 2026, 12:45 Treba vise trajnih banova.
MOSA ISTOK
Scousere ne brani neodbranjivo.