Forum

Pitanja i prijedlozi u vezi rada stranice. Obavijesti o stranici i forumu.
Locked
The Infamous
FKS U SRCU

Re: Forum

Post by The Infamous »

pa realno,svako glasa za pobjedu od nas (valjda)..sta che ovi chumezhasi,pishaj ih tamo :DA: ...
pobjeda i kad je jacha ekipa nerjeseno i to je to :)
EMIR SELIMOVIC 04.01.1985-28.09.2010.
Neka ti je lahka zemlja brate moj!

Oni zele da postanu kraljevi podzemlja
a ja bi da im unistim “zelju” kao horde zla :)

Keep calm and STA JE TU JE!!

UPRAVA NAPOLJE!
PITAR-ISTOK
FKS U SRCU

Post by PITAR-ISTOK »

Pitanje za administratore, moderatore i sve one koji rade i uređuju ovu stranicu.
Da li je ova stranica rezervisana samo za određeni uzrast. Ako jeste napišite granicu preko koje ljudi nebi trebali da pišu na ovm forumu. Tako bi izbjegli javno poniženje (javno jer ovo ponekad čita i po stotinu forumaša) da ih neko po nekoliko puta uzastobno naziva idiotima i sličnim "epitetima", a da za to ni od koga ne dobije kritiku, u najmanju ruku!!!
"Bolja je vojska ovaca koje predvodi lav, nego vojska lavova koje predvodi ovca" !
Genialle
FKS U SRCU

Post by Genialle »

PITAR-ISTOK wrote:Pitanje za administratore, moderatore i sve one koji rade i uređuju ovu stranicu.
Da li je ova stranica rezervisana samo za određeni uzrast. Ako jeste napišite granicu preko koje ljudi nebi trebali da pišu na ovm forumu. Tako bi izbjegli javno poniženje (javno jer ovo ponekad čita i po stotinu forumaša) da ih neko po nekoliko puta uzastobno naziva idiotima i sličnim "epitetima", a da za to ni od koga ne dobije kritiku, u najmanju ruku!!!

Evo "pridruzujem"se i ja ekipi koja kritikuje administraciju radi njihovih komentara u vezi nazovi" incidenta"al samo iz razloga sto vas je sad samo dvojica pa et ja sam treci.Pustimo zajebanciju,fino sve pise i sve je objasnjeno u vezi "incidenta" i ja cu ti potvrditi sve to iako nisam ni admin ni neki efektivni clan Hordi.Gospodin koji se uvrijedio je nazvan idiotom sa RAZLOGOM i ja bi isto to uradio,jer maltene ljudi su mu nacrtali i mnogo je momaka kometarisalo to sto se desilo i on opet"ne treba provodit silu" a sta je taj momak uradio prije nego sto je dobio batine?Pitar-Istok tebe ovdje sigurno cijene zbog tvojih postova i vidi se da si pravi pitar,al sad nisi u pravu i vi "stariji" niste ugrozeni,vjeruj mi,ali nisi prokomentarisao javno HVALJENJE doticnog u vezi pomaganja sa placanjem hostinga,kao on je na nekom visem nivou i mogu mu se admini K...napusit zato sto je on pomogao da Fksinfo nastavi sa radom?Jel jos neko napisao na forumu u vezi pomoci?Koliko se sjecam nije.
Ja otkad sam na forumu nacitao sam se izuzetnih gluposti i vjerujte mi ni jednom te gluposti nisu bez razloga izbrisane,niko bez razloga nije banovan,itd.itd. i spustite malo tenzije jer ovo je sigurno najbolji forum na kojem mozete pisati o svemu i svacemu u BiH i nemojte to kvariti....
Izvinjavam se ali sam morao ovo napisati.......
oma
-----
-----

Post by oma »

Nema granice u godinama, nama mlađima je drago da je tu i starija raja. Mislim da dobar dio foruma baš čine stariji članovi.
Iskreno rečeno, oko ovog incidenta došlo je do podjeljenog mišljenja članova, jako teško je to kontrolisati svaki komentar pojedinca... ne visimo ni mi 24h na netu da se sve to odmah briše ili rješava.

Predlažem da svi zajedno malo smirimo tenzije, da se radujemo ovoj pobjedi...

P.S Na forumu se očito okotio veliki broj malih plavih... iako je praksa bilo da iste ne odstranjujemo sa foruma dok "ne progovore" koju lošu, rezultati anketa me/nas/vas članove ljute :) Moraće se čistiti... nema druge :DA:
vjecnobordo
Kontraš

Post by vjecnobordo »

Chuck Norris vodi istragu ko je dotični locker
Sreća i ljubav,ponos i nada,
ime mog kluba - ime mog grada!
oma
-----
-----

Post by oma »

Forum očišćen... teme prebačene u arhivu. Jedino što se nije čistilo je dio "Utakmice" u slučaju da ima raje koja bi to nakon polusezone još htjela čitati, ali i taj dio će biti očišćen u narednih nekoliko dana.
Schwabche
FKS U SRCU

Post by Schwabche »

oma wrote:Forum očišćen... teme prebačene u arhivu. Jedino što se nije čistilo je dio "Utakmice" u slučaju da ima raje koja bi to nakon polusezone još htjela čitati, ali i taj dio će biti očišćen u narednih nekoliko dana.

Mozes i Kladionicu skroz skloniti :) Ionako je sve to propalo :DA:
PITAR-ISTOK
FKS U SRCU

Post by PITAR-ISTOK »

POPRAVITE TABELU NA NASLOVNICI!!!
"Bolja je vojska ovaca koje predvodi lav, nego vojska lavova koje predvodi ovca" !
vampire
Ne ide na gostovanja

Post by vampire »

prodje nam jos jedna godina kako nam nasta ovaj forumče, tek to maloprije vidjeh a niko se nije sjetio , neka nam je uzdravlje i docekali ih jos milion. svaka cast i fks timu koji je ovo sve organiziro a i nama koji smo tu da bodrimo fks

01.12.2005. - 01.12.2009.
U Sarajevu na Koševu gori sjever cijeli, svud se čuje naša pjesma naprijed bordo bijeli, grla svoja ne štedimo Sarajevo kad bodrimo, to je istina La illahe illela mi smo Horde Zla
zigson
Abd Ibraković

Post by zigson »

u zadnje vrijeme mi se desava kada ponovo podjem da udjem na forum trazi mi login, izabrao sam opciju da me zapamti svaki put kada pristupim stranici ali opet isto. Nekada se desi da me "zapamti" medjutim opet isto sranje kasnije.
Grb sto kuca, umjesto srca u nasim grudima...
033
FKS U SRCU

Post by 033 »

gdje mogu saznati ko mi je obrisao post i prije svega zašto?
Ken'an
ala Boško Buha

Post by Ken'an »

zigson wrote:u zadnje vrijeme mi se desava kada ponovo podjem da udjem na forum trazi mi login, izabrao sam opciju da me zapamti svaki put kada pristupim stranici ali opet isto. Nekada se desi da me "zapamti" medjutim opet isto sranje kasnije.

Možda su ti cookies disabled ili možda koristiš "private browsing" : )
zigson
Abd Ibraković

Post by zigson »

eXit.LP wrote:
zigson wrote:u zadnje vrijeme mi se desava kada ponovo podjem da udjem na forum trazi mi login, izabrao sam opciju da me zapamti svaki put kada pristupim stranici ali opet isto. Nekada se desi da me "zapamti" medjutim opet isto sranje kasnije.

Možda su ti cookies disabled ili možda koristiš "private browsing" : )

uranio zoru prevario :D

poslije par dana mi je sam dosao sebi, sad je OK...u svakom slucaju hvala
Grb sto kuca, umjesto srca u nasim grudima...
oma
-----
-----

Post by oma »

Promjena na forumu će biti, i to drastčnih... ne može ovo više ovako!
.nanKe
FKS U SRCU

Post by .nanKe »

Ljudi neko vam izgleda pokusava napasti stranicu, imam trend Micro internet security koji mi prijavljuje da na stranici ima virus, odnosno da nije fksinfom sigurno surfati, isto mi se desava sa sarajevo-x portalom i poslije nekog vremena vidim da je pao. Mogu vam pokazati i screenshoot
Locked