pobjeda i kad je jacha ekipa nerjeseno i to je to

PITAR-ISTOK wrote:Pitanje za administratore, moderatore i sve one koji rade i uređuju ovu stranicu.
Da li je ova stranica rezervisana samo za određeni uzrast. Ako jeste napišite granicu preko koje ljudi nebi trebali da pišu na ovm forumu. Tako bi izbjegli javno poniženje (javno jer ovo ponekad čita i po stotinu forumaša) da ih neko po nekoliko puta uzastobno naziva idiotima i sličnim "epitetima", a da za to ni od koga ne dobije kritiku, u najmanju ruku!!!
oma wrote:Forum očišćen... teme prebačene u arhivu. Jedino što se nije čistilo je dio "Utakmice" u slučaju da ima raje koja bi to nakon polusezone još htjela čitati, ali i taj dio će biti očišćen u narednih nekoliko dana.
zigson wrote:u zadnje vrijeme mi se desava kada ponovo podjem da udjem na forum trazi mi login, izabrao sam opciju da me zapamti svaki put kada pristupim stranici ali opet isto. Nekada se desi da me "zapamti" medjutim opet isto sranje kasnije.
eXit.LP wrote:zigson wrote:u zadnje vrijeme mi se desava kada ponovo podjem da udjem na forum trazi mi login, izabrao sam opciju da me zapamti svaki put kada pristupim stranici ali opet isto. Nekada se desi da me "zapamti" medjutim opet isto sranje kasnije.
Možda su ti cookies disabled ili možda koristiš "private browsing" : )